Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Daha var bugün 9. Günüm aşılama yapılalı bir belirti yok henüz bekliyorum sabırsızlıkla 10 kasım belli olacak Allah’ın izniyle sizin nasıl aşılama yaptırdınız mı olmamasındaki sebep neydi
Anliyorum dua edecegim sana insallah bebisin tutar.
Benim ki esimde sorun oldugu ucin asilama yapacam bu ay adet olmayi bekliyorum adetin 2 gunu gidecegim yapacagim insallah ben tutmaz diyorum ama yinede sansimi denemek istiyorum cunku esimin hizi az

Anliyorum dua edecegim sana insallah bebisin tutar.
Benim ki esimde sorun oldugu ucin asilama yapacam bu ay adet olmayi bekliyorum adetin 2 gunu gidecegim yapacagim insallah ben tutmaz diyorum ama yinede sansimi denemek istiyorum cunku esimin hizi az
Hiç olumsuz düşünme arkadaşım biz çabamızı gösterelim aşılaman yapılıyorken Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esma-ül-Hüsnanın hatırı için bana Hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et diye dua et arkadaşım yer gök dua allahım inşallah bizlerin de boynunu bükük bırakmayacak o ol derse olur hiç merak etme Allah’ın izniyle 🙏 eşinin ileri hareketli sorunu mu var

Hiç olumsuz düşünme arkadaşım biz çabamızı gösterelim aşılaman yapılıyorken Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esma-ül-Hüsnanın hatırı için bana Hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et diye dua et arkadaşım yer gök dua allahım inşallah bizlerin de boynunu bükük bırakmayacak o ol derse olur hiç merak etme Allah’ın izniyle 🙏 eşinin ileri hareketli sorunu mu var
Peki edrmm insallah tutar ya
Evet esim de hiz sorunu var pekmez yediriyorum

Peki edrmm insallah tutar ya
Evet esim de hiz sorunu var pekmez yediriyorum
Çok iyi gelir sabah akşam yedir birde keçiboynuzu al çerez gibi onu yesin gün içinde benim eşimin hareketli 0 dı şimdi %45 lere yükseldi biz çok şaşırdık

İnşallah Güzel haberlerini bekliyorum evet yesin en faydalası doğal hali keçiboynuzun ama pekmez olarak da Yedir mutlaka içinde vitamin olan keçiboynuzu pekmezi var onu kullandır
Tamam canim yedirrim tesekuur edrmm spermde iltihapda var onun icin dogal bir karisim yapiyorum doktor spermdeki iltihap giderse duzelilir dedi haraketi ve spermi

Rahim filmi çektirmeden sakın aşılama yaptırma arkadaşım eğer bir tıkanıklık varsa bile rahim filminden sonra ilaçla açılıyor kanallar bu kadar strese giriyoruz zaten tuttu mu tutmadı mı tekrarlanan onca muayene bekleme süresi zor geçiyor birde onu düşünme yaptır hiç ağrı olmuyor hiç korkma Hayırlı olsun inşallah tutunur sıkı sıkı bebeğin sana sizde sebep neydi neden olmuyor yazabilirsen mutlu olurum 🙏
Bende pco var canım eşimde sınır çıktı haraktlilik ama yinede ilaç içiyor doktorla görüşücem bakalım ne dicek

Canım ben sana mesaj attım ama 🙈görmedin sanırım
kaçıncı gününüz acaba benimde aşılamam 24 ekimde yapıldı bugün 12.günüm oluyor ve kasıkta batmalarım birde adet olucak gibi alt karnıma ara ara ağrı giriyor bi hafta öncesine kadar göğüslerim aşırı hassastı şimdide hassas ama normal aşırı değil test yapmak istemiyorum biraz farklı hissediyorum bi yanım umutlu bi yanım solgun

Tekduamailem Tekduamailem bir şey sorabilir miyim size aşılama yaptırdım ve bekliyorum da 😊 benim çatlatma iğnesini yaptırdığım gün 20_19_17 mm olmak üzere üç tane solda 17mm sağda ve pek çok 10mmlik yumurtam sağ ve solda oluşmuştu. Benim yumurtalarım iyi gelişti çok şükür ama bizde de sayı azlığı var birazcık. Sizin 5 milyon aşılamada enjekte edilen mi yoksa yıkama sonrası değer mi yoksa yıkamadan önceki değer mi? Bizim mlde 11 milyon vardı, yıkanınca mlde8 kaldı. Bunların ileri hızlısı 3,5muş onu da enjekte ettiler. Şimdi beklemedeyim. O yüzden merak ediyorum

Tekduamailem Tekduamailem bir şey sorabilir miyim size aşılama yaptırdım ve bekliyorum da 😊 benim çatlatma iğnesini yaptırdığım gün 20_19_17 mm olmak üzere üç tane solda 17mm sağda ve pek çok 10mmlik yumurtam sağ ve solda oluşmuştu. Benim yumurtalarım iyi gelişti çok şükür ama bizde de sayı azlığı var birazcık. Sizin 5 milyon aşılamada enjekte edilen mi yoksa yıkama sonrası değer mi yoksa yıkamadan önceki değer mi? Bizim mlde 11 milyon vardı, yıkanınca mlde8 kaldı. Bunların ileri hızlısı 3,5muş onu da enjekte ettiler. Şimdi beklemedeyim. O yüzden merak ediyorum
5 ml yıkama sonrasi değer yıkama öncesi değer 8 ml bizde de benim tek yumurtam gelişmişti oda sağda 21 mm di sizin durumunuz daha güzel inşallah tutmuştur 💜

5 ml yıkama sonrasi değer yıkama öncesi değer 8 ml bizde de benim tek yumurtam gelişmişti oda sağda 21 mm di sizin durumunuz daha güzel inşallah tutmuştur 💜
Nasip meselesi ama bana umut oldunuz ❤️ keşke bize de yıkandıktan sonra kalan mlde 8in 8ini de enjekte etselerdi ama en hareketli olanları seçmişler onlar da 3,5muş inşallah olur 🙏

Nasip meselesi ama bana umut oldunuz ❤️ keşke bize de yıkandıktan sonra kalan mlde 8in 8ini de enjekte etselerdi ama en hareketli olanları seçmişler onlar da 3,5muş inşallah olu

Ne güzel kalpli ne iyisiniz, Rabbim sizi ve evladınızı korusun sağlıkla kucaklayın inşallah 🙏🥰
Allah razı olsun canım benim darisi en güzeliyle sana olsun inşallah hayırla sağlıkla gelsin 💜🥰🤗

Back