Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Yapmadım da bugün 15. Günüm regl sancısı var belim çok ağrıyor sürekli yatıyorum korkuyorum da
Yani bel ağrısı hamilelik te olabilir reglde olabilir senin günün dolmuş aslında kan verebilirsin yada evde testin varsa yapabilirsin varsa çıkacaktır böyle beklemekte çok streslidir

Tabiki çok stres ama yarın adet günüm bakıcam artık doktorum da Salı günü vermemi istedi
Salı gününe daha çok var benim drm 15 gün kan ver demişti senin bugün 15 ise salı günü 18 gün oluyor ben okadar bekleyemem cidden çok stres olurum ben hep yoksa yoktur diye bekleyip çok umutlanmak istemediğim için test yapıyorum

Salı gününe daha çok var benim drm 15 gün kan ver demişti senin bugün 15 ise salı günü 18 gün oluyor ben okadar bekleyemem cidden çok stres olurum ben hep yoksa yoktur diye bekleyip çok umutlanmak istemediğim için test yapıyorum
Aynen salıya kadar ben dayanamam ya eğer yarın sabahtan regl olmazsam kan vermeye gidiyim evde yapmak istemiyorum

Aynen salıya kadar ben dayanamam ya eğer yarın sabahtan regl olmazsam kan vermeye gidiyim evde yapmak istemiyorum
Evet canım hiç kendini strese koyma bekleme boşuna yoksa da ona göre bilir yoluna devam edersin varsa da zaten randevunu alırsın planlarını yaparsın umarım pozitiftir mutlaka yaz sonucunu bende merakla beklicem🤲

Kızlar en sağlıklısı kan gününüz dolduğunda kan tahlilini yaptırın 10. Gün çok erken daha negatifse iğne etkin bitmiştir olumsuz düşünme insallah hepiniz sağlıklı güzel haberler alırsınız 🤲🏻

Beni sormuşsun canım negatif oldu aralıkta 2. Aşılama olucak adetliyim suan zaten beklemedeyim

Belirtilere aldanmayın olumsuz düşünmeyin dinlenin kendınızı yormayın ilaçlardan dolayı belirtiler çok faazla oluyor yada hiç olmuyor bünye ile ilgili en etken 12. Gün en geç 14-15 gününüzde kan testi verin idrarda negatif görüp olumsuzsuzluğa kapılmayın stres yapmayın 💕

Kızlar 14. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle silik çıktı. 12. Gün negatif çıktı umutsuzum diye Dün kan verecektim vermedim. Bugünde böyle çıktı. Yanlıştır diye yine yaptım yine aynısı çıktı. Sizce var mıdır. Umutlanıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Çok arada kaldım. Neden bilmiyorum ama kan vermeye de cesaret edemiyorum
Benim 14. Günü idrar testim aynı böyleydi yukarılarda var. Şuan gebeyim

Cananla biz tecrübeliyiz kızlar teste bakmayın en önemlisi kan ben 12. Güne kadar test yapmadım. Bi 5 6 . Günler duramadım yaptım baktım oda benim stres yapıyor dedim yapmayacağım. Zaten ilk önce kana düşüyor kandan idrar geçmesi hemen olmuyor o yüzden kan gününüzü bekleyin

Cananla biz tecrübeliyiz kızlar teste bakmayın en önemlisi kan ben 12. Güne kadar test yapmadım. Bi 5 6 . Günler duramadım yaptım baktım oda benim stres yapıyor dedim yapmayacağım. Zaten ilk önce kana düşüyor kandan idrar geçmesi hemen olmuyor o yüzden kan gününüzü bekleyin
Benim yarın kan günüm lekenin devamı gelmediği için kan vereyim diyorum

X