• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

İğnenin 10 .günüydü bilmiyorum ki bı kaç gün daha bekliycem bakalım ya ben aslında hiç test yapmayıp regl olmayı bekliycektim eşim yapalım dedi bende heves ettim 🥲
Canım üzülme benimde bugün 14.günüm 10.gunden beri negatif görüyorum idrar testlerini dün kan verdim sonucu bekliyorum regl olana kadar ümit vardır

Canım üzülme benimde bugün 14.günüm 10.gunden beri negatif görüyorum idrar testlerini dün kan verdim sonucu bekliyorum regl olana kadar ümit vardır
Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip eder ilk denememde oldu diye çok ümit bağladım olmayadabilir psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor ya çıktı mi sonucun canım

Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip eder ilk denememde oldu diye çok ümit bağladım olmayadabilir psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor ya çıktı mi sonucun canım
Bende merak ediyorum inşallah hersey herkesin istediği gibi olur hayırlısıyla. Bende kan vericem akşam üstü... Hakkımızda hayirlisi

Bende merak ediyorum inşallah hersey herkesin istediği gibi olur hayırlısıyla. Bende kan vericem akşam üstü... Hakkımızda hayirlisi
Sonuç canım maalesef benim sonuç 2 çıktı ama doktor normalde 0 beklenir daha yeni yerleşme olmuş olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim ama ümidim kalmadı artık Çok moralim bozuk şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sokakta

Sonuç canım maalesef benim sonuç 2 çıktı ama doktor normalde 0 beklenir daha yeni yerleşme olmuş olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim ama ümidim kalmadı artık Çok moralim bozuk şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sokakta
Hayır üzülme. Beklenen adet tarihine daha var. Bende kan verecem ama çıkacağını düşünmüyorum sadece heyecanım biraz yatisssin diye. Hersey güzel olacak canm. Karamsar olmak yok

Hayır üzülme. Beklenen adet tarihine daha var. Bende kan verecem ama çıkacağını düşünmüyorum sadece heyecanım biraz yatisssin diye. Hersey güzel olacak canm. Karamsar olmak yok
İnşallah canm bence sende bekle stres ve bu üzüntü çok etkiliyor hayırlısı olsun napalım bugün 14. Gün regl bekleyecem artık test yapmayacam inşallah sen güzel haberler verirsin

Geç döllenme olabiliyormuş canım bozma moralini Allah'tan ümit kesilmez herşeyde vardır bir hayr 😘

Regli günün ne zaman benim 29 Ekim gözüküyor dedikleri gibi geç döllenme olabilir sıkma canını sakın ben hiç ne test ne kan verdim bekliyorum adetim geçerse artık kan verirm direk. 7-8 aydır testlerim hep negatifti.😓 inşallah bu ay olmaz 🤲🏻🤲🏻

İnsalll
Regli günün ne zaman benim 29 Ekim gözüküyor dedikleri gibi geç döllenme olabilir sıkma canını sakın ben hiç ne test ne kan verdim bekliyorum adetim geçerse artık kan verirm direk. 7-8 aydır testlerim hep negatifti.😓 inşallah bu ay olmazşallah n
İnşallah pozitifi görürsün canım daha var 1 Kasım'da regl günüm düzenlidir hayırlısı olsun

Moralini bozma canım yarında bir kan ver bakalım 🙏🏼 bu arada sağlık ocaklarında kan sonuçları 1 gün sonra çıkıyor ya bende yarın vericem kan cumartesi mi e nabıza düşer yoksa haftasonu olduğu için pazartesiye mi kalır bilginiz var mı

Moralini bozma canım yarında bir kan ver bakalım 🙏🏼 bu arada sağlık ocaklarında kan sonuçları 1 gün sonra çıkıyor ya bende yarın vericem kan cumartesi mi e nabıza düşer yoksa haftasonu olduğu için pazartesiye mi kalır bilginiz var mı
Pazartesiye kalıyor canım

Pazartesiyi bulur canım

Back