- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet koyulaşma var görünüyor bugün 9.gün mü belirtin varmı benimde 9.gün ama dün gece şu erken gebeliklerden yaptım çıkmadı. Çok da karnım şiş gaz dan dolayı ağrı oluyor adet ağrısı .önceki aşılamam da 12.gün adet olmuştumGünaydın kızlar sizin yorumunuza ihtiyacım var çatlatma 11 aşılama 9.gün bugün. 2 günde 1 test yapıyordum bugün de yaptım diğer günlerle kıyaslama yapıyorum ama sanki tam silinmeden belirginleşmeye başladı biraz renk oynadım gölgeler çıksın diye
Evet 9.gün aşılama gününü saymayınca. Sizinle aynı gün olmuşuz mesajlarınızı okudum. Belirtim hafif kasık ağrısı sadece arada çok ayakta kalınca belim de ağrıyor. Kasığımdaki çekme batma gibi belli noktalarda. Umarım bekleyen herkesin pozitif olurEvet evet koyulaşma var görünüyor bugün 9.gün mü belirtin varmı benimde 9.gün ama dün gece şu erken gebeliklerden yaptım çıkmadı. Çok da karnım şiş gaz dan dolayı ağrı oluyor adet ağrısı .önceki aşılamam da 12.gün adet olmuştum
Aynı şeyleri yaşadım canım bendeBirden batmalar oluyo karnımın içinden çelilme oluyo kist olur diye korkuyorum inşallah bu sefer herkesin gönlüne göre olur
Sonuç ne oldu senin cnm 6. Günüm sag kasıgım çekiliyo gibiAynı şeyleri yaşadım canım bende
Pozitif canım çok şükür 12. Günde kan verdim kanda öğrendim. İnşallah sende pozitif sonuç alırsın canım benimSonuç ne oldu senin cnm 6. Günüm sag kasıgım çekiliyo gibi
Sen kanı neden bekliyorsun ne zaman vereceksin kanıÖzge abla bugün 13.gündü idrara geçerdi öyle bir şey olsa
Hala adetinde gelmedi niye umutsuzsun adetin gelesiye kadar umut vardırÖzge abla bugün 13.gündü idrara geçerdi öyle bir şey olsa
Pazartesini bekliyorum dün vermem lazımdi eşim bekle dedi adet tarihim olmayınca deneyim dedim ama negatifSen kanı neden bekliyorsun ne zaman vereceksin kanı
Ama test negatifHala adetinde gelmedi niye umutsuzsun adetin gelesiye kadar umut vardır
Amin canım rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahPozitif canım çok şükür 12. Günde kan verdim kanda öğrendim. İnşallah sende pozitif sonuç alırsın canım benim