Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba ben hipo hipolu yeni üyeyim :) Aşılamamın 5. Günü
Amin canım ben zaten çok değişik bir kanama yaşıyorum tuhaf 🙄 adet oldum yani demek böyle oluyor aşılama sonrası tutmazsa 😛 ama dualarım sizlerle inş şuan burda haber bekleyen herkes olumlu diye cevap yazıp yavrusunu kucağına alıp mutlu olur 🙏🏻🙏🏻
Yine denersin arkadaşım hiç canını sıkma🙏 aminnn inşallah cumartesi süslenip öyle gideceğim kan vermeye bakalım sonuç ne benim de bugün karın ve kasık agrılarım başladı birazcık göğüslerde hassasiyet hiç belirti yoktu bu Bile sanki olumlu olmuş gibi sevindirdi beni acı çektiğimize sevinecek hale geldik 🤦‍♀️

Amin canım ben zaten çok değişik bir kanama yaşıyorum tuhaf 🙄 adet oldum yani demek böyle oluyor aşılama sonrası tutmazsa 😛 ama dualarım sizlerle inş şuan burda haber bekleyen herkes olumlu diye cevap yazıp yavrusunu kucağına alıp mutlu olur 🙏🏻🙏🏻
bende çok tuhaf yaşıyorum dünden beri leke oluyor adet olmadım tam anlamıyla

bende çok tuhaf yaşıyorum dünden beri leke oluyor adet olmadım tam anlamıyla
Hemen git test yap benim yaptığım hatayı yapma bence ben düşük yaptım bugün 😔😔 gidip inatla kan testİ vermedim aptal gibi 😔😔detayları anlatmıyorum ama ben hiç BÖyle bir şey düşürmedim adet gecikmem de olmadı erken bile geldi benim lekem kan pıhtısı gibi değildi 😔😔

Hemen git test yap benim yaptığım hatayı yapma bence ben düşük yaptım bugün 😔😔 gidip inatla kan testİ vermedim aptal gibi 😔😔detayları anlatmıyorum ama ben hiç BÖyle bir şey düşürmedim adet gecikmem de olmadı erken bile geldi benim lekem kan pıhtısı gibi değildi 😔😔
Kesinlikle benim doktorum zaten adet olsan dahi kan testi yapmalısın diye belirtti çok üzüldüm arkadaşım çok büyük geçmiş olsun 😢 Bende yarın kan testi yapacağım

Yani zaten aslında bu kadar sancım olunca 11. Günden şüphelendi sağlıklı gebelik değilmiş diyorum kendime çünkü ben 12. Gün hafif silik çizgi gördüm ama çok net değildi dedim olmazsam giderim adet 14. Gün ama bu et parçasını görmesem iyiydi çok sancı çektiö düşürürken de o 2 büyük parçayı ... nasip.. progestaranınız varsa ihmal etmeyin ben kullandım evet ama düzensiz

Yani zaten aslında bu kadar sancım olunca 11. Günden şüphelendi sağlıklı gebelik değilmiş diyorum kendime çünkü ben 12. Gün hafif silik çizgi gördüm ama çok net değildi dedim olmazsam giderim adet 14. Gün ama bu et parçasını görmesem iyiydi çok sancı çektiö düşürürken de o 2 büyük parçayı ... nasip.. progestaranınız varsa ihmal etmeyin ben kullandım evet ama düzensiz
Kullanıyorum çok dikkat ediyorum 😔 sigara içen biriyim ben bunun vicdan azabını çekiyorum azalttım ama yine de üzülüyorum o yüzden benim ekstra dikkat etmem ve çok düzenli kullanmamı istedi doktor inşallah bir dahaki sefere düzenli kullanırsın ve bebeğin seninle olur sıkıca sağlıklı bir şekilde tutunur sana ben çok Eminim olacak ve buradan o sevincini paylaşacaksın bizimle 🤲❤️

eşimin sperm sayısı çok düşüktü hızı yıkandıktan sonra a+b 100 yazıyordu ama acaba değerler düşük diye mi tutunamadı sağlıklı mı değildi sperm 😔

eşimin sperm sayısı çok düşüktü hızı yıkandıktan sonra a+b 100 yazıyordu ama acaba değerler düşük diye mi tutunamadı sağlıklı mı değildi sperm 😔
Benim eşimin hareketli spermi düşüktü yıkandıktan sonra %95 ileri hareketli yazıyordu yanında harf değerleri yoktu sormadın mı doktoruna canım hiç aklım kesmiyor şu değerleri

İleri hareketli 10 yavaş hareketli 90 yazıyordu canım toplamda 100 yazıyordu

arkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım
merhaba aşılamadan önce sperm sayısı ve hareketliliği kaçtı ? sakıncası yoksa öğrenebilir miyim

Toplamı baza alınıyor canım tutan 1 hareketli ile bile tutuyor benim düşük yaptığım hamileliğinde ileri hareketli 0 yavaş hareketli 13 dü hiç onu düşünme o yüzden yeter ki allahım ol desin
Morfoloji kaçtı canım birde DNA hasarı varmıydı

Kızlar ben neler neler okudum 600 binme aşılama yaptırıp tutan 200 milyonla yaptırıp tutmayan yanş biz aslında takdiri ilahi biz ne desek boş

Kızlar ben neler neler okudum 600 binme aşılama yaptırıp tutan 200 milyonla yaptırıp tutmayan yanş biz aslında takdiri ilahi biz ne desek boş
Kesinlikle öyle bizim değerlerdi çok güzeldi yıkandıktan sonra hareketlilik bakalım nasibimizde var mı şuan sonucu almaya gidiyorum dua edin benim için de 🤲❤️

Arkadaşlar hamileyiiimmmm dua edin değerlerim yükselsin şuan çok düşük değerim 20 inşallah yükselir ve benimledir meleğim tutunur sıkı sıkı bana 🤲❤️ Sizlerde hep dualarımdasınız heppp
Kutlarım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🌺❤️

Back