Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Sabır güzelim vardır Rabbimin bir bildiği Rabbim imtihanımızı kolay eylesin. Hiç kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor

Canım ben önceki gebeliğimde sadece çatlatma iğnesi yapıp 14. Günü bekledim 14. Gün kasıklarımda felaket ağrı vardı dedim kesin adet oluyorum sabah erken saatte işe gitmeden 2 ayrı test yaptım yok. Hastanede çalışıyorum yanımda duran abla git kan ver belki idrar yanılttı dedi nasılsa yok diyerek kan verdim 137 çıkmıştı o yüzden ümidini asla kesme bence

Bende dün test yaptım evde negatif çıktı, pazartesi test vereceğim bakalım.hic belirti hissetmiyorum.

Ahhh canım kaç gündür burda stres yapan herkese bunu anlatmaya çalışıyorum ama olumsuz düşünüyorlar hemen en büyük hatayı da test yaparak yapıyorlar zaten

Ben dayanamayıp tekrar test yaptım üstteki sabah 8 alttaki akşamüstü değişiklik görüyorum çok heyecanlanıyorum sizce acele mi seviniyorum

Eklentiler

• IMG_6579.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 20
Selam kızlar ben rahatsızım bugün ya dün geceden beri karın ve kasık ağrım var adet olucak gibi uzanıyorum ondan giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…