Hiç test yapmadım kiCanım ovitrelle zaten pozitif çıkarıyor gebelik testini beta hcg var içinde o iğnenin o iğneden dolayı biz gebe zannediyoruz kendimizi bukadar belirti yaşıyoruz vs sen hiç test yaptın mı 8–9 gündür
İlk aşılaman değil. Tecrübelisin sen. Benim ilk ama yarın alıp yaparım test. Normalde çok su tüketirim ama bilemedimBenim vücüdüm dan çabuk atıyor iğneyi herkes 12.gün bekledi ben 8 de adet oldum doktorum demişti çok su içersen iğne etkisini kaybeder gerçek değerini görürsün demişti benim öyle oldu
Eeee çift çizgiBak bu 4. Gün yada 5.ydi
Benim de normal yollarla oluyor sorun yok ama 10 haftalık oluyor kalbi duruyor bebeğin. 3 tane kaybettim. Doktor da aşılama önerdiAşılama ilk canım daha önce ovitrelle ile doğal denedik olmadı olmayınca aşılama yapıldı
Şansım yüksek ama gebelik sonrası sorun benim için. Bebeğin kalp atışını defalarca duyuyorum 1 hafta sonra gittiğimde kalbi durmuş oluyor. Özel bir tüp bebek merkezinde 2 yıl önce yumurtalarımı dondurdum, bu ay başı transfer yapmak için tüp bebeğe başladım. 10 yumurtadan 3 tane kaldı. Doktorum da bu emrioları genetik teste yollayalım dedi gönderdim 3 emrio da kromozon sorunları çıktı ve bütün o emekler para çöp oldu. Devlet hastanesine gitmeye karar verdim. Özel hastanelerden vazgeçtimSenin şansın yüksek doğal yolla kalmışsın ben 2 senedir hiç kalamadım.Allahım sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah arkadaşımYaaaaa çok sevindim gerçekten inşallah değerin yükselmeye devam eder sağlıkla al kucağına şükürler olsun rabbime darısı bize olsun inşallah
Hayırlı olsun canımdikkat et sağlıklı beslenmeye bak.
O nasip işi galiba ya. Ben 15.gün yaptım o da silik çıktıBiraz önce bir sayfada 9.gün kan vermiş idrarda silik çizgi görünce beta 6 çıkmış gebelik başlangıcı demişler artışı devam ediyormuş çok şükür ama erken vermekte riskli değer düşerse moral yerle bir