Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Benim geçen sene tutar gibi oldu . Yine Eylül de bir transferim vardır tek embriyo . Düştü geri değerim . Sonra 4 embiriyoma pgt yapıldı 3 ü temiz geldi . Nasip işte 2 si transfer oldu şimdi . 1 tanede evladım var . Tek dileğim hayırlı ve sağlıklı olacaksa nasip olsun
Ben 22 haftalıkken kaybetmiştim 2022 de geçen sene tekrar denedim kimyasal oldu bu sene de bu işte bakalım bunda neler yaşayacağız rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin 🤲

Selam arkadaşlar benimde geçen ay ilk denemem negatif oldu 4ab kaliteydi doktor beklemeden bu ay tekrar transfer yaptı ama yine hiç belirtim yok geçen ayda hiç belirtim olmamıştı oyüzden biraz korkuyorum ama Allahtan ümid kesilmez bakalm 4 kasımda test hayırlısıyla güzellikle sonlandıralım

Selam arkadaşlar benimde geçen ay ilk denemem negatif oldu 4ab kaliteydi doktor beklemeden bu ay tekrar transfer yaptı ama yine hiç belirtim yok geçen ayda hiç belirtim olmamıştı oyüzden biraz korkuyorum ama Allahtan ümid kesilmez bakalm 4 kasımda test hayırlısıyla güzellikle sonlandıralım
Kötü düşünmeyelim iyi düşünelim ki iyi olsun rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin

Bugün transferimin 10. Günü 5. Gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı kan testim 8 çıktı sizce düşük mü benim gibi çıkıp artan var mı cevap verirseniz sevinirim
Mrb benim de 10. Gün kanda 5.7 çıktı 12. Gün 15.1 çıktı bugün 14. Günüm tekrar kan verdim sonuç bekliyorum

Ben 22 haftalıkken kaybetmiştim 2022 de geçen sene tekrar denedim kimyasal oldu bu sene de bu işte bakalım bunda neler yaşayacağız rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin 🤲
Benim de tüp bebek sürecinden önce doğal yolla 10. Haftada kalp durması nedeniyle bir düşüğüm var . Sonra hamile kalamadım . Sonra çok şükür ilk tüp bebek denemesi ile evladım oldu . Sonra yine olmadı doğal yolla . Dondurulmuş denedik bakalım nasip . İnsan vücudu bir kapalı kutu Rabbim ol derse olur . Güzel kolaylıkla hayırlı süreçlerimiz olsun .

Benim de tüp bebek sürecinden önce doğal yolla 10. Haftada kalp durması nedeniyle bir düşüğüm var . Sonra hamile kalamadım . Sonra çok şükür ilk tüp bebek denemesi ile evladım oldu . Sonra yine olmadı doğal yolla . Dondurulmuş denedik bakalım nasip . İnsan vücudu bir kapalı kutu Rabbim ol derse olur . Güzel kolaylıkla hayırlı süreçlerimiz olsun .
Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin çok haklısın kün feyekün 🤲

Şimdi çıkmış sonuç maalesef benim değerim düşmüş tekrar 5 e inşallah sizinki güzel devam eder
Lütfen kendini yıpratma evet zor bi süreç ama Allah nasip etmediyse vardır bi hayır diye düşün ben geçen ay öyle teselli ettim kendimi vardır bi hayır en yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah

pozitifi gören arkadaşlarımdan neler yediler tavsiye alabilir miyim, doktorum yemekle çok alakası yok sadece bebeklerin anne ile uyumuna bağlı dese de ben yiyeceklerin etsikine de inanıyorum ve tatbiki duaların da en çok hangi duaları okuyorsunuz hepinize şimdiden teşekkürler

Lütfen kendini yıpratma evet zor bi süreç ama Allah nasip etmediyse vardır bi hayır diye düşün ben geçen ay öyle teselli ettim kendimi vardır bi hayır en yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Amin cnm benim daha önce tüp bebekle Bi oğlum oldu Allaha şükür Allah ona hayırlı uzun ömür versin inşallah oğlum kardeş istiyor diye denemiştik hayırlısı değilmiş artık napalım üzüldüm tabi ama yapacak bişey yok

Bu sefer idrar testi yapmayayım diyorum . Kendime söz verdim . Geçen sefer çok yıprandım :KK43: kan vermekten kollarım delik deşik oldu
Ne güzel ya 3. Gün sıfır belirti göğüslerim açıyor adette yaklaştı tabi onun etkisi var ara ara kasıklarda hareketlilik sol yumurtalığım ağrıyor ama oda zaten dondurulmuş embriyo yumurtalarım çoktu pcos olduğum için ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum transferin ertesi gününden beri de bel ağrım var vakit geçirmeye çalışıyorum 😂
benim de belim ağrıdı ara ara rahim kasılıyor sanki . Benim de dondurulmuşlar çoktu . Tabi diğerlerine kalmayız inş .

Bende dondurulmuşla oldum bende yapmam diyorum ama pek yapmayacak gibi de değilim rabbim kolaylık versin
Bu sefer idrar testi yapmayayım diyorum . Kendime söz verdim . Geçen sefer çok yıprandım :KK43: kan vermekten kollarım delik deşik oldu

benim de belim ağrıdı ara ara rahim kasılıyor sanki . Benim de dondurulmuşlar çoktu . Tabi diğerlerine kalmayız inş .
vakit geçmiyor bol bol dua

Bende dondurulmuşla oldum bende yapmam diyorum ama pek yapmayacak gibi de değilim rabbim kolaylık versin

vakit geçmiyor bol bol dua
Öyle valla geçmiyor vakit .. yarın işe gideceğim dün de yarım gün çalıştım çok ayakta kalmamaya dikkat etsem mecbur yemek vs kalıyorum . Transferin olduğu gün ve ertesi gün hep yattım . Tutacağı varsa tutar diyorum . Ama tedbir de iyidir tabi .

X