- 5 Mart 2015
- 115
- 16
- 39
Valla o benimKapalıyım canım ben sanırım herkes çıkmıştı yanılmıyorsam çıkışta lavaboda peçete yok demiştin o sendin sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla o benimKapalıyım canım ben sanırım herkes çıkmıştı yanılmıyorsam çıkışta lavaboda peçete yok demiştin o sendin sanırım
Benim de çatlatma 7 aşılama 5 gün oldu bugünkü testim. 1 senedir istiyoruz ilk defa iğne etkisi bile olsa böyle pozitif test çok heyecanlandırdı :) umarım gerçeğini de görürüzaşılamanın 9. Çatlama iğnesinin 11.günü bugün benim bir önceki iğnemde 8.gün adet olmuştum bunda daha var gününe ama bakalım beklemedeyim hayırlı haberler alalım inşallah
Tahmin ettim resmindenValla o benim
O kadar heyecanlı bir bekleyiş ki umarım sonunda Rabbim yüzünüzü güldürürBen yaptım bugün iğne etkisi gitmişti tamamen negatif testte bundan sonra görürsem eğer ilerleyen günlerde gebelik vardır
Aminn inşallah canım benim hepimiz burdan güzel haberlerimizi yazalım inşallahÖzgecim canım inşallah güzel haberler alırsın yarabbim inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın
İnşallah olumlu olur canım benim olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah. Hiç belirtin olmadı mı canımm benim kasık ağrılarım oldu iki üç gündür de böyle kuru mide bulantım oluyorYa benim de 30 u kan verme günüm olumlu hissetmiyorum ama umarım bebeklerimiz bizimledir
Aynı gün olmuşuz Allahım sağlıkla güzel haber almayı nasip etsin olumsuz düşünmeyin inşallah güzel şeyler düşün18 Ekim benimde aşılama günüm.
Ayyyy çok sevindim canımm sağlıkla gelsin inşallahAz önce kan verdim geldim sonucu doktora göstermedim. Sonuç 9.98 2 gün sonra tekrarlamam gerek
Bugün kan testi verdim şuan sonuç bekliyorumAynı gün olmuşuz Allahım sağlıkla güzel haber almayı nasip etsin olumsuz düşünmeyin inşallah güzel şeyler düşün
Bir saat oldu vereli .Bugün kan testi verdim şuan sonuç bekliyorum
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız sabredip bekleyip göreceğiz olmazsa da henüz zamanı değilmiş diyelim hayırlısı neyse o olsun inşallah dikkat edin siz de kendinizeİnşallah güzelim bizde öyle 2 senedir göremedik hayırlısı olsun inşallah görürüz aynen bu şekilde çıkıyor 5.günde yavaş yavaş silinmeye başlıyor daha sonra. Ben adet olucam gibi hissediyorum ama belirtiler iğneden yinede kendini yorma ağır bısey kaldırma beslenmene dikkat et uzan yorma kendini sormak istediğin birşey olursa sorarsın ♥
10Güney kaçıncı günün