Sabır güzelim vardır Rabbimin bir bildiği Rabbim imtihanımızı kolay eylesin. Hiç kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zorOnun için bilemiyorum kafam da çok karıştı düşüncelerim de bir yandan umutluyum diğer yandan umutsuzum bilemiyorum Özge abla hangi kelimeyle kendimi anlatsam hangi kelimeyle açıklık getirsem bilemiyorum çok bekliyorum sadece bekliyorum Rabbim Meryem anamız ve Zekeriya efendimizin sabrindan versin evimizi senlendirsin biliyorum elbette birgün Rabbim bana hediye edecek ama insanlık hali sabredemiyorum Heyecanlanıyorum
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminn inşallah canım benimAmin canım rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah
Canım sen herhangibi belirti yaşadın mı mıde bulantısı yada yerleşme kanaması gibi şeylerAminn inşallah canım benim
Bende de hiç göğüs ağrısı dolgunluk yok.herkeste gögüs şişkinliği oluyo bende hiç yok açaba tutmadımı
İnşallah hayırlı haberler alırsın bizede umut olsunBende de hiç göğüs ağrısı dolgunluk yok.
Kızlar az önce kan vermeye gittim. Sonucu bekliyorum dua edin
Canım ben önceki gebeliğimde sadece çatlatma iğnesi yapıp 14. Günü bekledim 14. Gün kasıklarımda felaket ağrı vardı dedim kesin adet oluyorum sabah erken saatte işe gitmeden 2 ayrı test yaptım yok. Hastanede çalışıyorum yanımda duran abla git kan ver belki idrar yanılttı dedi nasılsa yok diyerek kan verdim 137 çıkmıştı o yüzden ümidini asla kesme benceOnun için bilemiyorum kafam da çok karıştı düşüncelerim de bir yandan umutluyum diğer yandan umutsuzum bilemiyorum Özge abla hangi kelimeyle kendimi anlatsam hangi kelimeyle açıklık getirsem bilemiyorum çok bekliyorum sadece bekliyorum Rabbim Meryem anamız ve Zekeriya efendimizin sabrindan versin evimizi senlendirsin biliyorum elbette birgün Rabbim bana hediye edecek ama insanlık hali sabredemiyorum Heyecanlanıyorum
Evet canım ama yerleşme kanamam 12 . Gün test verdim ertesi günü oldu yaNi pozitif görmüştüm zatenCanım sen herhangibi belirti yaşadın mı mıde bulantısı yada yerleşme kanaması gibi şeyler
O bende de olmadı 10 11 . Günler kuru bulantı olmaya başladı bende hafif hafif baş dönmelerim olduherkeste gögüs şişkinliği oluyo bende hiç yok açaba tutmadımı
Ahhh canım kaç gündür burda stres yapan herkese bunu anlatmaya çalışıyorum ama olumsuz düşünüyorlar hemen en büyük hatayı da test yaparak yapıyorlar zatenCanım ben önceki gebeliğimde sadece çatlatma iğnesi yapıp 14. Günü bekledim 14. Gün kasıklarımda felaket ağrı vardı dedim kesin adet oluyorum sabah erken saatte işe gitmeden 2 ayrı test yaptım yok. Hastanede çalışıyorum yanımda duran abla git kan ver belki idrar yanılttı dedi nasılsa yok diyerek kan verdim 137 çıkmıştı o yüzden ümidini asla kesme bence
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBende dün test yaptım evde negatif çıktı, pazartesi test vereceğim bakalım.hic belirti hissetmiyorum.
Bende dün akşam yaptım erken gebelik benim de negatif pazartesi kan vereceğimBende sabah ilk idrarla verdim hiçbir şey yok demek ki iğne etkisi yeni geçti
Bugün 12Kaçıncı gündesin
Çıkmadı mı sonuçBende de hiç göğüs ağrısı dolgunluk yok.
Kızlar az önce kan vermeye gittim. Sonucu bekliyorum dua edin