- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 2.546
- 24
Yaaa cook gerçekten çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahMerhaba ben de bu yazınızı okumuştum Allah razı olsunPazartesi test yapıldı pozitif çıktı Perşembe kann verdim değer yükselmiş haftaya keseyi göreceğim inşallah
Amin inşallahAllah razii olsun insallah sizdesaglikla kucaginiza alirsiniz
Cok teşekkür ederimYaaa cook gerçekten çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahsağlıkla gelsin miniğiniz
Evet aşılama oldum hayır mikrocipli değildi evet ilk aşılamam :)Asilama mi oldunuz? İlk asilamadami sonuc aldiniz? Birde mikrocipli mi yaptirdnz acaba..Yanitlarsaniz cok sevinirim
Merhaba Allahim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Bende ilk asilamami oldum. Bugun 3. Günüm. Neler yaptiniz neler yediniz beni bilgilendirir misinizEvet aşılama oldum hayır mikrocipli değildi evet ilk aşılamam :)
Merhaba Allah razı olsun inşallah sizinde pozitif olur,özel olarak hurma yedim canım sadeceMerhaba Allahim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Bende ilk asilamami oldum. Bugun 3. Günüm. Neler yaptiniz neler yediniz beni bilgilendirir misiniz
Insallh cnm umarim bende bir gun pozitifi görürüm. Teskkr ederimMerhaba Allah razı olsun inşallah sizinde pozitif olur,özel olarak hurma yedim canım sadece
İnsallah canimm benim hiç umudum yoktu 3 gün duş almadım yattım ama sonrasinda misafirlerim geldi temizlik yemek baya yorulmuştumInsallh cnm umarim bende bir gun pozitifi görürüm. Teskkr ederim
Senin ne kadarlık oldu canım ?Yaaa cook gerçekten çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahsağlıkla gelsin miniğiniz
Bende burada bir arkadasim yazmisti. 3 gün dus almadim diye. Bende dus almadim. Bugün 3..Günüm. sizde dus almadim deyince iyi ki duş almamisim diye icim rahatladi. Ben yatamiyorum sürekli ayaga kalmak istiyorum..Bugun biraz temizlik yaptim kendimi yormadan dikkatli sekilde. Umarm bnde sizin gibi bu guzel haberi alirimİnsallah canimm benim hiç umudum yoktu 3 gün duş almadım yattım ama sonrasinda misafirlerim geldi temizlik yemek baya yorulmuştum
Ne kadar süredir cocuk istiyordunuzBende burada bir arkadasim yazmisti. 3 gün dus almadim diye. Bende dus almadim. Bugün 3..Günüm. sizde dus almadim deyince iyi ki duş almamisim diye icim rahatladi. Ben yatamiyorum sürekli ayaga kalmak istiyorum..Bugun biraz temizlik yaptim kendimi yormadan dikkatli sekilde. Umarm bnde sizin gibi bu guzel haberi alirim
3.gunun sonunda almıştım canım ben duş sonra da dediğim gibi rutin işlere devam ettim inşallahBende burada bir arkadasim yazmisti. 3 gün dus almadim diye. Bende dus almadim. Bugün 3..Günüm. sizde dus almadim deyince iyi ki duş almamisim diye icim rahatladi. Ben yatamiyorum sürekli ayaga kalmak istiyorum..Bugun biraz temizlik yaptim kendimi yormadan dikkatli sekilde. Umarm bnde sizin gibi bu guzel haberi alirim
30. Haftadayiz ama bu ara ağrılarım başladı belime sancı vuruyor 15 dk kadar sürüyor pazartesi randevum var bakalım ins bişey çıkmaz geçen gün yolun ortasında kaldım eşimde olmasaydı dedim tamam doğurcam şimdi belindeki sancı karnıma vurmuştu çünkü ins bişey olmazSenin ne kadarlık oldu canım ?
Merhaba aynı gün olmuşuz sanırım aşılamayı bende ayın 5 inde aksam 8 de iki tane çatlatma iğnesi yaptım Perşembe günü de sabah 11 11.30 arası aşılama oldu yani aşılama gününü sayarsak bugün 3. Günüm çatlatma iğnesinin 5. Günü . Bizim sperm sonucumuz 18 milyondu yıkanmış hali sizin kaçtı acaba . Bide aşılamadan sonra günde 3 tane estefrom diye bir hap ve prolotex diye bir iğne günde bir kez göbekten yapıyorum. Sizde nasıl oldu acaba 20 Ekim de test günüm hayırlısıyla Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canımMerhaba. 7 günlük yumurta buyutme ignesinden sonra ayın 5 inde catlatma ignesi yapildi. Bugun de asilamam oldu. Benim gibi ekim ayinda aşılama olanlar yada asilama yaptiracaklar. bu süreci beraber birbirimize destek olarak atlatalim. Neler yapiyorsunuz kaçıncı gundesiniz. Umarim bu yolun sonu hepimiz icin hayirli olur ve yillardir hayalini kurduğumuz evlada sahibi oluruz
Benden duymuş olabilir misniz acaba 3 gün duş almadım diiyeBende burada bir arkadasim yazmisti. 3 gün dus almadim diye. Bende dus almadim. Bugün 3..Günüm. sizde dus almadim deyince iyi ki duş almamisim diye icim rahatladi. Ben yatamiyorum sürekli ayaga kalmak istiyorum..Bugun biraz temizlik yaptim kendimi yormadan dikkatli sekilde. Umarm bnde sizin gibi bu guzel haberi alirim
Evet sizden duydumBenden duymuş olabilir misniz acaba 3 gün duş almadım diiye
Bni de 5 dakika yatirdilar. Idrarimi tutamadim. Lavaboya gittim. Bir sıkıntı olmaz dedilerBide aşılamadan hemen sonra 2 üç dakika sonra kaldırdılar sıkışık girmiştim işleme lavobayi kullandım hemşire sıkıntı olmaz dedi ama burdan okuduğum kadarıyla yarım saat falan bekletiyor diye okumuştum ki normal evde ilişki olduğunda da 20 dakka falan uzanıyoruz kalkmıyoruz bu konuda biraz tereddütum oldu ama sizlerde nasıl oldu acaba
Aynen bende de öyle oldu vala inşallah tutar canım hepimizin kiBni de 5 dakika yatirdilar. Idrarimi tutamadim. Lavaboya gittim. Bir sıkıntı olmaz dediler
Kaç milyon spermle aşılama yapıldı size bilgi verildi mi bu konuda acabaBni de 5 dakika yatirdilar. Idrarimi tutamadim. Lavaboya gittim. Bir sıkıntı olmaz dediler