Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Arkadaşlar benim bugün transferimin 6. Günü belim çok ağrıyor normal mi böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor için için yanıyor gibi belim

Arkadaşlarım merhaba ,transferden sonra 7.günümdeyim. 2 adet 3 günlük dondurulmuş embriyo transfer edildi. 9.gün test yapsam acaba erken mi olur ,sonuç tarihim için 4 Kasım dendi ama zaman geçtikçe biraz sabirsizlandim.

Herkese iyi günler. Çarşamba günü transferim olacak inşallah. Progestan fitil beni çok kötü etkiledi, tahriş ve yanma yapıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?🥺
Herkese iyi günler. Çarşamba günü transferim olacak inşallah. Progestan fitil beni çok kötü etkiledi, tahriş ve yanma yapıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?🥺
Allah yardımcımız olsun ben henüz fitil başlamadım

İsterseniz bir doktorunuza danışın normalde yaptığını pek duymadım.Eğer öncesinde OPU yapıldıysa o aşamada tahriş de olmuş olabilir.

Selam kızlar benim de 5 kasımda 26 sında transfer oldum 5. Gün embriyoları çift transfer transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşallah
Amin inşallah bende 27 sinde transfer oldum 5 Kasım test günü dedi bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah tutunur 🤲 🤲 🥹

Bana sadece rahim temizleme yapıldı solüsyonla onun dışında birşey yok fitiller iğneler haplar pazar ve Salı yaptırmayı düşünüyorum testi Salı istemişti 7 ve 9. Gün yaptırmış olurum diye
Benim de doğal siklus oldu . Minimum ilaç kullanıyorum inşallah sağlıkla tutunmuşlardır

Benim geçen sene tutar gibi oldu . Yine Eylül de bir transferim vardır tek embriyo . Düştü geri değerim . Sonra 4 embiriyoma pgt yapıldı 3 ü temiz geldi . Nasip işte 2 si transfer oldu şimdi . 1 tanede evladım var . Tek dileğim hayırlı ve sağlıklı olacaksa nasip olsun

Benim de doğal siklus oldu . Minimum ilaç kullanıyorum inşallah sağlıkla tutunmuşlardır
Ne güzel ya 3. Gün sıfır belirti göğüslerim açıyor adette yaklaştı tabi onun etkisi var ara ara kasıklarda hareketlilik sol yumurtalığım ağrıyor ama oda zaten dondurulmuş embriyo yumurtalarım çoktu pcos olduğum için ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum transferin ertesi gününden beri de bel ağrım var vakit geçirmeye çalışıyorum 😂

X