- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
6. Günüm bu günAminnnn teşekkür ederim sizlerden de pozitif haberler bekliyorum inşallah![]()
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Günüm bu günAminnnn teşekkür ederim sizlerden de pozitif haberler bekliyorum inşallah![]()
Canım çok sevindim kaçıncı gününde ?Arkadaşlar hamileyiiimmmm dua edin değerlerim yükselsin şuan çok düşük değerim 20 inşallah yükselir ve benimledir meleğim tutunur sıkı sıkı banaSizlerde hep dualarımdasınız heppp
Ahhh paylaşmaz mıyım arkadaşım seve seve paylaşırım ilk önce söyleyeceğim belirti aramayın hiç belirti yoktu bende ne göğüslerimde nede farklı bir şekilde sadece vücut yorgunluğum vardı aşılama olduğum sürece hep yattım neredeyse yemek yemek için kalktım sadece birde tuvalet için diyebilirim bol su içtim dudak kuruluğum çok oldu bu da belirtiymiş ayaklarım üşüdü hep benim 2 yumurtam gelişti sağ ve sol 17mm sol 18 mm sağ yumoşlarımdı galiba yanlış hatırlamıyorsam tabii ki eşimin hareketli sperm sorunu vardı ileri hareketli 0 dı sonradan keçiboynuzu mucizesi ile %45 lere yükseldi yıkandıktan sonra hareketlimiz %95 oldu çok şükür şuna inanın allahım ol demeden olmuyor bol dua edin nolur içten ağlayarak dua ettim hep Allah’ıma çok şükür nasip edecek inşallah hayırlısı ile çok zor beklemek normalde 10 Kasım kan vermem gerekiyordu dayanamadım sabah süslendim düğüne gider gibi hastaneye gittim dedim pozitif gideyim pozitif olsun aşılama günü de sayarsan bugün 12. Gün dualarınıza ihtiyacım var dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum6. Günüm bu günhala sancım var. Sizin kaçıncı aşılamaydı? Yumurta sayınız ve mmleri nelerdi? Sperm sayısı kaçtı? Kaçıncı gün öğrendiniz? Belirtileriniz nelerdi? Çok soru sordum ama bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
![]()
Dualarım seninle arkadaşım, Allahım seni ve bebeğini bütün kötülüklerden saklasınAhhh paylaşmaz mıyım arkadaşım seve seve paylaşırım ilk önce söyleyeceğim belirti aramayın hiç belirti yoktu bende ne göğüslerimde nede farklı bir şekilde sadece vücut yorgunluğum vardı aşılama olduğum sürece hep yattım neredeyse yemek yemek için kalktım sadece birde tuvalet için diyebilirim bol su içtim dudak kuruluğum çok oldu bu da belirtiymiş ayaklarım üşüdü hep benim 2 yumurtam gelişti sağ ve sol 17mm sol 18 mm sağ yumoşlarımdı galiba yanlış hatırlamıyorsam tabii ki eşimin hareketli sperm sorunu vardı ileri hareketli 0 dı sonradan keçiboynuzu mucizesi ile %45 lere yükseldi yıkandıktan sonra hareketlimiz %95 oldu çok şükür şuna inanın allahım ol demeden olmuyor bol dua edin nolur içten ağlayarak dua ettim hep Allah’ıma çok şükür nasip edecek inşallah hayırlısı ile çok zor beklemek normalde 10 Kasım kan vermem gerekiyordu dayanamadım sabah süslendim düğüne gider gibi hastaneye gittim dedim pozitif gideyim pozitif olsun aşılama günü de sayarsan bugün 12. Gün dualarınıza ihtiyacım var dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum![]()
Allah razı olsun Aminnnn allah sizinde güzel haberlerinizi buradan almayı nasip etsin tez vakitte inşallah arkadaşım bekliyorum hepinizin pozitif sonuçlarınıDualarım seninle arkadaşım, Allahım seni ve bebeğini bütün kötülüklerden saklasın![]()
Ahh çoook sevindimm darısı başıma inşallahh rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnArkadaşlar hamileyiiimmmm dua edin değerlerim yükselsin şuan çok düşük değerim 20 inşallah yükselir ve benimledir meleğim tutunur sıkı sıkı banaSizlerde hep dualarımdasınız heppp
Aminnnnn inşallah hepimizinAhh çoook sevindimm darısı başıma inşallahh rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn![]()
Evet ben kendime olmuş gibi seviniyorum böyle güzel haberlere :) habersiz bırakma bizi paylaş mutlakaAllah razı olsun Aminnnn allah sizinde güzel haberlerinizi buradan almayı nasip etsin tez vakitte inşallah arkadaşım bekliyorum hepinizin pozitif sonuçlarınıbende değerler yükseldikçe mutluluğum sizlerle paylaşırım inşallah
Öyle oluyor insan bende öyleyim çünkü en iyi biz anlarız birbirimizi sağol canım tabii ki yazacağım ilerlemeyi süreci size de lazım olacak inşallahEvet ben kendime olmuş gibi seviniyorum böyle güzel haberlere :) habersiz bırakma bizi paylaş mutlaka![]()
Yaaa ne güzel insallah değerlerinde artar hersey iyi gider ve saglikla kucaklarsın yavrunuArkadaşlar hamileyiiimmmm dua edin değerlerim yükselsin şuan çok düşük değerim 20 inşallah yükselir ve benimledir meleğim tutunur sıkı sıkı banaSizlerde hep dualarımdasınız heppp
Aminnnn inşallah dualarımdasınız yat arkadaşım kalkma uzat ayaklarını yat ilk 3 Gün birde 5. 6. Gün önemli elinden geldiğince çok oturma ağır kaldırma dikkat etYaaa ne güzel insallah değerlerinde artar hersey iyi gider ve saglikla kucaklarsın yavrunudualarına hepimizi koy. Benim de 2. Günüm kasık ağrısı mi var belim mi ağrıyor benim diye geziniyorum
![]()
Gittiniz mi doktoraBende pazartesi aşılama olacağım 3. Aşılamam olacak ve inşallah bu son olsun. Gonal f 450 kullanıyorum her gün 50 ünite geçen çarşamba başladım bu çarşamba gittim sağ tarafta 12 mm yumurtam varmış doktorum güzel pazartesi aşılamaya geçecez dedi ama 12 çok az değil mi hem de bir tanepazartesiye kadar (1kasım ) daha da büyür mü acaba
Pazartesi aşılama oldum beklemedeyim ama çarşamba gününden beri kahverengi lekelenmem var sanki hastalanacam gibiGittiniz mi doktora
Baya olmuş olacak olsanız olurdu bence olumlu düşününPazartesi aşılama oldum beklemedeyim ama çarşamba gününden beri kahverengi lekelenmem var sanki hastalanacam gibi![]()
Bugün ilacıma başladım ama az önce peçeteye azıcık kan geldi artık ümitlerim tükeniyor vallahi ama olsun 4. Yü de yaptıracam belki 10. Ama olacak elbetBaya olmuş olacak olsanız olurdu bence olumlu düşünün![]()
Hemşirem pazartesi görüşelim dediBugün ilacıma başladım ama az önce peçeteye azıcık kan geldi artık ümitlerim tükeniyor vallahi ama olsun 4. Yü de yaptıracam belki 10. Ama olacak elbet![]()
Tüp bebeği düşünmüyomusunuz aşılamaya göre daha yüksek tutma oranıHemşirem pazartesi görüşelim dedi![]()
Aşılamada ertelenmiyormu ki birde sizde eşinizdemi sizdemi canımDüşünüyoruz ama virüs olduğu için sürekli erteleniyor![]()