Ekim ayi aşılama yaptiranlar

2 buçuk senelik evliyim 2 senelikken tedaviye başladım 3 defa iğne ilaç kullandım olmadı rahim filmi çekildim bir sorun yoktu eşimdede yoktu bu yüzden aşılamaya geçtik ilk seferde tuttu şükür
Maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤗 benimde yarın yumurta kontrolüm var. İnşallah buyumusse akşam çatlatma iğnesi vurulurum

herkese merhaba. aşılamanın 4. gününü bitirdim. bugün yoğun kasık ve bel ağrısı var. bir de çok fazla gaz :110: belirtilerinizi yazar mısınız fikir olsun hepimize..
benimde bugun 5. Günüm. Bel agrisi ve yoğun bir gaz var. Birde asilamadan sonra sürekli yattiniz mi. Ben 4 gündür yatiyorm ve cok sıkıldım. Artık gezip dolasiyorum. Siz ne yaptinz

benimde bugun 5. Günüm. Bel agrisi ve yoğun bir gaz var. Birde asilamadan sonra sürekli yattiniz mi. Ben 4 gündür yatiyorm ve cok sıkıldım. Artık gezip dolasiyorum. Siz ne yaptinz
aynı şeyler var bende de. kasık ve bel ağrım devam. sanki reglden hemen öncesindeki gibi. ben ilk gün uzandım sadece diğer günler normal hayatıma devam ettim. sadece iş yapmıyorum ağır kaldırmıyorum.

Evet aşılama oldum bugün 5. Günüm. Yumurtam 17 ve 18 mm oldugu akşam catlatma ignesi vurdurdum
Bugün sağda 15 ya da 17 ben 17mm anladım.ebe 15 yazmış.solda 11 mm yumurta varmış. Bugün yarında gonal f vurup Çarşamba çatlatma iğnesi cuma sabah da aşılama dedi geç kalmış olmaz miyiz

Bugün sağda 15 ya da 17 ben 17mm anladım.ebe 15 yazmış.solda 11 mm yumurta varmış. Bugün yarında gonal f vurup Çarşamba çatlatma iğnesi cuma sabah da aşılama dedi geç kalmış olmaz miyiz
Benimde pek bir tecrübem yok canim. Ilk asilamam..cok bilgi de vermediler. Ben sormasam kac mm oldugunu bile söylemiyorlardı. Yumurtalarin iyi aksama catlatma ignesi 36 saat sonra asilama dediler. Ben sorunca 18 mm dedi. Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldu

Benim doktorum geç mi kalıyor acaba ya. Geçen ay 19 mm ertesi gün çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra aşılama dedi.
Genellikle çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor bence doktorunuza güvenin. Çoğumuzun bu şekilde oldu sonuçta bu alanda uzmanlar. İçinizi ferah tutup bekleyin bakalım 🌸 hepimiz öyle yapıyoruz 😇 inşallah sağlıkla gebeliğiniz oluşur

arkadaşlar selamlar. öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben bu ay 2.kez famera+çartlatma iğnesi tedavisi görüyorum. olmazsa önümüzdeki ay da 3.kez deneyip aşılama planlıyoruz. ön araştırma yapmak istedim. az çok süreci anladım. peki aşılama esnasında ağrı ya da acı hissediyor musunuz? işlem nasıl oluyor, ne kadar sürüyor bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum

arkadaşlar selamlar. öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben bu ay 2.kez famera+çartlatma iğnesi tedavisi görüyorum. olmazsa önümüzdeki ay da 3.kez deneyip aşılama planlıyoruz. ön araştırma yapmak istedim. az çok süreci anladım. peki aşılama esnasında ağrı ya da acı hissediyor musunuz? işlem nasıl oluyor, ne kadar sürüyor bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum
önce smear aldırırken rahim ağzını açmak için kullandıkları aparat kullanılıyor. sonrasındaki işlem 30 saniye bile sürmüyor ve hiç bir şey hissetmiyorsun. öyle ki, ben doktor işlem bitti dediğinde inanamamıştım. sadece ilk baştaki aparatı hissediyorsun o da eğer rahim ağzın çok dar değilse çok kolay giriyor zaten. bilmediğimiz bir şey olunca tedirgin olabiliyoruz ama ben yaptırdıktan sonra dedim ki çok boşmuş..

önce smear aldırırken rahim ağzını açmak için kullandıkları aparat kullanılıyor. sonrasındaki işlem 30 saniye bile sürmüyor ve hiç bir şey hissetmiyorsun. öyle ki, ben doktor işlem bitti dediğinde inanamamıştım. sadece ilk baştaki aparatı hissediyorsun o da eğer rahim ağzın çok dar değilse çok kolay giriyor zaten. bilmediğimiz bir şey olunca tedirgin olabiliyoruz ama ben yaptırdıktan sonra dedim ki çok boşmuş..
çok teşekkür ederim cevap için. onu zaten smear muaynesinde biliyoruz. sonrası beni ürkütmüştü. içim rahatladı :)

X