Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Idrara sıkışık aşılama yapıldı çünkü katedrali takarken ultrosonla bakıyorlar ve rahim ağzını açmak için bastırıyorlar bu sayede daha kolay oluyor. 30 dk seni dinlendirip sonra tuvalete gitme izni veriyorlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤗
Amin Canım inşallah bizlerde kavuşuruz artık evlatlarımıza🤲🙏Rahim ağzını açmak için nereye bastırıyorlar?

Peki aşılmanınız kolay oldu mu?
Çok kolay oldu hiç bişey hissetmedim sadece aşılama bitip eve geldikten sonra lekelenmem oldu çok az sonra geçti zaten enjekte ederken dua et dedi benimle dua etti sonra hemşireye kaldırma dinlensin dedi ve eşimi çağırdı yanımıza biz eşimle oda da 20 dk bekledik sonra ilaçlarımızı ve progestan fitil verip eve yolladı çok Güler yüzlü bir doktor birde aşılama öncesi antibiyotik verdi bana içip öyle geçtim

Çok kolay oldu hiç bişey hissetmedim sadece aşılama bitip eve geldikten sonra lekelenmem oldu çok az sonra geçti zaten enjekte ederken dua et dedi benimle dua etti sonra hemşireye kaldırma dinlensin dedi ve eşimi çağırdı yanımıza biz eşimle oda da 20 dk bekledik sonra ilaçlarımızı ve progestan fitil verip eve yolladı çok Güler yüzlü bir doktor birde aşılama öncesi antibiyotik verdi bana içip öyle geçtim
O lekelenmeyi de arayıp sorduğumda aşılama öncesi vajina içini bir ilaçla yıkadı birde alet takıyorlar onun etkisiyle olmuştur hiç endişelenme dedi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 29
Bekleyeyim 2 gün daha cumartesi gidip kan testi yapıp yazacağım burada az önce yine Meryem suresi dinledim allahım hepimize tez vakitte Hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲
Ayy haber vermeyi unutmayinn fazla yazmasamda hep girip okuyorum yazdiklarinizi benimde son 4 gun zaman gecmiyor hic umudumda yok ama icim icimi yiyor. hayirli haberler verirsin insaallah canim 😍🍀

Yorum yazı bulamadım böle yazdım ksb yin benimde 8.gunumdu bugün hiç ağrım yok bugün nedense bı divilcm bide göğsün sis

Allah razı olsun inşallah hepimiz burada çok güzel haberler veririz birbirimize 🤲 Mehmet Ali Akman Nişantaşı’nda muayenehanesi

Allah razı olsun inşallah hepimiz burada çok güzel haberler veririz birbirimize 🤲 Mehmet Ali Akman Nişantaşı’nda muayenehanesi
Amiiinnn çok aminn mübarek cuma gecesenin hürmetine rabbim sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin ne kadar bekleyen varsa 🤗 Benim medicalpark Ayşegül sofoğlu

Merhaba ben hipo hipolu yeni üyeyim :) Aşılamamın 5. Günü 14ünde doktor çağırdı tahlil için. Günler geçmiyor sanki :)

Amiiinnn çok aminn mübarek cuma gecesenin hürmetine rabbim sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin ne kadar bekleyen varsa 🤗 Benim medicalpark Ayşegül sofoğlu
Aminnn arkadaşım allah hiç birimizin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın inşallah tez vakitte nasip etsin 🤲

Bekleyeyim 2 gün daha cumartesi gidip kan testi yapıp yazacağım burada az önce yine Meryem suresi dinledim allahım hepimize tez vakitte Hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲
Amin canım ben zaten çok değişik bir kanama yaşıyorum tuhaf 🙄 adet oldum yani demek böyle oluyor aşılama sonrası tutmazsa 😛 ama dualarım sizlerle inş şuan burda haber bekleyen herkes olumlu diye cevap yazıp yavrusunu kucağına alıp mutlu olur 🙏🏻🙏🏻

Back