• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

hadi hayırlısı olsun cnm bende dün başladım yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi yapıcak 3. Deneme pek umudum yok açıkcası kısmet

hadi hayırlısı olsun cnm bende dün başladım yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi yapıcak 3. Deneme pek umudum yok açıkcası kısmet
Benimde yoktu ben tüp bebeğe hazırlık yapıyordum olmayacak gözüyle bakıyordum Rabbim ummadığım anda verdi. O yüzden umut hep var kötüyü düşünme sadece kendini ona da bağlama

Merhaba kızlar 16 kasimda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi sizce lütfen birsey söyleyin

Merhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi mi

Merhaba 2 günde bir kan değerini kontrol etmen gerek canım inşallah bebişin senınledir . Bende 2. Aşılama için geldim doktor bekliyorum ilki olumsuz oldu malesef

Bende 2. Aşılamaya başladım canım 5 gün gonal f kullanıcam cuma kontrol var sar başa en başaa pes etmek yok rabbim Nezaman nasip ederse 🤲🏻

Sonmez senın dediğin ovitrelle sadece onunla mı deniyorsunuz aşılama mı ben aşılamadan önce öyle denedim çünkü olumsuz oldu sonra aşılama kararı verildi 1. Olumsuz bu da inşallah 2. Aşılama olucak

Evet evet ben onu denemiştim olmadı malesef sonra aşılamaya geçtim oda olmadı bakalım 2. Olur inşallah 🤲🏻 inşallah rabbim nasip eder bizlerede bekleyen herkese de

Back
X