Ekim 2024 Aşılama Olacaklar

O kadar güzel bir mesaj yazmışsınız ki umut oldunuz. Allah analı babalı büyütsün. Bizlere de bu mutluluk nasip olsun inşallah. Tüp bebek daha zorlu bir süreç o yüzden aşılamayı elimden geldiğince deneyeceğim. Zaten doğala yakın bir prosedürü var hatta yurt dışında belli bir aşılama sayısından önce tüp bebeğe izin verilmiyormuş. İnşallah sonuç alırım. Elimizde olmayan nedenlerden kasıma erteledik, bekliyoruz.
Amin inşallah Allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin tutunsun yavrularınız. Allahtan ümit kesilmez benim doktorum çok düşük bir ihtimal dedi tutması ben ısrar ettim deneyelim diye iyiki diyorum hatta keşke çok daha önce yaptırsaydım Allahım kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın hakeden gönülden isteyen herkese tattırsın🤲🏻

Amin inşallah Allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin tutunsun yavrularınız. Allahtan ümit kesilmez benim doktorum çok düşük bir ihtimal dedi tutması ben ısrar ettim deneyelim diye iyiki diyorum hatta keşke çok daha önce yaptırsaydım Allahım kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın hakeden gönülden isteyen herkese tattırsın🤲🏻
Sızın adınıza çok sevındım Insallah tüm ısteyenlere rabbım nasıp etsın ben klomen hapı kullanıyorum günde 1 tane çarşamba aşılama yapacaklar ama sıgarada kullanıyorum acaba olumsuz etkılermı acaba bıraz endıselıyım

Sızın adınıza çok sevındım Insallah tüm ısteyenlere rabbım nasıp etsın ben klomen hapı kullanıyorum günde 1 tane çarşamba aşılama yapacaklar ama sıgarada kullanıyorum acaba olumsuz etkılermı acaba bıraz endıselıyım
Ben sigara kullanmıyordum hiç bir bilgim yok dilerim süreci güzel atlatır ve sonunda minik mucizenize kavuşursunuz 🤲🏻

Ben sigara kullanmıyordum hiç bir bilgim yok dilerim süreci güzel atlatır ve sonunda minik mucizenize kavuşursunuz 🤲🏻
Insallah canım 2 yıldır bende o duyguyu yaşamak ısteyenlerdenım umarım rabbım tüm dıleyene nasıl eder😊aşılama sonrasında dınlenmem lazımmı normalde bır gün yeterlı dedı doktor sonra ıs başı yapabılırsın dedı ama bıraz araştırdım genelde aşılamadan sonra bır kaç gün evde dınlenenler var acaba aşılamanın tutmasını etkılermı dınlenmemek

Sagol hepimiz icin insallah🩷
Zorlu bır süreç ama rabbım en kısa zamanda o güzel sevıncı bızlerede yaşatır bende 2 yıldır ugrasıyorum bır türlü olmadı sureklı testte negatif görmek uzuyor ama umudumuz hep olacak Insallah bızde yaşarız o duyguyu

Merhaba hanımlar Bnmde sağ tüpüm kapalı ilk aşılamamı oldum tutmadı ikinciye adet gününü bekliyorum iki yıldır evliyiz ve iki yıldır olmuyor inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
İlk asilama Negatif 19unda test verdim… ikinci asilamayi olucam, ekimin ilk haftasina denk gelir muhtemelen

Merhaba hanımlar Bnmde sağ tüpüm kapalı ilk aşılamamı oldum tutmadı ikinciye adet gününü bekliyorum iki yıldır evliyiz ve iki yıldır olmuyor inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
Insallah canım sanada tez zamanda o güzel haberı almayı rabbım nasıp etsın Insallah ıkıncısınde pozıtıf olur

Insallah canım sanada tez zamanda o güzel haberı almayı rabbım nasıp etsın Insallah ıkıncısınde pozıtıf olur
İnşallah allah hepimize nasip eder. Bn şeyi merak ediyorum aşılama olduktan sonra neye dikkat ettiniz 15 gün boyunca ben rahat durmayıp ev iş vs yaptım ilkokul da ücretli öğretmenlik yaptım 3 gün çok zorlandım bel ağrısı çok şiddetli oldu regl oldum içim rahat değil o yüzden acaba diyorum sürekli yatıp dinlenseydm tutar mıydı diye kendimi yiyiyorum sizler ne yaptınız

Insallah canım 2 yıldır bende o duyguyu yaşamak ısteyenlerdenım umarım rabbım tüm dıleyene nasıl eder😊aşılama sonrasında dınlenmem lazımmı normalde bır gün yeterlı dedı doktor sonra ıs başı yapabılırsın dedı ama bıraz araştırdım genelde aşılamadan sonra bır kaç gün evde dınlenenler var acaba aşılamanın tutmasını etkılermı dınlenmemek
Kasık ağrısı gaz sancısı ve bnde bel ağrısı çok kötü oluyordu istesemde ayakta fazla duramıyordum herkeste aynı olur mu bilemem

Kızçeler pozitif düşünelim pozitif olsun 🥰 🍀
Bende 6 yıllık evliyim evlendigimiz günden beri çocuğumuz olsun istiyoruz ilaçlar iğneler fayda bulamadık tüpler tikaliydi laparoskopi ile açıldı geçen yıl rahim t şeklinde denildi ameliyatla düzeltildi derken bu yıl şubata kadar bir sürü maceralar umutlar negatif testler havada uçuştu Şubat ayında ilk aşılamami oldum tuttu (ilk kez tadinca o duyguyu şimdi daha çok istiyorum tabi olmadan insan olmasini ister ama bı kere hissedince daha çok isteniliyor ) 4 haftalikken düşükle sonuçlandı 😕
İkinciye acele edip 2 ay sonra yaptık ama negatif oldu sonra kendim kışa kadar bekleyip tüp bebek yapmak istedim geçen ay adetim düzene girdi düşükten sonra ilk kez vücudumun toparlandigini hissettim döngü ve dengem alt üst olmuştu çünkü tüp bebek için gittim önden giden yumurta olduğu için bı dahaki ay başlayalım dedi doktor sonraki ay 42 mm kanamalı kist olmuş yine ertelendi böyle olunca bende herşeyde var bı hayır bı kere oldu niye olmasın diye doktor değiştirip 3.asilamama başladım kist kanamalı olduğu için gitmişti iyiki ertelemedim doktor değiştirdim diyorum şuan gonalf kullanıyorum pazartesi kontrolüm var ona göre çatlatma iğnesinin günü belirlenir igneye ek olarak inciri sütte kaynatıp aç karına içiyorum çörekotu bal tarçın kürü yapacam şimdi eşime de keçiboynuzu pekmezi iciriyorum kabak çekirdeği ceviz ile destekliyorum ignemi, ilk aşılamada bunları yapmıştım içimi ferah tutup akışına zamana bıraktım hiç aşılama düşünmezken şimdi bu süreçteysem herşeyde var bı hayır inşallah hepimiz bu ay birbirimize hayırlı haberlerimizi veririz isteyen herkese tez vakitte Salih Saliha sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız inşallah ❤️ 🤲🏻🌸
Biraz uzun oldu size pozitif enerji verebilmek için detaylı anlattım 🥰🤗

Kızlar bende 4 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz ama olmadı pazartesi aşılama olacağım ilk defa femala kullandım 5 gün yumurta takibi yapıldı 18mm olunca ignemj yazdı yarin vurulacagim pazartesi aşılama için gidecegiz eşimle. Devlet hastanesinde takipliyim bende pco var kanlarım normal ,hsg cekilmedi gerek görmüyorum dedi doktor, eşimin testide normal dendi bakalım heyecanlıyım ilkten tutsun istiyorum hayırlısıyla mesajlari okuyunca mutlu oldum inşallah Rabbim hayırlısı ise kucağımızı doldurur 🤲❣️ haberleşiriz gene kızlar hayırlı haberlerle inşallah

Kızlar bende 4 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz ama olmadı pazartesi aşılama olacağım ilk defa femala kullandım 5 gün yumurta takibi yapıldı 18mm olunca ignemj yazdı yarin vurulacagim pazartesi aşılama için gidecegiz eşimle. Devlet hastanesinde takipliyim bende pco var kanlarım normal ,hsg cekilmedi gerek görmüyorum dedi doktor, eşimin testide normal dendi bakalım heyecanlıyım ilkten tutsun istiyorum hayırlısıyla mesajlari okuyunca mutlu oldum inşallah Rabbim hayırlısı ise kucağımızı doldurur 🤲❣️ haberleşiriz gene kızlar hayırlı haberlerle inşallah
Keşke film cektirseydiniz 3 yıl uzun süre şimdiye kadar bakılması gerekirdi tüpler tikaliysa aşılama veya tüp bebek tutmuyor ama filmde açılma şansı da oluyor inşallah aşılamanız tutar gerek kalmaz ama gerek yok demesi biraz garip olmuş

Keşke film cektirseydiniz 3 yıl uzun süre şimdiye kadar bakılması gerekirdi tüpler tikaliysa aşılama veya tüp bebek tutmuyor ama filmde açılma şansı da oluyor inşallah aşılamanız tutar gerek kalmaz ama gerek yok demesi biraz garip olmuş
Istedim doktordan aslinda adetlerin düzenli ilk aşılama deneyelim tutmazsa rahim filmi cektiririz dedi hsg günleri doluymus boşa geçecek bir ayın olucak obur ay cekebiliriz dedi bende beklemeyelim dedim bu ay deneyecegiz bakalım 2 yıldır adetlerim düzensizdi 1 ay atılıyordu bazen 2 ay 100 kilolardan 75lere düştüm düzene girdi sonra doktora gittim nasip inşallah olur ilk devlette biraz takip edileyim olmazsa özel düşünüyorum inşallah gerek kalmaz🤲

Istedim doktordan aslinda adetlerin düzenli ilk aşılama deneyelim tutmazsa rahim filmi cektiririz dedi hsg günleri doluymus boşa geçecek bir ayın olucak obur ay cekebiliriz dedi bende beklemeyelim dedim bu ay deneyecegiz bakalım 2 yıldır adetlerim düzensizdi 1 ay atılıyordu bazen 2 ay 100 kilolardan 75lere düştüm düzene girdi sonra doktora gittim nasip inşallah olur ilk devlette biraz takip edileyim olmazsa özel düşünüyorum inşallah gerek kalmaz🤲
İnşallah emeklerinizin karsiligini fazlasiyla alırsınız 🤲🏻 İnşallah tutar gerek kalmaz ama sıra açılınca muhakkak çektirin ki boşa vucudunuza hormon almış olmayın bı sıkıntı varsa ona göre tedavi olursunuz pcosta kilo alımı ve adet düzensizliği normal oluyor bende de var 75 ten 68e düştüm doktor daha da ver dedi ama pcos olunca kilo vermekte zorlaşıyor

• Beğen
Reactions: KY7
İnşallah emeklerinizin karsiligini fazlasiyla alırsınız 🤲🏻 İnşallah tutar gerek kalmaz ama sıra açılınca muhakkak çektirin ki boşa vucudunuza hormon almış olmayın bı sıkıntı varsa ona göre tedavi olursunuz pcosta kilo alımı ve adet düzensizliği normal oluyor bende de var 75 ten 68e düştüm doktor daha da ver dedi ama pcos olunca kilo vermekte zorlaşıyor
Kesinlikle fazla kiloluyken verirken rahat verdim ama şuan 6 aydir nerdeyse yerimde sayıyorum 10 kilo daha vereyim istiyorum ama hala çabalama aşamasındayim 🤭 inşallah Rabbim isteyen herkese bebisini sağlıkla nasip etsin birileriyle konuşmak istedim burayı görünce bu süreçte olan ve bu süreçten geçen kadınları bende sürecimi paylasmak istedim. İnşallah güzel sonuclarida paylasiriz 🤲
Özele gidersem bahceci bursa bana yakın orayı düşünüyorum siz özelde mi oldunuz varsa tavsiyeleriniz alırım 🙏

Kesinlikle fazla kiloluyken verirken rahat verdim ama şuan 6 aydir nerdeyse yerimde sayıyorum 10 kilo daha vereyim istiyorum ama hala çabalama aşamasındayim 🤭 inşallah Rabbim isteyen herkese bebisini sağlıkla nasip etsin birileriyle konuşmak istedim burayı görünce bu süreçte olan ve bu süreçten geçen kadınları bende sürecimi paylasmak istedim. İnşallah güzel sonuclarida paylasiriz 🤲
Özele gidersem bahceci bursa bana yakın orayı düşünüyorum siz özelde mi oldunuz varsa tavsiyeleriniz alırım 🙏
Benim süreç çok karmaşık aslında hsgyi Ağrı'da çektim çatlatma iğneli tedaviyi Iğdır'da oldum bunlar özeldi Erzurum'da laparoskopi oldum tüplerin açılması için üniversiteydi 2 aşılamamı Diyarbakır'da üniversitede yaptım şuan 3.asilamayi yapıyoruz oda Diyarbakır kadın hastalıkları ve doğum Hastanesi'nde burda da bahceciyle görüştüm tüp bebek için 250 bin civarı tutar denildi eğer asilamam tutmazsa tüp bebeği de üniversitede yapmayı düşünüyoruz özel biraz tuzlu oluyor üniversite hiç yoktan yarı fiyat ödeniyor asilamalari ilaçla birlikte 10 bin ödemiştim orda tüpe de 100 bin denildi

Size verebileceğim tek tavsiye geciktirmeyin hsg çekildikten sonra 6 ay doğal deneyin şans var deniliyor ama siz ısrarcı olun tedaviye başlayın esinizde bı sorun yoksa tüp bebeğe acele etmeyin aşılamada 3 e kadar şansınızı deneyin insan kendi vücudunu daha iyi tanır takviye ilaçlardan çok doğal vitamin içeren yiyeceklerden faydalanın ben hep olur olur dedim 6 yıl uzattım sürecimi düşükten sonra daha ısrarcı oldum ne gerekiyorsa yapayım biran önce olsun diyorum

• Beğen
Reactions: KY7
Benim süreç çok karmaşık aslında hsgyi Ağrı'da çektim çatlatma iğneli tedaviyi Iğdır'da oldum bunlar özeldi Erzurum'da laparoskopi oldum tüplerin açılması için üniversiteydi 2 aşılamamı Diyarbakır'da üniversitede yaptım şuan 3.asilamayi yapıyoruz oda Diyarbakır kadın hastalıkları ve doğum Hastanesi'nde burda da bahceciyle görüştüm tüp bebek için 250 bin civarı tutar denildi eğer asilamam tutmazsa tüp bebeği de üniversitede yapmayı düşünüyoruz özel biraz tuzlu oluyor üniversite hiç yoktan yarı fiyat ödeniyor asilamalari ilaçla birlikte 10 bin ödemiştim orda tüpe de 100 bin denildi
Kesinlikle çok tuzlu ama son çare düşünüyorum bende önce devlette denemek istiyorum şuan bir para istenmedi ilaclar hariç ilaclarda femalaya 500 ovitrelede 1000 lira verdim şuanlik bu bakalim tavsiyenizi dinleyeceğim bu olmazsa ilk hsg çekileceğim sonra bir iki kez aşılama daha deneyecegim olmazsa tüp bebek artık inşallah sizde verdiginiz emeklerin karşılığı hayırlısıyla saglikla bebeginizle alırsınız 🤲

X