Yok canm. Ben sormayi unuttum onlarda birsey demedi. Ilk asilama olunca ben biraz korkmustum.. aklima bile gelmemis. Sadece kendi aralarinda konusurken örnek iyi diyorlardiKaç milyon spermle aşılama yapıldı size bilgi verildi mi bu konuda acaba
Insallh cnm. Allahim ikimizinde kucaginu boş birakmasin. Guzel haberleri biran once alırız insallhAynen bende de öyle oldu vala inşallah tutar canım hepimizin ki
Hadi hayirli olsun canim. Insallh tutmustur. Guzel haberleri alirsin insallh. Benm de bugun 3. Günüm. Allahim isteyen herkese nasip etsinBende ilk aşılamamı oldum dün heyecanlı bekleyiş başladı
Ay inşallah hepimiz güzel haberleri alırızHadi hayirli olsun canim. Insallh tutmustur. Guzel haberleri alirsin insallh. Benm de bugun 3. Günüm. Allahim isteyen herkese nasip etsin
Vakit gectikce icimde hem heyecan hem korku oluyor. Allahim korktugumjz seye ugratmasin insallhAy inşallah hepimiz güzel haberleri alırızbakalım nasıl geçiricez 15 günü bekleyerek
Amin. Benim de öyle yumurtalar çatlamadıysa hala diye evham yapıp duruyorum kendi kendimeVakit gectikce icimde hem heyecan hem korku oluyor. Allahim korktugumjz seye ugratmasin insallh
Amin inşallah canım Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahInsallh cnm. Allahim ikimizinde kucaginu boş birakmasin. Guzel haberleri biran once alırız insallh
Anladım benim de ilk aşılamam daha önce yumurta takibi çatlatma iğnesi ile iki defa hamile kaldım ama düşük oldu maalesefYok canm. Ben sormayi unuttum onlarda birsey demedi. Ilk asilama olunca ben biraz korkmustum.. aklima bile gelmemis. Sadece kendi aralarinda konusurken örnek iyi diyorlardi
Peki bel agriniz oldumu hicEvet aşılama oldum hayır mikrocipli değildi evet ilk aşılamam :)
Evet canımPeki bel agriniz oldumu hic
merhabalar benim de senin gibi 5 inde çatlama 7 sinde aşılama yapıldı dinlenmeye ve her gün avokado yemeye çalışıyorum ve dün ve bugün de ilişki önerdi doktorum.Merhaba. 7 günlük yumurta buyutme ignesinden sonra ayın 5 inde catlatma ignesi yapildi. Bugun de asilamam oldu. Benim gibi ekim ayinda aşılama olanlar yada asilama yaptiracaklar. bu süreci beraber birbirimize destek olarak atlatalim. Neler yapiyorsunuz kaçıncı gundesiniz. Umarim bu yolun sonu hepimiz icin hayirli olur ve yillardir hayalini kurduğumuz evlada sahibi oluruz
Merhaba ya birsey daha soracaktm bugun benim alt karin agrim var baya .3. gunum..Bide stres yapiom ondanmi acaba diye de düşünüyorumEvet canım
Merhaba evet canım stresten olabilir sakin ol bol.bol dua et beklemesi zor ama inşallah mukafatini alırsınMerhaba ya birsey daha soracaktm bugun benim alt karin agrim var baya .3. gunum..Bide stres yapiom ondanmi acaba diye de düşünüyorum
Allah güzel sonuçlar almak nasip etsin inşallah çok güzel ilerler sonucunuzMerhabalar, ben de bundan 4 saat önce aşılama oldum, simdiye kadar yaşadıklarımı anlatmak istedim çünkü tüm bu süreçte kadınlar kulubundeki forumları okudum hep.
28'i salı günü regl ilk gündü, reglinin 2.günü (çarşamba) kontrole gittim ve başladık. 6 gün gonal f 75ml karnımdan kendime iğne yaptım, ertesi hafta pazartesiden itibaren 4gün boyunca hep kan verdim. Sürekli estradiol(e2), lh ve progesteron takibi yapıldı, 3 defa vajinal ultrason yapıldı. 6.gün sonunda yumurtanın çatlamaması için bir iğne vuruldum çünkü bir tane 18mm.lik 2 tane 15mm.lik 3 adet yumurtam vardi ve 18mm.lik olanı kaybetmemeye çalışıyorduk. 7.gün 125ml ve 8.gün 125ml gonal f devam ettim. Son kontrolde biri 20mm diğeri 17.5mm iki yumurtam vardı. Cuma öğlen 12de çatlatma iğnemi vuruldum, cumartesi gece 23.00te aşılamam yapıldı. Çatlatma iğnesinden bir gün öncesinden başlayarak aşılama gününe kadar inanilmaz kasık ağrım vardı, doktoruma sorduğumda bir sıkıntı olmadığını dışarıdan müdahale ile büyüttüğümüz için bu sancının normal olduğunu söyledi. Aşılamadan sonra doktor çatal.ı hafif başaşağı konuma aldı(alt kısmını yukarı kaldırıp sırt kısmını iyice indirdi) ve bacak bacak üzerine attırdı. Aşılamaya idrara sıkışık girmedim aksine lavaboya gitmeme izin verdiler. Aşılamadan sonra 40 dakika çatalda yattım.
(Eşimle birlikte tüm testlerimiz yapıldı, hiçbir problemimiz yoktu, bir minik polipim vardı alsak da olur almasak da demişti 2doktor da, biz aldırmaya karar verdik ve Eylülde polip alınmıştı. Onun haricinde ne spermiyografide ne hsgde ne de hormonlarda bir problem yoktu.)
Ben de yaşadıklarımı anlatmak istedim belki birilerinin aklına takılanları aydınlatabilirim diye, uzun oldu kusuruma bakmayınız. Bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı...
Allah güzel sonuçlar almak nasip etsin inşallah çok güzel ilerler sonucunuzhangi hastanede yaptırdınız acaba aşılama işleminizi?
Maşallah. Neden aşılama oldunuz/? Kaçıncı aşılamanız tuttu .yarın bende kontrol e gircem iğne vuruluyorumBende asılma ile hamile kalan birisi olarak yaptıklarımi söyleyeyim o zaman aşılamadan sonra eve gelince direk yattım 3 gün boyunca sadece lavabo ihtiyacım için ayağa kalktım sonrasında ise yavaş yavaş ayaklandim evde temizlik vs. Yapmadım ağır işler her gün yarım avakado yedim ve hiç düşünmemeye çalıştım olacak mı olmayacak mı diye kendime uğraşlar buldum şarkı açtım onu dinledim vs. Manevi olarak da sürkeli elimi karnıma koyup (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum umarım yardımcı olmusumdur umarım sizinde bebeğiniz size tutunur
2 buçuk senelik evliyim 2 senelikken tedaviye başladım 3 defa iğne ilaç kullandım olmadı rahim filmi çekildim bir sorun yoktu eşimdede yoktu bu yüzden aşılamaya geçtik ilk seferde tuttu şükürMaşallah. Neden aşılama oldunuz/? Kaçıncı aşılamanız tuttu .yarın bende kontrol e gircem iğne vuruluyorum