Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 4aa kalitede hiç canını sıkma nice 5aa lar var tutmuyor mesela inş hakkında hayırlısı olsunKızlar ben de bugün transfer oldum ama orta kalite dediler biraz moralim bozuldu
Evet daha önceki tecrübelerimden dolayı farkındayım 5 gün 2 emriyom var biri 2 AB diğeri biraz daha kaliteli dedi yine de korkuyorum tabii ki hayırlısı olsunBenimde 4aa kalitede hiç canını sıkma nice 5aa lar var tutmuyor mesela inş hakkında hayırlısı olsun
Hiç kafana takma canım akışına bırak olacağı varsa rabbim tutunduracak bebişimizi oraya dilerim bebişin seninle olurEvet daha önceki tecrübelerimden dolayı farkındayım 5 gün 2 emriyom var biri 2 AB diğeri biraz daha kaliteli dedi yine de korkuyorum tabii ki hayırlısı olsun
Çok teşekkürler canım güzel dileklerin için Rabbim kimsenin bu kucağını boş bırakmasın kimseye kayıplar yaşatmasınHiç kafana takma canım akışına bırak olacağı varsa rabbim tutunduracak bebişimizi oraya dilerim bebişin seninle olur
En iyi kalitede idi ilk transferim ama tutmadı, gerçekten rabbim can verecekse kalitesi hiçte önemli değil rabbim sevinçli haberler aldırsın size hep pozitif düşünmeye çalışın mutluluk hormonu önemliKızlar ben de bugün transfer oldum ama orta kalite dediler biraz moralim bozuldu
Amin inşaallah benim doğal yoldan olan kimyasalım var 1 tane 1 yıl geçti üstünden çok zor kayıp ama güçlü olmamız lazım canımÇok teşekkürler canım güzel dileklerin için Rabbim kimsenin bu kucağını boş bırakmasın kimseye kayıplar yaşatmasın
Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize yani seni bu rahatlatmaz ama ben 3 tane tüp bebekle düşük yaptım Bir tane doğal yoldan 28 haftalık oğlum doğdu 1 ay yaşadık üvez'de vefat etti acını affetsin diye söylemiyorum ama emin ol kötünün daha kötüleri var canımAmin inşaallah benim doğal yoldan olan kimyasalım var 1 tane 1 yıl geçti üstünden çok zor kayıp ama güçlü olmamız lazım canım
Elbette öyle Güçlü olmaktan başka çaremiz yok canım rabbim daha gğzellerini nasip etsin inşallah hepimizeAllah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize yani seni bu rahatlatmaz ama ben 3 tane tüp bebekle düşük yaptım Bir tane doğal yoldan 28 haftalık oğlum doğdu 1 ay yaşadık üvez'de vefat etti acını affetsin diye söylemiyorum ama emin ol kötünün daha kötüleri var canım
Hepsi tek tek şifa olsun inşallahMerhaba kızlar hepinize hayırlı olsun inşallah en kolayından nasip olur bebişler. Bende 14 ekim de transfer olacağım estrofem kullanıyorum yarın progestan dex e başlayacağım sabah akşam
Kalitelerini nasıl biliyorsunuz? Dün embriyolarin 3. Günüydü kalitesini sordum. Bilemeyiz gibi bı cvp verdiler anlamadım çok da ustelemedim ama merak da ediyorumBenimde 4aa kalitede hiç canını sıkma nice 5aa lar var tutmuyor mesela inş hakkında hayırlısı olsun