Ayy istedigim grubu bulduguma cok sevindim benimle ayni gün asilama olacaklar bile var ki hangi durumdaysa bu yolda sansimiz acik olsun kizlar ve huzunlendiginiz her bir anda size sariliyorum çünkü buna cok ihtiyacimiz oldugunu kendimden biliyorum
Bende 35 yasindayim, üç yildir evliyim ve ilk gunden cocuk istiyorum hic gebelik olusmadi. Ilk sene jinekologlara gittim va kimse hsg d'en bahsetmedi olur deyip yolladilar (bende cok billincide degildim guvendim) ikinci yilimda bu foruma dadandim neden cocugum olmuyor diye ve hsg cekerken tikali tüp varsa ô ameliyatsiz acan bir klinik/doktor buldum (icimde ki his tuplerimin tikali olmasiydi) ve hsg de iki tupte tikali cikti
Allah razi olsun solunu ô anda acti.
Gecen sende ocak ayinda iki kez tüp bebek yaptirdim ikisinde de tek yumurta cikip hic dollenme olmadan tedavi iptal oldu. ( prp de yaptirdim ama bana yaramadi)
Hemen infertilite ile calisan deneyimli bir diyetisyen buldum ve 3 aydan fazladir onunla calsiyorum cok iyi geldi bana amh 0.1 den 0.41 e cikti ve genel sagligin daha iyi.
Bende 22 eylulde menopur 225 ignesine basladim cumartesi de ovitrelle vuruldum ve PAZARTESI de asilamam olacak Allahin izniyle