Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Rukiye canım sen kan ver istersen sabredersen bir iki gün daha bekle istersen çizgi koyulasabilir inşallah bebişin seninledir

Katılıyorum kesinlikle

merhaba çizgi gözüküyor kan nezaman vericeksiniz? Belirtiniz oldumı
Belirtim göğüslerimde şişlik var sadece. Onada ilaçların etkisi diye düşünüyordum. Kan vermeye akşam gideyim diye düşünüyorum acile.
Rukiye canım sen kan ver istersen sabredersen bir iki gün daha bekle istersen çizgi koyulasabilir inşallah bebişin seninledir
Beklemekte sıkıntı yok ama merakta sıkıntı var

Eklentiler

• IMG_7203.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 19
Belirtim göğüslerimde şişlik var sadece. Onada ilaçların etkisi diye düşünüyordum. Kan vermeye akşam gideyim diye düşünüyorum acile.

Beklemekte sıkıntı yok ama merakta sıkıntı var
Kaç test yaptın öyle bu testleri aşılamadan kaç gün sonra yaptın? Ben çift çizgi gördüm valla geliyor bebiş

Evet canım test yaptım dün yok denecek kadar azdı silik çizgi bugün etkisi gitmiştir tamamenyada yarın iki günde bir devam edicem

Neden kader olumlu düşünmüyorsun ben ve Özlem de adet olucaz galiba diyoruz ama belli olmaz her nasip vaktine esirdir Meryem süresi dinleyin Vardır herseyde bir hayır inşallah Allah kucaklarımızı bboş bırakmasın daha fazla aratmasın inşallah

Benim yengemin hiç belirtisi olmadı 12.gün kan verdi ikizlere hamile suan bende de her belirti bir var bir yok bazen adet ağrısı gibi erken olucam diyorum beklıyorum bişey yok tamamen nasip işi rabbim hepimize nasip etsin

burda hep araştırıyorum günlerdir kiminde belirtiler çok kiminde hiç yok kimisi kabızlık diyor kimi ishalle öğrenıyor vs vs herkesin bünyesi farklı olumsuz düşünmeyin kendinize olumsuzluğu çekmeyin iyi düşünelim iyi olsun dünyanın sonu değil bidaha denetiz bidaha deneriz Allah büyük dediğim gibi çok aratmadan çok uğraştırmadan bizlere de nasip olsun

Ben 6 senelik evliyim ilk defa bi tedavi sürecine girdim ve ilk aşılama da tutar mı bilmiyorum bide benimde adet sancılarım var sadece işte onun dışında pek bi belirti yok. Bide olumlu düşünürsem sonrasında olmazsa daha çok üzülmekten korkuyorum

Merhaba son durumunuz ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…