Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasık içiyorsun bende denemek istiyorumda
Kahverengi soğanın kabuklarını soydum 4 e böldüm1.5 şu bardağı klorsuz kaynamış suya soğanları attim 5 dk kaynattım demlenince süzdüm ılıkken içtim canim öğlenden önce öğleden sonra yemeklerden önce iciyorsun 15 gün boyunca bu küre regl bitince 2 gün sonra başlamıyor

Gözün aydın sürecinden bahseder misin bizlere
Sürecim baya uzun aslında. Uzun süredir deniyoruz 1,5 senedir falan. Eşimde de bende de bir problem yoktu. Regl im hep düzenliydi. Ama sebepsiz birşeyler yolunda gitmiyordu. Bu ay rahim filmi çektirdim. Bu bir sebep yani ben filmin sebep olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle herkes çektirsin boşu boşuna beklemenin anlamı yok. Ben neden önceden çektirmemişim diye pişman oldum resmen. Testte çizgiyi görünce şok oldum hiç beklemiyodum. Alıştm artık boş test görmeye çünkü. Kan da verdm değerim 2536 çıktı. Hiç bir belirtim yok sadece iştahım açık göğüs hassasiyeti falan yaşamadım. O yüzden konduramadım açıkcası. Velhasılkelam herkese rahim filmi öneriyorum ben birde klomenle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. Herkese bu duygu tattırsın Rabbim ol deyince oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…