Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gölgeleriçinde beni de silebilirsin adet oldum iki gün önce Dün dr a gittim kızlar genel muayene için. Her şey normal çıktı. Stresten yumurtlama olmaz stres yaptığın için olmuyor dedi. Galiba burayı okumakta insanı strese sokuyor

Kuzu bende de kist vardı, adetle atarsın dedi, adetle atmadan o ay hamile kaldım, yani kist engel değil gebeliğe. Doğum kontrol kullanmak yerine, doğal yöntemlerle dene bu ay bakalım

Canım nasık içiyorsun bende denemek istiyorumda

Tadı çok kötü gelirse biraz limon sık içine bastırıyor

14 Eylül'de aşı oldum canım. Adet tarihim 24 Eylül'dü. Bugün 1 Ekim hala olmadım, test negatif çıkınca kan vermek mantıksız geliyor Sende mi biontech oldun?
Evet canim bende biontech oldum ikincisi geldi onu hala olamadim ama bi an önce olmak istiyorum bence yaptır en azından kafanda soru işareti kalmaz için rahat eder

Doktoruma sordum, gelmene gerek yok test negatifse duphaston alıp kullan dedi
Silik testi attığında diğerlerini de atmıştın kuruma çizgisi olsa onlarda da olmaz mı aynı marka sonuçta bugünki yaptığında silik çizgi belirdi mi? İçin rahat etse öyle kullansan ya söktürücüyü

Doktoruma sordum, gelmene gerek yok test negatifse duphaston alıp kullan dedi
Duphaston direkt söktürücü değil kuzu
Bebek varsa tutunmada yardımcı oluyor, yoksa adet sökülmesine yardımcı oluyor
Şüpheli gecikmelerde veriyorus demişti benim doktorum
O yüzden kullan bence
Belki söktürücü gibi düşünüp şüpheye düşersin diye söylimm dedim

Kuzu bende de kist vardı, adetle atarsın dedi, adetle atmadan o ay hamile kaldım, yani kist engel değil gebeliğe. Doğum kontrol kullanmak yerine, doğal yöntemlerle dene bu ay bakalım
Canım geçen ay da denedim kist 1 cm küçülmüş hala duruyor ya bu ayda böyle demezsem tedavi bir ay daha aksayacak diye kullanalım demiştik. Kasımda da klomenle deneyip olmazsa Aralık yada ocak ayında aşılamaya geçicez artık.

Canım senin kistin folikül kisti mi hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…