Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar. cumartesi regl oldum. bugün 3. günüm. öğlen doktora gidecem, aşılama için ilaç verecek. ilk aşılamam olacak. aslında eşimin değerleri kötü, tutacağını hiç sanmıyorum ama yine de ümit işte. dualarınızda bana da yer verin lütfen..

Merhaba canım rabbim yardımcın olsun inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun sağlıklı hayırlı evlatların olsun Eşin ilaç kullanıyor mu canım

bende çatlatma iğnesinden sonraki 17. gündeyim gögüslerim ve kasıklarımda ağrı var hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum tek çizgi görücem diye. bir kaç gün daha bekliyim bari

Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunuyor eğer gebelik oluşmazsa? Sizde nasıl oldu? Benim normalde düzenli olmayınca çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olurum ne zamana kadar beklemeliyim bilemedim şuan 12. Günümdeyim hiç test yapmadım

bende çatlatma iğnesinden sonraki 17. gündeyim gögüslerim ve kasıklarımda ağrı var hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum tek çizgi görücem diye. bir kaç gün daha bekliyim bari
Canım senin test yapman lazım 14. Günden sonra çıkıyor bence hemen yapmalısın sonuç kesin çıkar

Canım iğneden sonra şu gün adet olunur diyemeyiz normal adet döngüsü olan gene aynı gününde oluyor ilaç belki iki gün geçikme yapabiliyor

Merhaba canım rabbim yardımcın olsun inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun sağlıklı hayırlı evlatların olsun Eşin ilaç kullanıyor mu canım
günaydın canım. eşim emorex ve klomen kullanıyor. ben de yarın aşılama için femeraya başlıyorum allah ın izniyle

ben 18. günde adet oldum tabi herkese göre değişir benim bu ay olmadı inşallah senin olur :)

olmadı kuzum ya bugün adet oldum inşallah önümüzdeki ay olumlu olur
İnşallah canım ilaçlar adeti geçiktirebiliyır malesef bize umutlanıyoruz olsun üzülme bu tedavi zaten üç dört aylık bu ay beslenmene de dikkat edersin moralin de tam olsun kasım ayı bizim olsun inşallah

biz hemen olsun istiyoruz ama malesef, herşeyin bir zamanı var canım. bize sabırlı olmak düşüyor.
Aynen öyle hemen ilaç kullandığımız ay hamile kalacağız zannediyorsun ama herkes de öyle kolay olmuyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kasım ayı bizim olsun

Aynen öyle hemen ilaç kullandığımız ay hamile kalacağız zannediyorsun ama herkes de öyle kolay olmuyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kasım ayı bizim olsun
aminnn inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun. bugün femaraya başladım. hem heyecanlıyım, hem korkuyorum..

Korkma kuzum ilaçları saatinde al keyfine bak
dikkat ediyorum canım. femaranın 2. günündeyim. pazartesi günü gidecem tekrar . bir aksilik olmazsa önümüzdeki haffta aşılama olur galiba.
bu arada tüm arkadaşlara moral olsun diye söylüyorum. dün başkanımın eşi bendeydi. tüpleri tamamen tıkalı ve asla normal yolla çocuğunuz olmaz demiş doktor. ve ilk çocuğuna 4. tüp bebekte kavuşmuş. daha bebeği 9 aylıkken normal yolla 2. bebeğine hamile kalmış. öğrenince sevinçten, şaşkınlıktan bayılmış. şimdi ilkokula giden bir kız bir erkek çocuğu var.
rabbim verdikten sonra gerisi boş.
umudumuzu kaybetmeden beklemek lazım.
sevgiler...

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı yarın doktora gidicem yine klomene başlatıcak Kasım ayı bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…