- 23 Ekim 2020
- 71
- 16
- 18
- 37
Gönlünü rahat tut arkadaşım regli ağrısı çok normal ben hamile kaldığımda hiç farketmemiştim senin gibi göğüslerimde ağrı vardı yürürken bile acıyordu baş agrım çok olmuştu birde sadece bir sabah su gibi akıntı olmuştu halsizdim sürekli uyumak istiyordum kafamı kaldıramıyordum resmen eşimin o zaman hareketli spermi 0 olduğu İçin hiç konduramadım hamile olduğumu birde biri yemek yapmıştı apartmanda sadece 1 kere onun kokusu kötü gelmişti midem bulanmıştı hergün yaşadım regli sancısını 10 gün boyunca regli günüme kadar baktım gelen giden yok test yaptım pozitif gördüm dünyalar benim olmuştu 3 yıllık evliydik ve çok istiyorduk kan testi yaptırdım değerlerim çok çok iyiydi ama kese görünmedi 6. Haftada zaten hafif kanamayla hastaneye gittik düşük gerçekleşmiş ondan sonra eşime kür hazırladım özel macunlar yaptırdım hareketli sperm 0 dan %40 a %45 lere yükseldi tüp bebek yaptıracaktık dedik bir aşılama deneyelim Nişantaşı’nda çok tatlı bir doktorum var o da aşılama önerdi dedik deneyelim allahım 4 yılın özlemini dindirir inşallah bu ay tüp bebeğe gerek kalmaz allahım hepimize nasip etsin annelik duygusunu tüm bebek sahibi olmak isteyen herkes dualarımda her gün Allah büyük hazinesi geniş nasip etsin HepimizeCanım akıntım yok olsa da anlayamıyorum çünkü vajinal progestan yazdı doktor ama ben düzenli kullanmadım ilacı ğöğüs ağrım vardı ama ilaçların etkisiymiş bence sadece dünden beri adet sancım başladı ve göbek çevremde iğne batması ilk zamanlarda bir belirti yoktu açıkçası erken gebelik testi de aldım dün ama yapmadım adet olacağım gibi hissediyorum bence hamilelikte en önemli belirti ğöğüslerim benim şuan hiç bir şey yok orda ayın 4 -5 ine kadar olmazsam yaparım predictor
bu arada sen diyince baktım akıntım var mı diye cnm ilaç kullanmadım çünkü fitili koymadım Dünden beri adet ağrım olunca olacağım zaten dedim akıntım war ama Şeffaf beyaz
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)