Ekim 2024 Aşılama Olacaklar

Benim bugün ovitrellenin 11. Aşılamanın 9. Günü. Dayanamayıp kan verdim. 1,3 çıktı. Erken olsa da en azından varsa 5, 6 falan çıkardı diye düşünüyorum.
Benim aşılamanın 10. Gününde 5.6 çıkmıştı ve artıyor. Demek ki olabiliyor, umudu kesmemek gerekmiş. O gün çok ağlamıştım Allah'tan bir şey olmadı

Çift çizgiyi hiç görmemiştik o anı yaşayabilmek adına test yaptım. Dün kanda 33 tü bugün 40-50 olmuştur muhtemelen ve erken gebelik testi (hassasiyeti 25 ml) sonucu böyle. Belki birilerine referans olur.
IMG-20241027-WA0000.jpg

13 Ekim aşılama tarihim. Dün akşam ve bugün sabah öğlen testlerim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_7203.jpeg
    IMG_7203.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 12
0,6 çıktı. Negatif. İlk aşılamam tutmadı.
Tedaviye devam edin. Daha ilk aşılamaymis her aşılamada şans aynı olsa da gebe olma ihtimali giderek artıyor. Rabbim nasip etsin inşallah tez vakitte. İğneli mı oldunuz ve çipli olan daha iyi sonuç veriyormuş. Biz fenera hap kullanarak yumurta büyüttük ama çip ile aşılama yapıldı.

Tedaviye devam edin. Daha ilk aşılamaymis her aşılamada şans aynı olsa da gebe olma ihtimali giderek artıyor. Rabbim nasip etsin inşallah tez vakitte. İğneli mı oldunuz ve çipli olan daha iyi sonuç veriyormuş. Biz fenera hap kullanarak yumurta büyüttük ama çip ile aşılama yapıldı.
İğneli. Ben de Klomen kullanmıştım. Benim doktorum biraz relaks bir kadın. Çok ayrıntılı incelemedi hiçbir zaman. Bir yıl dolmadan doktorlar çok önemsemiyor bebek olmayışını sanırım. Sorun da yoksa “olur olur” kafasındalar. 11 aydır aynı doktor ile ilerliyorum. Henüz muvaffak olamadım. Bu sefer başka bir doktor deneyeceğim. Farklı bir göze de tüm değerlerimizi bi gösterelim diyoruz.

Sizin değer kaça çıktı, sağlıklı artıyordur umarım🥰

X