Katılıyorum kesinlikleCanım 3.4 yükselebilir bir değer sanki kendine dikkat et ağır kaldırmamaya falan dikkat et hersey nasip ama 9 çok çok erken doktorum 15 gün sonra yap dedi adetin ilk gününe geliyor zaten burda 12 de negatif görüp 16 da pozitif olanları okudum adet olana kadar umudumuz var modunu düşürme
Belirtim göğüslerimde şişlik var sadece. Onada ilaçların etkisi diye düşünüyordum. Kan vermeye akşam gideyim diye düşünüyorum acile.merhaba çizgi gözüküyor kan nezaman vericeksiniz? Belirtiniz oldumı
Beklemekte sıkıntı yok ama merakta sıkıntı varRukiye canım sen kan ver istersen sabredersen bir iki gün daha bekle istersen çizgi koyulasabilir inşallah bebişin seninledir
Bencede ver meraktan kurtulmuş olursun hayırlısı olsunBelirtim göğüslerimde şişlik var sadece. Onada ilaçların etkisi diye düşünüyordum. Kan vermeye akşam gideyim diye düşünüyorum acile.
Beklemekte sıkıntı yok ama merakta sıkıntı var
Kaç test yaptın öyleBelirtim göğüslerimde şişlik var sadece. Onada ilaçların etkisi diye düşünüyordum. Kan vermeye akşam gideyim diye düşünüyorum acile.
Beklemekte sıkıntı yok ama merakta sıkıntı var
Ya benim de 30 u kan verme günüm olumlu hissetmiyorum ama umarım bebeklerimiz bizimledirBenim de 30 unda kan verme günüm inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimizde dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşallah. 13. Gün de kan istedi doktor benden
İnşallahKatılıyorum kesinlikle
Ben 6 senelik evliyim ilk defa bi tedavi sürecine girdim ve ilk aşılama da tutar mı bilmiyorum bide benimde adet sancılarım var sadece işte onun dışında pek bi belirti yok. Bide olumlu düşünürsem sonrasında olmazsa daha çok üzülmekten korkuyorumNeden kader olumlu düşünmüyorsun ben ve Özlem de adet olucaz galiba diyoruz ama belli olmaz her nasip vaktine esirdir Meryem süresi dinleyin Vardır herseyde bir hayır inşallah Allah kucaklarımızı bboş bırakmasın daha fazla aratmasın inşallah
Merhaba son durumunuz ne oldu ?Aşılama günü hariç 10. Ve 11. Gün 5.6 ve 15 çıktı.Ultra erken gebelik testi de yapmustim o günlerde ama negatif çıkıyordu. Bugün aşılama hariç 12. Gün ve 33.59 çıktı kanda. Yanımda gebelik testi yok yapmadım.