Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Kızlar mrb bugün 10 gün sabah test yaptım negatif burda bu şekilde önce negatif olup sonradan pozitif gören varmı

Kızlar 14. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle silik çıktı. 12. Gün negatif çıktı umutsuzum diye Dün kan verecektim vermedim. Bugünde böyle çıktı. Yanlıştır diye yine yaptım yine aynısı çıktı. Sizce var mıdır. Umutlanıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Çok arada kaldım. Neden bilmiyorum ama kan vermeye de cesaret edemiyorum

Eklentiler

• IMG_8426.jpeg
    IMG_8426.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_8424.jpeg
    IMG_8424.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar 14. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle silik çıktı. 12. Gün negatif çıktı umutsuzum diye Dün kan verecektim vermedim. Bugünde böyle çıktı. Yanlıştır diye yine yaptım yine aynısı çıktı. Sizce var mıdır. Umutlanıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Çok arada kaldım. Neden bilmiyorum ama kan vermeye de cesaret edemiyorum
En güzeli kanda bence kan ver

Kızlar 13. Günüm agrılarım geçti sadece baş ağrısı var sizce tutmadımı adetime 2 var
Belirtilerin var olup olmaması, neler olacağı o kadar kişiden kişiye değişiyor. Bazen yoğun belirti ile bazende 0 belirti ile hamile olduğunu öğrenen var hep okuduk. O yüzden olumsuz yorumlama bence

Evet en garantisi ama 2 yıldır ilk defa hayalette olsa ikinci çizgiyi gördüm. Öyle değişik bir psikoloji ki bu başkası dese komik gelirdi ama kan vermeye korkuyorum negatif çıkar diye.
Çok iyi anlıyorum bende idrar testi yapamıyorum korkudan en neti ve en doğru sonuç sadece kandan öğrenebiliyorsun bende Salı günün bekliyorum bugün 15 . Günüm

Burda beni anlayan kişilerle olmak çok güzel 🥰 Neden Salı peki seninde versen kanda çıkar artık sanki
Eylülde düşük oldu benim aşılamam tutmuştu bu ay da doktorum ayın 12 sinde ver dedi 15. Günde versen iki güne bir artmış mı diye yenilemem gerek morel bozma dedi doktorum beklemedeyim ağrım var ama öncekinde de aynıydı duanızı esirgemeyin 🙏🏼

Eylülde düşük oldu benim aşılamam tutmuştu bu ay da doktorum ayın 12 sinde ver dedi 15. Günde versen iki güne bir artmış mı diye yenilemem gerek morel bozma dedi doktorum beklemedeyim ağrım var ama öncekinde de aynıydı duanızı esirgemeyin 🙏🏼
Etmem mi Allah hepimizin gönlündekini versin. Sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah 🙏

Gayet net çıkmış canım hayırlı olsun inşallah umarım güzel bir şekilde ilerler banada umut oldun negatif görünce biraz umudum düşmüştü ama dediğin sonradan pozitif olabiliyormuş ins benimde öyle olur bir belirtin vermiydi bu arada kan verdinmi

X