Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım bunları buraya yazıcağımı hiç düşünmezdim hep okuyordum şaka gibi gerçekten hala😳

Her anını yaşamayı nasip etsin Rabbim 💟 çook güzel duygu eminim :confused: tadını yaşayın mucizeler ummadık anda gelir böyle mutlu eder insan yere göğe sığamaz işte Allah ol derse olmayacak birşey yok. Bizlere de bolca dua et olur mu? :dua:

Her anını yaşamayı nasip etsin Rabbim 💟 çook güzel duygu eminim :confused: tadını yaşayın mucizeler ummadık anda gelir böyle mutlu eder insan yere göğe sığamaz işte Allah ol derse olmayacak birşey yok. Bizlere de bolca dua et olur mu? :dua:
Etmez miyim allahım bu mübarek gece de sizleri de en kısa zamanda sevindirsin inşalllahh 🙏🏻

Duphaston direkt söktürücü değil kuzu
Bebek varsa tutunmada yardımcı oluyor, yoksa adet sökülmesine yardımcı oluyor
Şüpheli gecikmelerde veriyorus demişti benim doktorum
O yüzden kullan bence
Belki söktürücü gibi düşünüp şüpheye düşersin diye söylimm dedim
Bende baktım biraz, senin yazdığın gibi şeyler okudum. Acaba doğru mu diye düşünüyordum. Bence kullanmam da sakınca yok

Canım senin kistin folikül kisti mi hangisi?
Çatlamayan yumurtam kistleşmiş canım folikül kisti deniliyor sanırım tam da emin değilim. Selizay Selizay ın mesajından sonra eşimle tekrar konuştum onu örnek verdim oda bana bıraktı sağolsun rahatlattı da beni biraz stres sıkıntı yapma acelemiz yok falan diye bakalım bu ay da kullanmayacağım sanırım doğum kontrol ilacını. Yarın doktorumu arayıp 2.5 cm kistle hamile kalma olasılığım var mı diye. Selizaycım senin kisinin boyutu kaç cm di bu arada

Çatlamayan yumurtam kistleşmiş canım folikül kisti deniliyor sanırım tam da emin değilim. Selizay Selizay ın mesajından sonra eşimle tekrar konuştum onu örnek verdim oda bana bıraktı sağolsun rahatlattı da beni biraz stres sıkıntı yapma acelemiz yok falan diye bakalım bu ay da kullanmayacağım sanırım doğum kontrol ilacını. Yarın doktorumu arayıp 2.5 cm kistle hamile kalma olasılığım var mı diye. Selizaycım senin kisinin boyutu kaç cm di bu arada

Canım o zaman sende soğan suyu kullan çok iyi geliyor o sırada denemelerine devam et eğer doğum kontrol hapı almayacaksan birde kistin küçükmüş ya onu öyle böyle adetle atarsın bence..
Klomen filan mı kullandın peki?

Canım o zaman sende soğan suyu kullan çok iyi geliyor o sırada denemelerine devam et eğer doğum kontrol hapı almayacaksan birde kistin küçükmüş ya onu öyle böyle adetle atarsın bence..
Klomen filan mı kullandın peki?
Ben 3 ay klomen kullandım ağustos da memlekete gidecez diye ara verdik ağustos sonu regl oldum 2. Gün doktora gittik memlekette. Benim düşüncem oradaki doktora klomeni yazdırıp yumurta takibini Diyarbakır'daki doktoruma yaptırmaktı fakat 3.5 cm kistim olduğunu öğrenince klomen veremedi doğum kontrol hapı verdi onu da ben kullanmadım reglle kendiliğinden gider diye. Ama gitmemiş 1 cm küçülmüş canım. Yani 2 ay ara verdik klomene. Birde memlekette ki doktor artık aşılamaya geçebilirsiniz klomenle 3 kere deneyip olmadıysa zorlamayın falan dedi ama buradaki doktora kalsa 6 7 olana kadar devam diyo klomenle. Olucak rahat ol falan diyor. İşte dün buradaki doktoruma aşılama hakkında bilgi istiyoruz bize süreci aşamaları anlatır mısınız artık aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz dedik kadın sanki istemiyormuş gibi davrandı bilgi falan da vermedi bidahaki relg de geldiğinde eşinde tekrar sperm örneği versin dedi fazla ilgi göstermeyince soğudum kadından. Biz bir umutla soru soruyoruz kadın aşık aşık bize bakıyor zorla cevap veriyor falan. Şimdi aşılama için başka doktor arayışına girdim.

Ay sen ne sormuşsun ben ne uzatmışım🤣🤣 canım ben mayıs ayında soğan kürünü denedim reglim düzensizliği o ay çok güzel zamanında regl oldum sonrasında da klomene başladık baya düzene girdi reglim. Kist olmasına rağmen zamanında geliyor. Acaba kür kisti atmaya da yardımcı olur mu kii

Kızlar bugün catlamanin 12. günü. Dünkü testi tekrarladım ama bu sefer erken gebelik yaptım dünkü testler kasetti. Reglim gecikmesini bekleyeceğim kan testi için daha 2- 3 günüm var. Gözle bariz gözüküyor ama bu kadar silik olması canımı sıkıyor

Eklentiler

• IMG_20211002_061649.jpg
    IMG_20211002_061649.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 100
Benim de 2 cm falandı kuzum

Kızlar bugün catlamanin 12. günü. Dünkü testi tekrarladım ama bu sefer erken gebelik yaptım dünkü testler kasetti. Reglim gecikmesini bekleyeceğim kan testi için daha 2- 3 günüm var. Gözle bariz gözüküyor ama bu kadar silik olması canımı sıkıyor
Benim de bundan bı tık koyu çıkıp ertesi gün kanamam başladı hemen o gün kanda baktrdim 5.7 çıktı iki gündür kanama sürüyor 😔inşallah senin sağlıkla ilerler

Benim de bundan bı tık koyu çıkıp ertesi gün kanamam başladı hemen o gün kanda baktrdim 5.7 çıktı iki gündür kanama sürüyor 😔inşallah senin sağlıkla ilerler
Yaa geçmiş olsun canım hiç üzme kendini zamanını bekliyordur bebeğin. İnşallah sağlıkla ilerler bakalım bende takip ediyorum testlerle regl gecikirse test vereceğim eğer 2-3 gün daha dayanabilirsem

X