Ekim ayi aşılama yaptiranlar

önce smear aldırırken rahim ağzını açmak için kullandıkları aparat kullanılıyor. sonrasındaki işlem 30 saniye bile sürmüyor ve hiç bir şey hissetmiyorsun. öyle ki, ben doktor işlem bitti dediğinde inanamamıştım. sadece ilk baştaki aparatı hissediyorsun o da eğer rahim ağzın çok dar değilse çok kolay giriyor zaten. bilmediğimiz bir şey olunca tedirgin olabiliyoruz ama ben yaptırdıktan sonra dedim ki çok boşmuş..
Merhaba sizde alt karın ağrısı varmı.Birde akınti

Benimde 6 Ekim'de 2. Aşılamam yapıldı 3 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıl önce doğal yollla hamile kaldım ama kalbi durduğı için kürtaj oldum bende bir sorun yok eşimim morfoloji %2 inşallah bu sefer aşılama tutar yoksa tüp bebek düşünüyoruz birbirimize dua edelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayır hiç canın yanmıyor sadece her zamanki vajinal muayene gibi rahatsızlık o da yukarida arkadaşın dediği gibi ilk başta, sonrasında aşılama işleminde hissetmiyorsun bile, benim doktorum bitti bile dedi.
arkadaşlar selamlar. öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben bu ay 2.kez famera+çartlatma iğnesi tedavisi görüyorum. olmazsa önümüzdeki ay da 3.kez deneyip aşılama planlıyoruz. ön araştırma yapmak istedim. az çok süreci anladım. peki aşılama esnasında ağrı ya da acı hissediyor musunuz? işlem nasıl oluyor, ne kadar sürüyor bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum

Birşey sorabilir miyim? Aşılamadan sonra size hangi ilaçları kaç doz yazdılar acaba? Bana galiba ilaçlar ağır geldi inanılmaz midem bulanıyor aynı şeyleri yaşayan var mı?

Birşey sorabilir miyim? Aşılamadan sonra size hangi ilaçları kaç doz yazdılar acaba? Bana galiba ilaçlar ağır geldi inanılmaz midem bulanıyor aynı şeyleri yaşayan var mı?
Progestan 200 mg günde 1 kere kullanıyorum vajinadan ağızdan alınan ilaçlar mide bulantısı yapıyor diye duydum

Progestan 200 mg günde 1 kere kullanıyorum vajinadan ağızdan alınan ilaçlar mide bulantısı yapıyor diye duydum
Progestan 200mg.ı 12 saat arayla ayni anda 2 tane (günde toplamda 4 tane) kullanıyorum uzerine bir de agizdan olandan da alıyorum =( ağızdan östrojen de alıyorum, hepsi fazla geldi galiba =(

Bana estrofem ve duphaston diye iki ilaç yazdı doktorum. İkisi de günde iki defa alınıyor, ilaçlar şu an için mide bulantısı yapmadı bende.

Bana estrofem ve duphaston diye iki ilaç yazdı doktorum. İkisi de günde iki defa alınıyor, ilaçlar şu an için mide bulantısı yapmadı bende.
Estrofem ve duphaston da kullanıyorum ben bir de gunde 4tane de progestan kullaniyorum =( daha da folik.i, b vitaminini falan saymıyorum bile =(

Hayirli Günler kizlar.Birsey soracagm bende dün geceden beri gaz olusuyor ve sol tarafim agriyor bugun.Sizdede varmi

Progestan 200mg.ı 12 saat arayla ayni anda 2 tane (günde toplamda 4 tane) kullanıyorum uzerine bir de agizdan olandan da alıyorum =( ağızdan östrojen de alıyorum, hepsi fazla geldi galiba =(
Benim 2. Aşılamam ama 1. Aşılamamda da günde 1 kere progestan vermişti doktor baya çokmuş sizin doktorunuza söylebilirsiniz mide bulantınızı

Estrofem ve duphaston da kullanıyorum ben bir de gunde 4tane de progestan kullaniyorum =( daha da folik.i, b vitaminini falan saymıyorum bile =(
Hım sizinki ilaçların tepkimesinden, yan etkilerinden olabilir. Bir doktorunuza danışın isterseniz çok kötüyseniz. Bir şey soracağım sizinki mikroçip tekniği miydi?

Benim 2. Aşılamam ama 1. Aşılamamda da günde 1 kere progestan vermişti doktor baya çokmuş sizin doktorunuza söylebilirsiniz mide bulantınızı
Haklısınız, bugun de bir kendimi dinleyeyim diye bekledim gündüz mide bulantim olmadı gece olursa yarin mesaj atacagim doktoruma.

Hım sizinki ilaçların tepkimesinden, yan etkilerinden olabilir. Bir doktorunuza danışın isterseniz çok kötüyseniz. Bir şey soracağım sizinki mikroçip tekniği miydi?
Ben mikroçip tekniğinin ne oldugunu bilmiyorum ki. Yani bana yapılan oysa bile bilmiyorum o nasıl birşey açıklayabilir misiniz?

Kızlar merhaba.bende femara+merional iğne kullandım 6 gün.3 yumurta oldu ikisi 15,5 biri 12,5 mm.yarın yine kontrol var.doktorum yarın istenilen boyuta gelir cumartesi yaparız aşılamanı dedi.çok heyecanlıyım bakalım yarın kaç mm olacaklar.hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Daha önce bir dış gebelik yaşadım arkasından 1 sene içerisinde hamile kaldım doğum yaptım.sonra kardeş istedik onda da kimyasal gebelik oldu.doktorum pıhtılaşma sorunu olabilir dedi genetik test bakıldı pıhtılaşma çıktı.corasprin başlandı aynı zamanda fenomom alıyorum.birde bir bant verdiler Rahmi hazırlamak içinmiş onu yapıştırıyorum haftalık değiştiriyorum.benim kullandıklarım bunlar bakalım inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Benimde 6 Ekim'de 2. Aşılamam yapıldı 3 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıl önce doğal yollla hamile kaldım ama kalbi durduğı için kürtaj oldum bende bir sorun yok eşimim morfoloji %2 inşallah bu sefer aşılama tutar yoksa tüp bebek düşünüyoruz birbirimize dua edelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim hikayem de birebir aynı. 1.5 sene önce doğal yolla hamile kaldım, 5.haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Eşiminin morfolojisi 2. Şu an çatlatma iğnesi deniyoruz. Olmazsa aşılamaya geçeceğiz

X