Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Benim vücüdüm dan çabuk atıyor iğneyi herkes 12.gün bekledi ben 8 de adet oldum doktorum demişti çok su içersen iğne etkisini kaybeder gerçek değerini görürsün demişti benim öyle oldu

IMG_6062.jpeg

Benim vücüdüm dan çabuk atıyor iğneyi herkes 12.gün bekledi ben 8 de adet oldum doktorum demişti çok su içersen iğne etkisini kaybeder gerçek değerini görürsün demişti benim öyle oldu
İlk aşılaman değil. Tecrübelisin sen. Benim ilk ama yarın alıp yaparım test. Normalde çok su tüketirim ama bilemedim

Testler pozitif gösteriyor etkisini kaybettikçe vücuttan çıktıkça o kötülük kayboluyor ve kendi değerin kalıyor yani

Aşılama ilk canım daha önce ovitrelle ile doğal denedik olmadı olmayınca aşılama yapıldı

Bak gittikçe kayboluyor yalancı pozitif o yüzden 12 gün sonra test yapın diyorlar bu iğnenin etkisi kalmasın diye

Yaaa çok üzüldüm inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder bu sefer bebişin seninledir sağlıkla ilerler gebeliğin 🤲🏻🤲🏻💕

Herkesin bünyesi farklı benim 8.günde diğerinde çıkmıştı etkisi bu sefer bilmiyorum yarın bakıcam kimisi 10 12 günde vs vs işte bu hormonlu iğne yalancı gebelik belirtileri vs yapıyor vücut kendını gebe zannediyor

Senin şansın yüksek doğal yolla kalmışsın ben 2 senedir hiç kalamadım.Allahım sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah

Senin şansın yüksek doğal yolla kalmışsın ben 2 senedir hiç kalamadım.Allahım sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah
Şansım yüksek ama gebelik sonrası sorun benim için. Bebeğin kalp atışını defalarca duyuyorum 1 hafta sonra gittiğimde kalbi durmuş oluyor. Özel bir tüp bebek merkezinde 2 yıl önce yumurtalarımı dondurdum, bu ay başı transfer yapmak için tüp bebeğe başladım. 10 yumurtadan 3 tane kaldı. Doktorum da bu emrioları genetik teste yollayalım dedi gönderdim 3 emrio da kromozon sorunları çıktı ve bütün o emekler para çöp oldu. Devlet hastanesine gitmeye karar verdim. Özel hastanelerden vazgeçtim

Yaaaaa çok sevindim gerçekten inşallah değerin yükselmeye devam eder sağlıkla al kucağına şükürler olsun rabbime darısı bize olsun inşallah 🙏 💕🤲🏻
Amin inşallah arkadaşım 🍀
Hayırlı olsun canım 💐 dikkat et sağlıklı beslenmeye bak.
🍀elimden geleni yapıyorum.
Biraz önce bir sayfada 9.gün kan vermiş idrarda silik çizgi görünce beta 6 çıkmış gebelik başlangıcı demişler artışı devam ediyormuş çok şükür ama erken vermekte riskli değer düşerse moral yerle bir
O nasip işi galiba ya. Ben 15.gün yaptım o da silik çıktı 🫤

yaa herseyde vardır bir hatadır mutlaka inşallah bu ay bebişlerimiz bizimledir hepsi bir umut 🤲🏻

X