Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Tahmin ettim resminden
O gün ben biraz gergindim. B BenCananS test yaptık diyelim pozitif oldu sonra muzeffer hocaya mı gideceğiz
Birde sağolsun kızlar bana çok yardımcı oldu Muzaffer hoca kendisi hızlıca sana aşılama olmazsa sonra da tüp bebek yapalım dedi. Devlet 40 yaşa kadar ücretsiz yapıyormuş ben bilmiyordum. Boşu boşuna o kadar özel hastanelere gittim. Kızlar beni aradıklarında şok oldum 2 günde aşılama olacaksın dediler

Canım erken veriyorsun üzülme sonra değerin artabilir ne çıkarsa yani bilmiyoruz suan inşallah bebişin seninledir evde test yaptın mı hiç

Aaay evet hatta tüp bebek te İbrahim hoca var çok iyi diyorlar yaptıranlar memnun kalmış inşallah gerek kalmazda canım evet bana dediki 15 gün sonra test gel kan ver sana ne dedi

Benimde çok hızlı gelişti biliyormusun iki gün sonra raporum çıktı rapor çıkınca o gün aradılar 5 gün gonal f kullanıp aşılamam yapıldı rahim filmi herkes aylarca beklemiş ben 15 güm sonraya randevu bulmuştum yani Allah daraltıyor ama bunaltmıyor gercekten

Canım benim ilk günden beri aynı belirtiler hala devam ediyor 12. Gün bugün

Bana 14 gün sonra test yap dedi. Ben rahim film ve eşim için istediklerini hep özelde yaptırdım. Valla tüp bebek merkezinden bana haber geldi emriolarda genetik sorun var transfer yapamayız diye çok üzüldüm çok ağladım ama sonra eşim güç verdi hemen istedikleri evrakları hazırladık yarım saat sürmedi bile. Salı günü evrakları verdim perşembe çağırdılar. Aşırı hızlı sonuçlandı yormadan. Dilerim allahtan burada sanırla beklediğimiz o güzel haberi güzel bir şekilde alırız.

Sen test yaptın mı bugün canım?özge
Hayır canım idrar testi ni 6 gün falan yapmıştım sanırım iğnenin etkisiyle silik çıktı yarın kan vereceğim doktor 30 unda gel dedi işte yarını bekliyorum içim içimi yiyordu idrar testinde olumsuz görürüm diye cesaretim yok

Ama kendini kötü hissediceksen yapma tabiki kan vermeyi bekle
Modum hemen düşüveriyor benim aslında özlem gibi bende iki deda kaldım kendiliğinden onun yaşadığı sorunları bende yaşadım o yüzden şansım biraz daha yüksekte işte ne bileyim alışmışız kendimizi ümitlendirmemeye kötüyüde düşünüyorum hep

Herseyde bir hayır vardır rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın sınanmayan bilmez anlamaz ateş düştüğü yeri yakıyor inşallah güneş bizim evlerimize de doğsun

Ağzı olan konuşuyor. Ee çocuk yok mu neden yok niye yapmıyorsunuz sorun kimde bak sizden sonra evlenenlerin var …

Ayyy kıyamama yaa. Sen test yap benim daha zamanım var yoksa aklımdan geçmiyor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…