- 13 Ekim 2022
- 4.367
- 5.925
4 gün var normalde ama aşılama sonrası geçte gelebilir miş ilk aşilamam o yüzden şuan tm olarak bilemiyorumErken daha adetine ne kadar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün var normalde ama aşılama sonrası geçte gelebilir miş ilk aşilamam o yüzden şuan tm olarak bilemiyorumErken daha adetine ne kadar var
Normal adet döngüne bak ben öyle yapıyorum 15. Günde kan ver derim4 gün var normalde ama aşılama sonrası geçte gelebilir miş ilk aşilamam o yüzden şuan tm olarak bilemiyorum
Normal adet döngüne bak ben öyle yapıyorum 15. Günde kan ver der
Yapmadım da bugün 15. Günüm regl sancısı var belim çok ağrıyor sürekli yatıyorum korkuyorum daBakalım bı iki gün e tekrar bı test yaparim siz test yaptınız mi
Yani bel ağrısı hamilelik te olabilir reglde olabilir senin günün dolmuş aslında kan verebilirsin yada evde testin varsa yapabilirsin varsa çıkacaktır böyle beklemekte çok streslidirYapmadım da bugün 15. Günüm regl sancısı var belim çok ağrıyor sürekli yatıyorum korkuyorum da
Tabiki çok stres ama yarın adet günüm bakıcam artık doktorum da Salı günü vermemi istediYani bel ağrısı hamilelik te olabilir reglde olabilir senin günün dolmuş aslında kan verebilirsin yada evde testin varsa yapabilirsin varsa çıkacaktır böyle beklemekte çok streslidir
Salı gününe daha çok var benim drm 15 gün kan ver demişti senin bugün 15 ise salı günü 18 gün oluyor ben okadar bekleyemem cidden çok stres olurum ben hep yoksa yoktur diye bekleyip çok umutlanmak istemediğim için test yapıyorumTabiki çok stres ama yarın adet günüm bakıcam artık doktorum da Salı günü vermemi istedi
Aynen salıya kadar ben dayanamam ya eğer yarın sabahtan regl olmazsam kan vermeye gidiyim evde yapmak istemiyorumSalı gününe daha çok var benim drm 15 gün kan ver demişti senin bugün 15 ise salı günü 18 gün oluyor ben okadar bekleyemem cidden çok stres olurum ben hep yoksa yoktur diye bekleyip çok umutlanmak istemediğim için test yapıyorum
Evet canım hiç kendini strese koyma bekleme boşuna yoksa da ona göre bilir yoluna devam edersin varsa da zaten randevunu alırsın planlarını yaparsın umarım pozitiftir mutlaka yaz sonucunu bende merakla beklicemAynen salıya kadar ben dayanamam ya eğer yarın sabahtan regl olmazsam kan vermeye gidiyim evde yapmak istemiyorum
Yazarım canım umarım güzel sonuçlarla gelirim rabbim yardımcımız olsunEvet canım hiç kendini strese koyma bekleme boşuna yoksa da ona göre bilir yoluna devam edersin varsa da zaten randevunu alırsın planlarını yaparsın umarım pozitiftir mutlaka yaz sonucunu bende merakla beklicem
Bi daha leke gelmedi ama ara ara ağrım var bakalım hayırlısıCnm nasıl oldun sonuç ne
Benim 14. Günü idrar testim aynı böyleydi yukarılarda var. Şuan gebeyimKızlar 14. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle silik çıktı. 12. Gün negatif çıktı umutsuzum diye Dün kan verecektim vermedim. Bugünde böyle çıktı. Yanlıştır diye yine yaptım yine aynısı çıktı. Sizce var mıdır. Umutlanıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Çok arada kaldım. Neden bilmiyorum ama kan vermeye de cesaret edemiyorum
Yerleşme lekesi olabilir bende de oldu 14 . GünBi daha leke gelmedi ama ara ara ağrım var bakalım hayırlısı
Benim yarın kan günüm lekenin devamı gelmediği için kan vereyim diyorumCananla biz tecrübeliyiz kızlar teste bakmayın en önemlisi kan ben 12. Güne kadar test yapmadım. Bi 5 6 . Günler duramadım yaptım baktım oda benim stres yapıyor dedim yapmayacağım. Zaten ilk önce kana düşüyor kandan idrar geçmesi hemen olmuyor o yüzden kan gününüzü bekleyin
Kaçıncı günün canım kan ver en iyi sonuç kan benimde salı kontrolum adet olmazsam kan veririm kısmet umudumuz allahtanBenim yarın kan günüm lekenin devamı gelmediği için kan vereyim diyorum