Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Benim hikayem de birebir aynı. 1.5 sene önce doğal yolla hamile kaldım, 5.haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Eşiminin morfolojisi 2. Şu an çatlatma iğnesi deniyoruz. Olmazsa aşılamaya geçeceğiz
Çatlatma iğnesi hiç denemedi doktor yumurtlarım güzel gelişip çatlıyormuş hatta doktor eşimde sorun olmasına rağmen doğal yolla çocuğunuz olur demişti aşılama ben istedim birinci aşılama tutmadı ikinci aşılanın 8. Günü bugun inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Çatlatma iğnesi hiç denemedi doktor yumurtlarım güzel gelişip çatlıyormuş hatta doktor eşimde sorun olmasına rağmen doğal yolla çocuğunuz olur demişti aşılama ben istedim birinci aşılama tutmadı ikinci aşılanın 8. Günü bugun inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim doktorum da kesin doğal yolla olur biz bu şekilde sadece zamanı öne çekmeye çalışıyoruz dedi. Doğal yolla 1 ay da sürebilir 10 yıl da dedi. 2 aydır famera hap ve çatlatma iğnesi deniyorum. Bakalım bu olmazsa 2.aşama aşılama. Tüp bebek için konuştunuz mu doktorunuzla ne dedi? Benimki sizde her şey normal şu an tüp bebek konuşamaya gerek yok demişti

SSimDi
Benimde pek bir tecrübem yok canim. Ilk asilamam..cok bilgi de vermediler. Ben sormasam kac mm oldugunu bile söylemiyorlardı. Yumurtalarin iyi aksama catlatma ignesi 36 saat sonra asilama dediler. Ben sorunca 18 mm dedi. Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldu
Simdi çatlatma iğnesi oldum. İnşallah cuma aşılama olacak

Benim doktorum da kesin doğal yolla olur biz bu şekilde sadece zamanı öne çekmeye çalışıyoruz dedi. Doğal yolla 1 ay da sürebilir 10 yıl da dedi. 2 aydır famera hap ve çatlatma iğnesi deniyorum. Bakalım bu olmazsa 2.aşama aşılama. Tüp bebek için konuştunuz mu doktorunuzla ne dedi? Benimki sizde her şey normal şu an tüp bebek konuşamaya gerek yok demişti
Tüp bebek için konuşmadık doktorum 3 kere aşılama deneyelim dedi biz 2. Aşılama Tutmazsa tüp bebek düşünüyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben mikroçip tekniğinin ne oldugunu bilmiyorum ki. Yani bana yapılan oysa bile bilmiyorum o nasıl birşey açıklayabilir misiniz?
Sanırım spremlerden sağlıksız olanları eleyip sağlıklı olanları alıyorlar, böylece yapılan aşılamanın tutma oranı 15-20den %30-40lara çıkıyormuş. Bana yapılan oydu, hayırlısı artık.

Sanırım spremlerden sağlıksız olanları eleyip sağlıklı olanları alıyorlar, böylece yapılan aşılamanın tutma oranı 15-20den %30-40lara çıkıyormuş. Bana yapılan oydu, hayırlısı artık.
Vallahi simdi internetten de okudum neymiş diye hiçbir fikrim yok bize ne uyguladilar, ilk aşılamam olunca ve konuyla ilgili bir fikrim olmayinca doktora da dogru düzgün birsey sormadim. Herkesin hakkinda hayirlisi, Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Bana da doktorum aşılama öncesi eşinin spermlerini yıkayacağız ondan sonra sağlıklı spermlerle aşılamanı yapacağız dedi ama uygulama adının mikroçip falan olduğuna dair bişey demedi

Bugün 8.gunum alt karın ağrısı ve gaz var.
Sizde ne belirtiler var hanimlar...
Ben 3kez dogal yollarla gebe kaldm.Ama düşük oluyordu bukez aşılama denedik.Allahtaj hayirlisi.İnsallah bukez yüzümüz güler

Ben 3kez dogal yollarla gebe kaldm.Ama düşük oluyordu bukez aşılama denedik.Allahtaj hayirlisi.İnsallah bukez yüzümüz güler
Canım neden düşük yaptığın araştırıldı mı?

Benmde bugün 8.Günüm sanki adet olacakmis gibi kasik agrilarim ve gazim var.

Hanımlar sizin aşılama sonrası kanama oldu mu?

Benimde 9. Günüm arada böyle sağlı sollu kasık ağrıları oluyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün düşükleriniz neden oluyormuş araştırma yapıldımı

İyi günler hanımlar bu ay 2.aşılama tedavisine başlıyoruz bu sefer inşallah tutar

Başka kadınlar ağrısız, kanamasız yazınca biraz korktum açıkçası. Neyse demek yalnız değilmişim. 😊
Benimde 1. Aşılamamda hiç bir şey olmadı işlem sırasında hissetmedim bile ama 2. Aşılama biraz acılı geçti ilk gün azar azar kanamam da oldu Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür☺️

X