Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Günaydın kızlar sizin yorumunuza ihtiyacım var çatlatma 11 aşılama 9.gün bugün. 2 günde 1 test yapıyordum bugün de yaptım diğer günlerle kıyaslama yapıyorum ama sanki tam silinmeden belirginleşmeye başladı 🥺 biraz renk oynadım gölgeler çıksın diye
Evet evet koyulaşma var görünüyor bugün 9.gün mü belirtin varmı benimde 9.gün ama dün gece şu erken gebeliklerden yaptım çıkmadı. Çok da karnım şiş gaz dan dolayı ağrı oluyor adet ağrısı .önceki aşılamam da 12.gün adet olmuştum

IMG_20241102_095609.jpg
bugun 13.gün olsa çıkardı demekki tutmamjs

Evet evet koyulaşma var görünüyor bugün 9.gün mü belirtin varmı benimde 9.gün ama dün gece şu erken gebeliklerden yaptım çıkmadı. Çok da karnım şiş gaz dan dolayı ağrı oluyor adet ağrısı .önceki aşılamam da 12.gün adet olmuştum
Evet 9.gün aşılama gününü saymayınca. Sizinle aynı gün olmuşuz mesajlarınızı okudum. Belirtim hafif kasık ağrısı sadece arada çok ayakta kalınca belim de ağrıyor. Kasığımdaki çekme batma gibi belli noktalarda. Umarım bekleyen herkesin pozitif olur 🙏🏻

Bana kalırsa kandan test vermeden idrara güvenip ümidinizi yitirmeyin ben hiç yapmadım idrar testi merakımdan öldüm ama kan günümü bekledim

İki kere yaptım ikiside negatif dün de çok kötü ağrıdı kasıklarım belim afedersiniz alttan baskı yaptı defalarca

Onun için bilemiyorum kafam da çok karıştı düşüncelerim de bir yandan umutluyum diğer yandan umutsuzum bilemiyorum Özge abla hangi kelimeyle kendimi anlatsam hangi kelimeyle açıklık getirsem bilemiyorum çok bekliyorum sadece bekliyorum Rabbim Meryem anamız ve Zekeriya efendimizin sabrindan versin evimizi senlendirsin biliyorum elbette birgün Rabbim bana hediye edecek ama insanlık hali sabredemiyorum Heyecanlanıyorum

X