Canım doktora sordum adet ağrısı olması normalmiş. Kötü düşünmeyelimNeden kader olumlu düşünmüyorsun ben ve Özlem de adet olucaz galiba diyoruz ama belli olmaz her nasip vaktine esirdir Meryem süresi dinleyin Vardır herseyde bir hayır inşallah Allah kucaklarımızı bboş bırakmasın daha fazla aratmasın inşallah
Ben 21 ekimde aşılama oldum bugün 8. Günüm11. Günün bugün senin canım
Hadi inşallah yaa
Evet ikimiz aynı günde olduk ben onu başkasına yazdım kime yazdım bilmiyorumBen 21 ekimde aşılama oldum bugün 8. Günüm
Rukiye naptın canım tahlil yaptırdın mı
Bende mi yapsam yaaaEvet canım test yaptım dün yok denecek kadar azdı silik çizgi bugün etkisi gitmiştir tamamenyada yarın iki günde bir devam edicem
Hayırlı olsun canımAz önce kan verdim geldim sonucu doktora göstermedim. Sonuç 9.982 gün sonra tekrarlamam gerek
Ben çatlatma iğnesini 19 ekimde saat:03:00 da vurdum sabaha karşı. Pazartesi de aşılama oldu. İğne etkisini nasıl anlarım ki?Biraz önce bir sayfada 9.gün kan vermiş idrarda silik çizgi görünce beta 6 çıkmış gebelik başlangıcı demişler artışı devam ediyormuş çok şükür ama erken vermekte riskli değer düşerse moral yerle bir
Sen benden erken başlamışsın test yapmayaSana diyorum ama bende dayanamıyorum iki günde 1 yapıyorum trendyoldan sipariş verdim hep test yapmak istiyorum iyi değil aslında ama yinede merak ediyorum