Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acele etme bak bekle günü bi gelsin önce. Önce negatif olup sonra pozitife dönen oluyorTest yaptım az önce negatif
Bil iyorum ki eve gidiyorum gidince tekrar bakacağım sadece iş yerinde peçeteye hafif bi kahverengi geldiİnşallah cnm sen nasılsın lekenin devami var mı
E ben işte önceki gebeliğimde 15. Gün sabah negatif olup öğlen kanda çıktı12. Negatif olup pozitife dönen varmı kızlar
Ciddisin hadi inşallah gercekten çok zor bi durumE ben işte önceki gebeliğimde 15. Gün sabah negatif olup öğlen kanda çıktı
O yüzden boşver test yapıp durma kırmızıları görene kadar bekle benceCiddisin hadi inşallah gercekten çok zor bi durum
Salı günü kontrolum var kan istedi doktor pazartesi adet günüm inşallah bu sefer tutarO yüzden boşver test yapıp durma kırmızıları görene kadar bekle bence
İnşallah canım hiç kafana takma bence artık testte yapıp strese sokma kendini. Bak ben hiç test felan yapmadım ha umudum zaten yoktu ayrı mesele ama testle de strese sokmadım kendimiSalı günü kontrolum var kan istedi doktor pazartesi adet günüm inşallah bu sefer tutar
Çok zor bir süreç abla ya allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin inşallahKendi kendınıze olumsuz düşünmeyin negatif çağrıştırmayın akışına bırakın sakın olun beslenmenize dikkat edin kendınızı yormayın takdır Allahtan inşallah güzel haberler alırsınız
Lekenin devamı geldimiİnşallah canım hiç kafana takma bence artık testte yapıp strese sokma kendini. Bak ben hiç test felan yapmadım ha umudum zaten yoktu ayrı mesele ama testle de strese sokmadım kendimi
Bende Ada’yı merak ettim sesi çıkmıyor. Yada ben kaçırdım. Onun tuttumu ne oldu ?Adaaaa nasılsın sesin çıkmıyor iyi misin yolunda mı hersey
Amin güzelim ama stres çok kötü etkiliyor. Benim 2. De neler olacak acaba sabırsızlıkla bekliyorumÇok zor bir süreç abla ya allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah
Gelmedi canım ara ara sancı gibi bişey giriyor ardı arkası yok amaLekenin devamı geldimi
inşallah güzel sonuçlar alırsın ablaAmin güzelim ama stres çok kötü etkiliyor. Benim 2. De neler olacak acaba sabırsızlıkla bekliyorum