OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Estradiol kaç çıktı acaba benimde kistim var ama e2 düşük çıkınca transfer olacakmış
Estrodil 43 çıkmıştı. Ben başka bir hekime muayeneye gittim kist kalmamış. Hatta hekim transfer olmayı engelleyecek durum yokmuş olabilirmiş dedi. Şuan doğum kontrol hapına devam ediyorum. 15. Gün rahim kalınlığında bakacak rahim içi yapışıklık var mı diye bakacak.
Bu yeni hekim perinatolog. Onla devam etmeye karar verdim

Merhaba bende bugun transfer hazırlığına basladım tahmini 17-18 gün sonra transfer olucak. Dondurulmus 5.gün embriyosu

Estrodil 43 çıkmıştı. Ben başka bir hekime muayeneye gittim kist kalmamış. Hatta hekim transfer olmayı engelleyecek durum yokmuş olabilirmiş dedi. Şuan doğum kontrol hapına devam ediyorum. 15. Gün rahim kalınlığında bakacak rahim içi yapışıklık var mı diye bakacak.
Bu yeni hekim perinatolog. Onla devam etmeye karar verdim
E2 düşük çıktığı halde neden yapmamış peki transferi. Doğum kontrol hapınıda o zaman mı vermişti

E2 düşük çıktığı halde neden yapmamış peki transferi. Doğum kontrol hapınıda o zaman mı vermişti
Eve 2cm kisti gördü doğum kontrol hapını yazdı. İnan bilmiyorum doktorumu değiştirdim zaten. Yeni doktor da yapabilirdi dedi ama iyi oldu perinatolog ile devam etmek içimi rahatlattı.

Diğer doktora ne zaman gittiniz. Ben de gitsem benimkide yok olmuşmudur acaba
Adetimin 2. Günü 19 Aralık eski doktor.
25 Aralık yeni doktor. Doğum kkntrol hapına devam ediyorum 3 Ocak tekrar randevum var o da rahim kalınlığında bakıp yapışıklık var mı yok mu ona bakacak sonrasında rahim filmi isteyebilirmiş duruma göre.

Adetimin 2. Günü 19 Aralık eski doktor.
25 Aralık yeni doktor. Doğum kkntrol hapına devam ediyorum 3 Ocak tekrar randevum var o da rahim kalınlığında bakıp yapışıklık var mı yok mu ona bakacak sonrasında rahim filmi isteyebilirmiş duruma göre.
Kürtaj mı oldunuz daha önce yapışıklığı neye göre söylüyor

Kürtaj mı oldunuz daha önce yapışıklığı neye göre söylüyor
30 Mayısta 5 haftalık düşük olmuştu kendiliğinden düştü kürtaj yok ama önlem amaçlı yapışıklığı kontrol etmek istedi. Bir de benim adet kanamam iyice azaldı o da bir gösterge olabilir.

Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim ilk denemem yarın opu olacağım, ocağın 2si gibi tahminim taze transfer olacağım inşallah güzel olur her şey. Amh değerim 1.5 ama yumurtamı 7 tane saydı doktor niye böyle anlamadım hayırlısı inşallah

Ben de Ocak ayında transfer olacağım. Embriyom 6.gün embriyosu pgtli sağlıklı. Kalitesi 4BA.
Geçtiğimiz Kasım ayında ilk pgtli transferimi oldum o da 6.gün Sağlıklı 6BA kalite idi, ama olmadı. Şimdi yine pgtli 4BA 6.gün embriyosu aynı şey olmasından korkuyorum. Doktorum tüm problemin pgtli olsa dahi embriyo kaynaklı olduğunu söyledi. İç kısmın B kalite olmasına ve 6.gün olmasına bağladı, oysa sağlıklı bir embriyo olduğu kanıtlandığı halde. Ve pgtli sağlıklı olsa dahi testlerde yakalanmayan problem kaynaklı şeyler olabileceğini söyledi.

Sizlerin embriyo kaliteleri nasıl? Kaçıncı gün?

Ben de Ocak ayında transfer olacağım. Embriyom 6.gün embriyosu pgtli sağlıklı. Kalitesi 4BA.
Geçtiğimiz Kasım ayında ilk pgtli transferimi oldum o da 6.gün Sağlıklı 6BA kalite idi, ama olmadı. Şimdi yine pgtli 4BA 6.gün embriyosu aynı şey olmasından korkuyorum. Doktorum tüm problemin pgtli olsa dahi embriyo kaynaklı olduğunu söyledi. İç kısmın B kalite olmasına ve 6.gün olmasına bağladı, oysa sağlıklı bir embriyo olduğu kanıtlandığı halde. Ve pgtli sağlıklı olsa dahi testlerde yakalanmayan problem kaynaklı şeyler olabileceğini söyledi.

Sizlerin embriyo kaliteleri nasıl? Kaçıncı gün?
Benim 1 tane 1 kalite 3. Gün embriyosu transfer olacak inş. İlk transferim mayısta olmuştu 2 adet 3. Gün embriyosu konuldu 5. Hafta düşük oldu. Ben vakti saati gelmemiş olmamış diyorum ve bence embriyo kaynaklı düştü. bu kez olacak ve inş doğru zamandır.

İlkinde yaptığımız hataları yapmayalım sakin kalalım stres olmayalım bende kendimi mahvetmiştim stresten oldu mu olacak mı acaba yaşıyor mu içimde mi diye ama nasip değilmiş olmadı, sağlıkla gelirler inşallah bu sefer hepimizin ♥️♥️♥️
Benim de 2021 de ilk transferim tazeydi transfer olduğum günden beri konuşuyordum ben karnimla maalesef tutmadi 21 Aralık'ta opu yapildi 2 tane 3. Gün 2 tane de 5. Gün embriyolarim var donduruldular regl olmayı bekliyorum ben rahime çizik atiracam Şubat ayında da transferim olacak şimdi nötr üm ne olacak diyorum ne olmayacak Allah'a bıraktım o daha iyisini bilir Allah'ım hepimize nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın bu kez inşallah stres yok

X