Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Ben dayanamayıp tekrar test yaptım üstteki sabah 8 alttaki akşamüstü değişiklik görüyorum çok heyecanlanıyorum sizce acele mi seviniyorum
canım rabbim isterse hersey olur yeri göğü kainatı yaratan rabbim bizlere de evlat nasip etsin hepiniz hepimiz çok heyecanlıyız ama çok kaptırmayın kendinizi yukarıda uzun bir mesaj yazmıştım dün testlere kapılma canım

benim bir pozitif bir negatif çıkıyor testler le aklını karıştırma inşallah vardır inşallah diliyorum ki olsun ama zamanını bekle

Pozitif ol iyi düşün iyi olsun kendine dikkat et tabiki ama sabırla bekle stres yapmamaya çalış stres çok etkiliyor

benim bir pozitif bir negatif çıkıyor testler le aklını karıştırma inşallah vardır inşallah diliyorum ki olsun ama zamanını bekle
Ben testlerde hiçbirzaman böyle hayali dahi hiç çizgi görmemiştim 1 senedir kendimi kaptırmam bu yüzden tabiki erken biliyorum ama beklemek bile heyecan verici

Canım benim çok haklısın bende 13 gündeyim aynı şeyleri yaşıyoruz yanlış anlamanı kesinlikle istemem ben senin için söylüyorum insan sonra çok üzülüyor diye

Özlem ablaaaaaa nerdesin naptın test sonucun ne olduuu inşallah güzel haber alırsın yarabbim amin 🤲🏻♥️

Sende yoksa iğne etkin geçmiştir olumsuz düşünme herkes aynı değil herkesin bünyesi farklı aynı olamaz senin kaçıncı günün

X