Benimde gittiğim hastane 1 ay önce 7.500 dedi gerçekten diğerleri çok uygunmuşSelam kızlar benim ikinci iğne denemem bu olmasa film çekilcek 7-8 bin diyolar sizin uygunmuş. Rabbim yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde gittiğim hastane 1 ay önce 7.500 dedi gerçekten diğerleri çok uygunmuşSelam kızlar benim ikinci iğne denemem bu olmasa film çekilcek 7-8 bin diyolar sizin uygunmuş. Rabbim yardımcımız olsun
Melesef bu surec maddi manevi yoruyor ama inşallah kavuşmak nasip olurBenimde gittiğim hastane 1 ay önce 7.500 dedi gerçekten diğerleri çok uygunmuş
Günaydın canım öğleden sonra çıkacak hayırlısıyla inşallahCanım günaydın çıktı mı sonucun merakla bekliyorum
Canım üzülme benimde bugün 14.günüm 10.gunden beri negatif görüyorum idrar testlerini dün kan verdim sonucu bekliyorum regl olana kadar ümit vardırİğnenin 10 .günüydü bilmiyorum ki bı kaç gün daha bekliycem bakalım ya ben aslında hiç test yapmayıp regl olmayı bekliycektim eşim yapalım dedi bende heves ettim
min cnm inşallahMelesef bu surec maddi manevi yoruyor ama inşallah kavuşmak nasip olur
Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip eder ilk denememde oldu diye çok ümit bağladım olmayadabilir psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor ya çıktı mi sonucun canımCanım üzülme benimde bugün 14.günüm 10.gunden beri negatif görüyorum idrar testlerini dün kan verdim sonucu bekliyorum regl olana kadar ümit vardır
Bende merak ediyorum inşallah hersey herkesin istediği gibi olur hayırlısıyla. Bende kan vericem akşam üstü... Hakkımızda hayirlisiAllah'ım inşallah isteyen herkese nasip eder ilk denememde oldu diye çok ümit bağladım olmayadabilir psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor ya çıktı mi sonucun canım
Sonuç canım maalesef benim sonuç 2 çıktı ama doktor normalde 0 beklenir daha yeni yerleşme olmuş olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim ama ümidim kalmadı artık Çok moralim bozuk şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sokaktaBende merak ediyorum inşallah hersey herkesin istediği gibi olur hayırlısıyla. Bende kan vericem akşam üstü... Hakkımızda hayirlisi
Hayır üzülme. Beklenen adet tarihine daha var. Bende kan verecem ama çıkacağını düşünmüyorum sadece heyecanım biraz yatisssin diye. Hersey güzel olacak canm. Karamsar olmak yokSonuç canım maalesef benim sonuç 2 çıktı ama doktor normalde 0 beklenir daha yeni yerleşme olmuş olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim ama ümidim kalmadı artık Çok moralim bozuk şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sokakta
İnşallah canm bence sende bekle stres ve bu üzüntü çok etkiliyor hayırlısı olsun napalım bugün 14. Gün regl bekleyecem artık test yapmayacam inşallah sen güzel haberler verirsinHayır üzülme. Beklenen adet tarihine daha var. Bende kan verecem ama çıkacağını düşünmüyorum sadece heyecanım biraz yatisssin diye. Hersey güzel olacak canm. Karamsar olmak yok
Geç döllenme olabiliyormuş canım bozma moralini Allah'tan ümit kesilmez herşeyde vardır bir hayrSonuç canım maalesef benim sonuç 2 çıktı ama doktor normalde 0 beklenir daha yeni yerleşme olmuş olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim ama ümidim kalmadı artık Çok moralim bozuk şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sokakta
İnşallah cnmGeç döllenme olabiliyormuş canım bozma moralini Allah'tan ümit kesilmez herşeyde vardır bir hayr
Regli günün ne zaman benim 29 Ekim gözüküyor dedikleri gibi geç döllenme olabilir sıkma canını sakın ben hiç ne test ne kan verdim bekliyorum adetim geçerse artık kan verirm direk. 7-8 aydır testlerim hep negatifti. inşallah bu ay olmazSonuç canım maalesef benim sonuç 2 çıktı ama doktor normalde 0 beklenir daha yeni yerleşme olmuş olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim ama ümidim kalmadı artık Çok moralim bozuk şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sokakta
İnşallah pozitifi görürsün canım daha var 1 Kasım'da regl günüm düzenlidir hayırlısı olsunRegli günün ne zaman benim 29 Ekim gözüküyor dedikleri gibi geç döllenme olabilir sıkma canını sakın ben hiç ne test ne kan verdim bekliyorum adetim geçerse artık kan verirm direk. 7-8 aydır testlerim hep negatifti. inşallah bu ay olmazşallah n
Moralini bozma canım yarında bir kan ver bakalım bu arada sağlık ocaklarında kan sonuçları 1 gün sonra çıkıyor ya bende yarın vericem kan cumartesi mi e nabıza düşer yoksa haftasonu olduğu için pazartesiye mi kalır bilginiz var mıSonuç canım maalesef benim sonuç 2 çıktı ama doktor normalde 0 beklenir daha yeni yerleşme olmuş olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim ama ümidim kalmadı artık Çok moralim bozuk şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sokakta
Pazartesiye kalıyor canımMoralini bozma canım yarında bir kan ver bakalım bu arada sağlık ocaklarında kan sonuçları 1 gün sonra çıkıyor ya bende yarın vericem kan cumartesi mi e nabıza düşer yoksa haftasonu olduğu için pazartesiye mi kalır bilginiz var mı
Ay pazartesiye kadar sonuç bekleyemem acile gidip vereyim bari yaPazartesiye kalıyor canım
Pazartesiyi bulur canımMoralini bozma canım yarında bir kan ver bakalım bu arada sağlık ocaklarında kan sonuçları 1 gün sonra çıkıyor ya bende yarın vericem kan cumartesi mi e nabıza düşer yoksa haftasonu olduğu için pazartesiye mi kalır bilginiz var mı
Kaçıncı gün oluyor yarın cnmAy pazartesiye kadar sonuç bekleyemem acile gidip vereyim bari ya