canım rabbim isterse hersey olur yeri göğü kainatı yaratan rabbim bizlere de evlat nasip etsin hepiniz hepimiz çok heyecanlıyız ama çok kaptırmayın kendinizi yukarıda uzun bir mesaj yazmıştım dün testlere kapılma canımBen dayanamayıp tekrar test yaptım üstteki sabah 8 alttaki akşamüstü değişiklik görüyorum çok heyecanlanıyorum sizce acele mi seviniyorum
Ben dayanamayıp tekrar test yaptım üstteki sabah 8 alttaki akşamüstü değişiklik görüyorum çok heyecanlanıyorum sizce acele mi seviniyorumKacinc
Çatlatma iğnesi 11 aşılama 9.günKaçıncı gün
Ben testlerde hiçbirzaman böyle hayali dahi hiç çizgi görmemiştim 1 senedir kendimi kaptırmam bu yüzden tabiki erken biliyorum ama beklemek bile heyecan vericibenim bir pozitif bir negatif çıkıyor testler le aklını karıştırma inşallah vardır inşallah diliyorum ki olsun ama zamanını bekle
Stresli değilim heyecanlıyım :) olmadığında da bir sonraki maraton başlayacakPozitif ol iyi düşün iyi olsun kendine dikkat et tabiki ama sabırla bekle stres yapmamaya çalış stres çok etkiliyor
Canım negatifÖzlem ablaaaaaa nerdesin naptın test sonucun ne olduuu inşallah güzel haber alırsın yarabbim amin
Var gibi geldi banaBen dayanamayıp tekrar test yaptım üstteki sabah 8 alttaki akşamüstü değişiklik görüyorum çok heyecanlanıyorum sizce acele mi seviniyorum
Ablacım hayırlısı olsun inşallah vardır bunda da bir hayırCanım negatif
1,20 çıktı sonuç
Kasıklarım ağrıyor ablaAda nasılsın güzelim yolunda mı hersey
galiba aşılamanın 9.günü sizin ben alttakinde gördüm benimde 9günüm bende o çizgi bile yok adet olucam ona eminim artıkBen dayanamayıp tekrar test yaptım üstteki sabah 8 alttaki akşamüstü değişiklik görüyorum çok heyecanlanıyorum sizce acele mi seviniyorum
Ben pazartesi vericem kuzumYarın 14.gün kan vermem gerekiyor vereyim mi pazartesi mi vereyim bir demlik yada akşam mi versem diyorum
Canım iğne etkisi kişinin vücuduna göre değişir kimi 1 haftada kimi 10 günde geçergaliba aşılamanın 9.günü sizin ben alttakinde gördüm benimde 9günüm bende o çizgi bile yok adet olucam ona eminim artık