Hamile canım o arkadaşMerhaba son durumunuz ne oldu ?
11. Günün bugün senin canım
10.gün ( aşılama günü hariç )11. Günün bugün senin canım
canım herseyin hayırlısı inşallah bebişin seninledir ama benimde öyle adet sancısı gibi sancılarım var bir gün belim ağrıyor bir gün geçiyor başka gün karnım ağrıyor gecıyor sonra kaşığım ağrıyor adet oldum sanıp WC e gidiyorum adet mi oldum acaba diyeBen 6 senelik evliyim ilk defa bi tedavi sürecine girdim ve ilk aşılama da tutar mı bilmiyorum bide benimde adet sancılarım var sadece işte onun dışında pek bi belirti yok. Bide olumlu düşünürsem sonrasında olmazsa daha çok üzülmekten korkuyorum
Az kalmış seninde hayırlı haberler al inşallah10.gün ( aşılama günü hariç )
Bhcg için tekrar gitmem mi diye düşünüyorum siz verdiniz mi10.gün ( aşılama günü hariç )
Evet aynı bu şekildeydi bende bugün de aşırı bi uyku hali içindeyim mesela saatlerce uyudumKader
canım herseyin hayırlısı inşallah bebişin seninledir ama benimde öyle adet sancısı gibi sancılarım var bir gün belim ağrıyor bir gün geçiyor başka gün karnım ağrıyor gecıyor sonra kaşığım ağrıyor adet oldum sanıp WC e gidiyorum adet mi oldum acaba diye
İnşallah sizde alırsınızAz kalmış seninde hayırlı haberler al inşallah
İlaç kullanıyor musun
İnşallah canım sağolİnşallah sizde alırsınız
Bende günde 2 sabah 2 akşam hap şeklindeProgestan kullanıyorum akşamları fitil şeklinde
Hap insanı daha çok yoruyor diye biliyorum ama her ikisi de zor işteBende günde 2 sabah 2 akşam hap şeklinde
14. Gün dedi 1 kasımdaİnşallah canım sağolhepimiz alalım güzel haberler kan testi 12.gün den itibaren veriyorlar genelde doktorun söyledi mi kaçıncı gün ver diye
Daha net olması için bekleyebilirsin ama sen bilirsin 12. Günde yapıp iki günde bir yapanlar da var yani adet olmadığı sürece umut hep var14. Gün dedi 1 kasımda