- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Arkadaşlar benim bugün transferimin 6. Günü belim çok ağrıyor normal mi böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor için için yanıyor gibi belim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese iyi günler. Çarşamba günü transferim olacak inşallah. Progestan fitil beni çok kötü etkiledi, tahriş ve yanma yapıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
Allah yardımcımız olsun ben henüz fitil başlamadımHerkese iyi günler. Çarşamba günü transferim olacak inşallah. Progestan fitil beni çok kötü etkiledi, tahriş ve yanma yapıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
Allah yardımcımız olsun ben henüz fitil başlamadım
İsterseniz bir doktorunuza danışın normalde yaptığını pek duymadım.Eğer öncesinde OPU yapıldıysa o aşamada tahriş de olmuş olabilir.Allah yardımcımız olsun ben henüz fitil başlamadım
İsterseniz bir doktorunuza danışın normalde yaptığını pek duymadım.Eğer öncesinde OPU yapıldıysa o aşamada tahriş de olmuş olabilir.Herkese iyi günler. Çarşamba günü transferim olacak inşallah. Progestan fitil beni çok kötü etkiledi, tahriş ve yanma yapıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
5 Kasım'da canım inşallah pozitif çıkarbugün transferimin 12. Günü . Testide bugün yaptırdım canım teşekkür ederimm rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah seninde pozitif haberini alırız ne zaman test günün
Benim de 5 Kasım test tarihim5 Kasım'da canım inşallah pozitif çıkar
Allah hayırlı sonuçlar almamızı nasıp etsin inşallahBenim de 5 Kasım test tarihim
5 Kasım'da canım inşallah pozitif çıkar
Selam kızlar benim de 5 kasımda 26 sında transfer oldum 5. Gün embriyoları çift transfer transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşallahBenim de 5 Kasım test tarihim
Amin inşallah bende 27 sinde transfer oldum 5 Kasım test günü dedi bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah tutunurSelam kızlar benim de 5 kasımda 26 sında transfer oldum 5. Gün embriyoları çift transfer transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşallah
O Zaman seninde 5. Gün embriyosuAmin inşallah bende 27 sinde transfer oldum 5 Kasım test günü dedi bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah tutunur
Ben de 26 sonra transfer oldum . Aynıyız ve çift transfer 5. Gün pgt li benimSelam kızlar benim de 5 kasımda 26 sında transfer oldum 5. Gün embriyoları çift transfer transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşallah
Evet 5.gün embriyosu tek transfer oldum canımO Zaman seninde 5. Gün embriyosu
Bana sadece rahim temizleme yapıldı solüsyonla onun dışında birşey yok fitiller iğneler haplar pazar ve Salı yaptırmayı düşünüyorum testi Salı istemişti 7 ve 9. Gün yaptırmış olurum diyeBen de 26 sonra transfer oldum . Aynıyız ve çift transfer 5. Gün pgt li benim
Rabbim güzel sonuçlar nasip etsinEvet 5.gün embriyosu tek transfer oldum canım
Amin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallahRabbim güzel sonuçlar nasip etsin
Benim de doğal siklus oldu . Minimum ilaç kullanıyorum inşallah sağlıkla tutunmuşlardırBana sadece rahim temizleme yapıldı solüsyonla onun dışında birşey yok fitiller iğneler haplar pazar ve Salı yaptırmayı düşünüyorum testi Salı istemişti 7 ve 9. Gün yaptırmış olurum diye
Ne güzel ya 3. Gün sıfır belirti göğüslerim açıyor adette yaklaştı tabi onun etkisi var ara ara kasıklarda hareketlilik sol yumurtalığım ağrıyor ama oda zaten dondurulmuş embriyo yumurtalarım çoktu pcos olduğum için ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum transferin ertesi gününden beri de bel ağrım var vakit geçirmeye çalışıyorumBenim de doğal siklus oldu . Minimum ilaç kullanıyorum inşallah sağlıkla tutunmuşlardır