Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kaçıncı gününüz acaba benimde aşılamam 24 ekimde yapıldı bugün 12.günüm oluyor ve kasıkta batmalarım birde adet olucak gibi alt karnıma ara ara ağrı giriyor bi hafta öncesine kadar göğüslerim aşırı hassastı şimdide hassas ama normal aşırı değil test yapmak istemiyorum biraz farklı hissediyorum bi yanım umutlu bi yanım solgun
Bende hiç belirti yok sadece yorgunluk hissi var vücudum dökülüyor resmen birde dudak kuruluğu bu kadar 10. Gün bugün birde ara sıra kasık batması tutmadı sanırım demek ki

kaçıncı gününüz acaba benimde aşılamam 24 ekimde yapıldı bugün 12.günüm oluyor ve kasıkta batmalarım birde adet olucak gibi alt karnıma ara ara ağrı giriyor bi hafta öncesine kadar göğüslerim aşırı hassastı şimdide hassas ama normal aşırı değil test yapmak istemiyorum biraz farklı hissediyorum bi yanım umutlu bi yanım solgun
Benim dün pembe leke geldi peçeteye adet oluyorum 14. Günüm bugün 12. Gün çok muaallaktaysan test yap varsa bence çıkıyor kan testi verin direk hiç evde testlerle kafanı kurcalama benimde hafif silik çizgim çok Hafif vardı ama bekledim 12. Gün yapmıştım 13.peçeteye pembe leke geldi bugün gelen giden Henüz yok ama benim adetim hep böyle başlar leke sonra kanama olur

Eşinizdeydı sanırım sonuçlarınız nasıldı
Yok ikimizde de öyle büyük problem yoktu benim TSH biraz yüksekti ilaçla düşürüldü ondan sonra hamile kaldım dün tam 5 haftalık olduk kese göründü şükür beta 11.gun 190 13.gun 243 15.gun 650 idi bir hafta sonra sonra 9250 oldu darısı başınıza inşallah 🤗

Benim dün pembe leke geldi peçeteye adet oluyorum 14. Günüm bugün 12. Gün çok muaallaktaysan test yap varsa bence çıkıyor kan testi verin direk hiç evde testlerle kafanı kurcalama benimde hafif silik çizgim çok Hafif vardı ama bekledim 12. Gün yapmıştım 13.peçeteye pembe leke geldi bugün gelen giden Henüz yok ama benim adetim hep böyle başlar leke sonra kanama olur
benimde geldi şuam pembe leke sanırım hasta oluyorum siz naptınız bizim hayaller gene suya

Walla ısrarla kan testi yap diyorlar ama pembe leke yine geldi peçeteye silince 14. Günüm yarına kadar tamamen söküleceğini düşünüyorum progestan aldım dün ne olur ne olmaz diye ama benim belim çok ağrıyor

Walla ısrarla kan testi yap diyorlar ama pembe leke yine geldi peçeteye silince 14. Günüm yarına kadar tamamen söküleceğini düşünüyorum progestan aldım dün ne olur ne olmaz diye ama benim belim çok ağrıyor
Yapsan ya şimdiye kadar ben o merakla 10 kere gidip yapmıştım 😬 inşallah o lekeler yerleşme lekenizdir allahım inşallah 🤲

Arkadaşım 10. Gün yaptı early predictor çok silin pembe gördü test verdi 8 çıktı sonra yükseldi cnm dene

Arkadaşım 10. Gün yaptı early predictor çok silin pembe gördü test verdi 8 çıktı sonra yükseldi cnm dene
Bekleyeyim 2 gün daha cumartesi gidip kan testi yapıp yazacağım burada az önce yine Meryem suresi dinledim allahım hepimize tez vakitte Hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲

2 ekimde aşılama oldum sol tüpüm açık ve asilama çok zor oldu benimde çünkü rahim ağzım darmış. Eğer tutmazsa dr 2.asilamada rahim agzi genişletme operasyonu ol dedi . Ondan sonra aşılama yaptır dedi. Sizde bu operasyonu yaptırıp hamile kalan var mı aranızda. Çok kaygısıyım
Benimde 1. Aşılamam çok ağrılı olmuştu, ama sanırım mesane boş olduğu içinmiş. Bu ay kısmetse 2. Aşılamamı yaptıracağım. Siz aşılmaya idrarınızı tutarakmı girdiniz? Yoksa aşılmadan önce idrarınızı boşalttınız mı?

Benimde 1. Aşılamam çok ağrılı olmuştu, ama sanırım mesane boş olduğu içinmiş. Bu ay kısmetse 2. Aşılamamı yaptıracağım. Siz aşılmaya idrarınızı tutarakmı girdiniz? Yoksa aşılmadan önce idrarınızı boşalttınız mı?
Benim doktorum benden böyle bir şey istemediği için ben idrarımı yaptım o sıra sıkışık olup rahatsız olmamak için

Idrara sıkışık aşılama yapıldı çünkü katedrali takarken ultrosonla bakıyorlar ve rahim ağzını açmak için bastırıyorlar bu sayede daha kolay oluyor. 30 dk seni dinlendirip sonra tuvalete gitme izni veriyorlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤗

Idrara sıkışık aşılama yapıldı çünkü katedrali takarken ultrosonla bakıyorlar ve rahim ağzını açmak için bastırıyorlar bu sayede daha kolay oluyor. 30 dk seni dinlendirip sonra tuvalete gitme izni veriyorlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤗
Ultrason ile de bakmadı bana vardır elbette bir bildiği herhalde hayırlısı bakalım

Back