- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 26
- Konu Sahibi Flowers001
Amiiiinbn insallahhhhhGecmis olsun canim ben daha hic gebe kalamadim kimyasal dahi yok bakalim hakkimizda hayirlisi olsun ins bu sefer sonuclarimiz guzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiinbn insallahhhhhGecmis olsun canim ben daha hic gebe kalamadim kimyasal dahi yok bakalim hakkimizda hayirlisi olsun ins bu sefer sonuclarimiz guzel olur
Sabah 1Merhaba bna da doktorum protestan fitil verdi. Gunde kac kez kullanıyorsunuz
Bende estrofem gunde 3 adet ve progestan gunde 6 adet ve inanilmaz uyku yapiyo sizde de yapiyormuSabah 1
Aksam 2 kullanıyordum günde 3 tane
Bn vajinadan fitil olarak kullandığım için fazla yan etki yapmadı ağız yoluyla kullanıyorsan yan etkisi çok oluyormusBende estrofem gunde 3 adet ve progestan gunde 6 adet ve inanilmaz uyku yapiyo sizde de yapiyormu
Bende 2 kez asila yaptirdim bana da fitil vermedi doktorum. Bence doktorun sözünü dinle vermediyse vardır bir bildiğiEvet evet bende okudum da sordum da yok demişti doktor ben progesteron diyorlar dediki sana gerekmiyor bilemedim yaaa valla alsam mı kendiligimden yoksa almasam mi
Aynen bende fitil olarak kullaniyorum insallah bu cabalarimiz bosa cikmaz hayirlisi olsun insallahBn vajinadan fitil olarak kullandığım için fazla yan etki yapmadı ağız yoluyla kullanıyorsan yan etkisi çok oluyormus
Beyaz akıntı yapti bna sedece
benim de 4. gün. bugün çok yogun kasık ve bel agrım var. bir de gaz..Kızlar aşılamadan sonra kasık ağrısı yaşayan var mı ? Benim 4. Gün ve az önce çok fena ağrı sağlandı kasığıma
Haydaa neden acaba benim sadece kasığım ama yoğun bayağı. Uzanıyorum biraz sakinledibenim de 4. gün. bugün çok yogun kasık ve bel agrım var. bir de gaz..
bir de şişkinlik tavan yapmış durumda. reglin hemen öncesinde de bu belirtiler oluyor bende normalde. ama daha aşılamanın 4. günü. yani bu hesaplamayla aşılama tutmadıysa regle 10 gün falan var..Haydaa neden acaba benim sadece kasığım ama yoğun bayağı. Uzanıyorum biraz sakinledi
Yok ya regl belirtisi şimdiden çıkmaz bence. Muhtemelen çok yumurta var diye ağırıyo inş kist oluşmamıştır. Yerleşme aşamasında ağrı olur mu acaba?bir de şişkinlik tavan yapmış durumda. reglin hemen öncesinde de bu belirtiler oluyor bende normalde. ama daha aşılamanın 4. günü. yani bu hesaplamayla aşılama tutmadıysa regle 10 gün falan var..
ben yumurta şimdi mi çatlıyor acaba diye düşünmeye başladım..Yok ya regl belirtisi şimdiden çıkmaz bence. Muhtemelen çok yumurta var diye ağırıyo inş kist oluşmamıştır. Yerleşme aşamasında ağrı olur mu acaba?
İnş öyle değildir çatlamıştırben yumurta şimdi mi çatlıyor acaba diye düşünmeye başladım..
Benim hemen aşılama sonrası çok siddetli ağrım oldu ama aşılamanın ertesi günü geçti.Kızlar aşılamadan sonra kasık ağrısı yaşayan var mı ? Benim 4. Gün ve az önce çok fena ağrı sağlandı kasığıma
Çok garip benim de aşılama günü hiç ağrım olmadı. Sadece işlem esnasında olduBenim hemen aşılama sonrası çok siddetli ağrım oldu ama aşılamanın ertesi günü geçti.
2. Çizgi belli olmuyor fazla igne etkiai olabilir mi acaba
Sizce varmiii bi bakarmisiniz catlama ignesinin 13. Gunu asilamanin 11. Gunu normal geblik testi bu arada
Ben de göremedim ışıkla alakalı olabilir. 2 gün daha bekleyip kan verin isterseniz
Sizce varmiii bi bakarmisiniz catlama ignesinin 13. Gunu asilamanin 11. Gunu normal geblik testi bu arada