Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Aynen yüksek ihtimalle orda karşılaştık hayırlısı nasılsın bugün benim belimin ortası ağrıyor ara ara akıntım var bugün adet belirtisi gibi ya

Karnım falan şişti bugün geçti onlar bel ağrısı var bide çok nadır akıntı bugün

Aynen yüksek ihtimalle orda karşılaştık hayırlısı nasılsın bugün benim belimin ortası ağrıyor ara ara akıntım var bugün adet belirtisi gibi ya
İyiyim az da olsa bel ağrısı var? O gün aşılama için gelen 4 hasta tek vardı.geri kalanlar tüp bebek sanırı Hatta genç bir kadın ile konuşuyordum tatlı bir kadındı. Sen o musun yoksa

Kapalıyım canım ben sanırım herkes çıkmıştı yanılmıyorsam çıkışta lavaboda peçete yok demiştin o sendin sanırım

Herkese merhaba yazılanları takip ediyorum umarım isteyen herkesin sonuçları olumlu çıkar hepiniz için dua ediyorum çok heyecanlı bir bekleyiş ben de 22 ekim otrivelle iğesi 24 ekimde de aşılama yaptırdım bugün iğne etikisi devam ediyormu diye test yaptım silik pozitif çıktı acaba sizin iğne etkisi ne zaman testte silindi merak ediyorum 2 günde bir test yapmaya devam edeceğim

Merhaba amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah. 5.gününse yukarda attığım bir test var o ya 4.5. Günün testi bugün 9.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…