Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Evet evet koyulaşma var görünüyor bugün 9.gün mü belirtin varmı benimde 9.gün ama dün gece şu erken gebeliklerden yaptım çıkmadı. Çok da karnım şiş gaz dan dolayı ağrı oluyor adet ağrısı .önceki aşılamam da 12.gün adet olmuştum

Evet 9.gün aşılama gününü saymayınca. Sizinle aynı gün olmuşuz mesajlarınızı okudum. Belirtim hafif kasık ağrısı sadece arada çok ayakta kalınca belim de ağrıyor. Kasığımdaki çekme batma gibi belli noktalarda. Umarım bekleyen herkesin pozitif olur

Bana kalırsa kandan test vermeden idrara güvenip ümidinizi yitirmeyin ben hiç yapmadım idrar testi merakımdan öldüm ama kan günümü bekledim

İki kere yaptım ikiside negatif dün de çok kötü ağrıdı kasıklarım belim afedersiniz alttan baskı yaptı defalarca

Onun için bilemiyorum kafam da çok karıştı düşüncelerim de bir yandan umutluyum diğer yandan umutsuzum bilemiyorum Özge abla hangi kelimeyle kendimi anlatsam hangi kelimeyle açıklık getirsem bilemiyorum çok bekliyorum sadece bekliyorum Rabbim Meryem anamız ve Zekeriya efendimizin sabrindan versin evimizi senlendirsin biliyorum elbette birgün Rabbim bana hediye edecek ama insanlık hali sabredemiyorum Heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…