• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 30 ekim embriyo transfer olanlar belirtiler

Sen nasıl istersen bence doktoru beklemen gereken bir durum yok . Yarın gün içinde istediğin vakit verebilirsin . Özel hastanede 1 saate çıkıyor canım
Aynen olmazsa erkenden 8 gibi veriyim belki test çıkana kadar doktor gelmiş olur 😊

Benim 8. Günüm de 94 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak 🤲🏻 tek embriyo mu sizin ki . Sizin için çok sevindim 🌸🥰
Çift embriyo transfer edildi valla bilemiyorum tek mi tuttu ikisi mi diye🤗 Pazartesi kese için muayeneye gidecem orda belli olur 🤲 çok güzel senin değerin canım 8.güne göre maşallah katlanarak artsın inşallah..🙏 benim diğer iki transferimde kimyasal olmuştu bunda çok şükür 🥰

Çift embriyo transfer edildi valla bilemiyorum tek mi tuttu ikisi mi diye🤗 Pazartesi kese için muayeneye gidecem orda belli olur 🤲 çok güzel senin değerin canım 8.güne göre maşallah katlanarak artsın inşallah..🙏 benim diğer iki transferimde kimyasal olmuştu bunda çok şükür 🥰
Hani çok anlamam ama burada okuduklarıma göre sanki iki tane minicik var sende 🤲🏻❤️ benim daha önce hiç normal yolla hamileleğim olmadı tüp bebek te de ilk transferim çok korkuyorum bende 🙉

Hani çok anlamam ama burada okuduklarıma göre sanki iki tane minicik var sende 🤲🏻❤️ benim daha önce hiç normal yolla hamileleğim olmadı tüp bebek te de ilk transferim çok korkuyorum bende 🙉
Ayy inşallah aminn🤲🤲 benim 3.transferim süreç zor beklemek zor çok şükür ki sen ilkinde görmüşsün güzel bir değer 🥰 sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🙏

Kızlarr kan verdim bugün sonuç 194 çıktı 🙏🏻 doktor şuan çok iyi dedi. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️

Back