Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım özeldeki doktorların olacak yok şu kadar denememiz lazım saçmalıkları ben biraz daha kazanayım da sonra git nereye gidersen demek gibi birşey ayrıca doktorun tedavi şekli klomen sevdasıymış belli klomen kistlerini beslemekten başka birşey yapmıyor. En azından kisti atıp klomen denese neyse onu anlarım. Sen bu ay soğan kürünü yap 2.5 kist için doğum kontrol hapına gerek yok. Kistin eriyecektir o sırada aşılamaya gidersin temiz yine. Gerekirse iki ay kullan at kistini. Ama asla klomen alma kistin gitmeden çünkü arkadaşım da senin gibi tedavi uyguladılar sadce kistler büyümekten başka olay olmadı şimdi ise aşılama olacaktı doktor kisti eritmeden aşılama olmaz demiş kist giderse iyi olacak demiş. Klomen kullanıp kuduran birde ben hiç yaramıyor bana yalancı hormonlar kendiliğinden gelişen yumurtaya klomen çok gereksiz. Bu arada kilo işini naptın verdin mi bayağı? Birde eşin kesinlikle versin bilin nereye olur yolculuk hayırlı şeyler olsun hakkında.

Canım kistin Rahmin içinde değilse yani gebeliğe engel yerde değilse sorun olmuyor bendede 2.5 cm kist var. Gebelige engel noktada olduğunda cerrahi müdahale ediyorlar. Kistin zaten küçük yinede farklı bi doktora görün gebeliğine engel yerde olup olmadiğına baktır ya da tüplerine baktır ondan dolayıda olmuyor olabilir

Birde kisti olan arkadaşlara veya hormon degerleri bozuk, polikistik over olanlara, prolaktini yuksek olan arkadaşlara Hayıt Tohumu çayını sabah akşam içmeniz..3 ay boyunca düzenli kullanın tüm değerleriniz düzelir..

Canım bence hamilesin silik olmuş olmuş yani bence gününe sabır et kanını ver ve güzel şeyler düşün senin için güzel şeyler olsun

Yusra-61 canım nasılsın?
Yorumlarını okuyorum yönlendirmelerin ne kadar doğru umarım her şey yolundadır yoğunluktan sık giremiyorum ama kontrol ediyorum arada sizi

Kızlar ovitrelle kullandığınızda ilişki günlerini nasıl belirledi doktorunuz? İğne gününe ilişki yazdı mı?

Yusra-61 canım nasılsın?
Yorumlarını okuyorum yönlendirmelerin ne kadar doğru umarım her şey yolundadır yoğunluktan sık giremiyorum ama kontrol ediyorum arada sizi

Teşekkür ederim elimden geldiğince etmeyi seviyorm inşallah işe yarar sonuç güzel olur.
Canım bana gelince çok iyiyim bat bekliyorum aşılama için demek istemiyorm ne zaman öyle desem birşey çıkıyor hayat zaman beni nereye sürüklerse oraya doğru ilerliyorum. İnşallah birgün herşey güzel olacak hepimiz için dilerim.
Sen nasılsın iyi misin? Neler yapıyorsun?

Ben iyiyim canım teşekkürler
Bu hafta hsg çekildim, yarından itibaren yumurtlama dönemine giriyorum.
6. Ay ile yola devam çalıştığım için yoğunluğum var ama her şey yolunda

Ben iyiyim canım teşekkürler
Bu hafta hsg çekildim, yarından itibaren yumurtlama dönemine giriyorum.
6. Ay ile yola devam çalıştığım için yoğunluğum var ama her şey yolunda

Nerde çalışıyorsun çok mu yoğun yer bir yerde çok güzel işte aklına çok bu işler gelmez şahsen ben yorgunken gelmezdi işe girdim ve girdiğim ay hamile kalmıştım yorgunluktan aklımdan nasıl çıktıysa o zaman çıktığı anı yaşamak istiyorm. Aslında tekrar işe gireceğim de şu aşılama işi için izin almak etmekle uğraşmak istemediğim için şuanlık bozmuyorum kendimi. Ama daha dayanamayacak girecek gibiyim ev çok sıkıcı çok vakit geçmiyor tembellikten ölecem. İşinde bol şanslar tabiki bebiş yolunda da çok yorma kendini ovulasyon günlerini değerlendir geç karşıya olacaktır. Herşeyi bilmek bazen çok iyi değil

Hamileyim kızlar ve şoktayım
Şimdi gördüm sürecinizde uzunmuş Rabbim gönlünüze göre vermiş hayırlısı bu zamanmış demekki sağlıkla kucagınıza almakta nasip olsun inşallah

Yine bir ayı daha geride bıraktım bu ayda olmadı. 3.5 yıldır olmadığı gibi. Biraz önce adet oldum. Artık sinir sistemlerim bozuldu.

Üzülme lütfen çok zordur eminim bu süreç ama eminim hayırlı bir zamanı vardır sen vazgeçme yeterki

Canım senin taşınma işleri ne durumda? Geçtiniz mi yeni şehre

Ben öğretmenim canım, kesinlikle her şeyi bilmek iyi gelmiyor..
hsg sorunsuz çıktı eşimin sperm testi sorunsuz çıktı, pkos yok yumurtlama 14. Gün olur 28 günde bir regl olurum 5 aydır gününde ilişki olmasına rağmen kısmet olmadı.. en son sperm DNA hasarı ve gen analizleri kaldı onları da yaptırmayı planlıyorum açıkçası gelecek aylarda doktor bu ay akışına bırak hsg şansı arttırır dedi ama bakalım kısmet
Senin için de hayırlısı olacak gelecek bebişin bu kalbinle süper anne olacaksın Duacıyım

Bende tıbbı genetik testi yaptırdım sonunda bir o kalmıştı sonucu inşallah güzel gelir. Duaların için Allah razı olsun sen yorgunluğuna odaklan asla çocuk meselesini böyle büyük durum haline getirme en yakın zamanda olacaktır sen bile şaşıracaksın birgün mutluluklarımızı paylaşmak dilegiyle.

Kız yusra bende carsamba günü iş başı yaptım neyse kadın tatile gitti haftaya çarşamba gel dedi gidicem bakalim kadına da hersey i anlattım böyle böyle hastane işlerim var diye neyse işi bilen biri olarak benden memnun kaldi ama işte çocuk meselesi kafasını kurcalamıştır bende bari 1 2 hafta yada bi kac ay çalışıp para kenara koyim dedim çocuk mevzusu elimizi kolumuzu bagladi bide devlette olunca sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…