sağol canım teşekkür ederim keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz bakalım şükür bugünümüze sn nasılsın naptınNasıl oldun canım bebişin iyidir inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷
- Konu Sahibi Acelyax
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok iyi yaptınızİyiyim canım tatile gittik eşimle biraz hava değişimi kafa dagitmaca yeni geldik eve yoldan
İnşallah busefer olur ablaBende değişiklik yok canım aralık adetin 3. Günü tekrar başlıcaz 2 . Aşılama yapıcaz
Benimde yoktu ben tüp bebeğe hazırlık yapıyordum olmayacak gözüyle bakıyordum Rabbim ummadığım anda verdi. O yüzden umut hep var kötüyü düşünme sadece kendini ona da bağlamahadi hayırlısı olsun cnm bende dün başladım yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi yapıcak 3. Deneme pek umudum yok açıkcası kısmet
Evet abla yumurtayı buyutup çatlatıyo aşılama değilSonmez senın dediğin ovitrelle sadece onunla mı deniyorsunuz aşılama mı ben aşılamadan önce öyle denedim çünkü olumsuz oldu sonra aşılama kararı verildi 1. Olumsuz bu da inşallah 2. Aşılama olucak