Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Belki yerleşmedir inşallah öyledir uzan dinlen inşallah Allah yardımcımız olsun

Benim 5. Gün ilk günden beri sırt ve kasık agrısı var bugun sırt agrım kesildi kasıkta çekilmeler oluyo bunu yaşayıp hamıle kalan varmı çok zor stresli süreç

Hiç stres yapma kendine stres çok etkiliyor iğne etkisinde olduğun için belirtilerini yaşıyorsun inşallah bebişin seninledir ilerledikçe ya azalıyor ya artıyor belirtiler sadece sabırlı ol bekle inşallah Allah gönlüne göre versin

vücudunda belirti arama rahat bırak kendını aradıkça bulucaksın bekadar çok düşünür üzerine düşersen okadar çok umut bağlıyor insan tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum sana ama sen bilirsin tabiki

Canım ben 6. Gün yaptım silik çıktı muhtemelen iğnenin etkisiydi benim kasık ağrılarım vardı daha da var öğreneceğimden iki gün önce kuru bulantım baş dönmem oldu
Bende şimdi erken gebelık testi yaptım çıkmadı zzaten çok da fena ağrım var artık başka zamanlara

Benim 5. Gün ilk günden beri sırt ve kasık agrısı var bugun sırt agrım kesildi kasıkta çekilmeler oluyo bunu yaşayıp hamıle kalan varmı çok zor stresli süreç
Canım benimde çok kasık ağrım oldu adet ağrısı gibş hala daha da sanki adet olacakmışım gibi ama testim pozitif.

Başka herkese olumlu konuşuyorsun sen vazgeçiyorsun ben sana kızıyorum gerçekten.

Kızlar inanın bende kasık ağrımdan duramıyorum bir ağırlık var kasığım belim kopuyor. Olumsuz düşünmeyin.

Günaydın kızlar sizin yorumunuza ihtiyacım var çatlatma 11 aşılama 9.gün bugün. 2 günde 1 test yapıyordum bugün de yaptım diğer günlerle kıyaslama yapıyorum ama sanki tam silinmeden belirginleşmeye başladı biraz renk oynadım gölgeler çıksın diye

Eklentiler

• 6A7A4E01-3343-4EAC-A84E-A8CE0DA597C1.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…