- 6 Şubat 2021
- 5.861
- 5.306
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.841
Ozaman erken olsugu icin silik cikti ne zamandır deniyordun adete kaç gün var birde canimDoğru da işte gönlüm dayanmıyor o zamana kadar nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman erken olsugu icin silik cikti ne zamandır deniyordun adete kaç gün var birde canimDoğru da işte gönlüm dayanmıyor o zamana kadar nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum
Uygulamaya göre 2, yumurtlamaya göre 4 gün var reglime. Benim düzenli denemelerim olmadi ara ara denedik sadece bu 4-5 aylık aradan sonraki ilk denememiz canimOzaman erken olsugu icin silik cikti ne zamandır deniyordun adete kaç gün var birde canim
Hadi yarın bidaha test yap bakalım ne çıkcak canim yenisyse silik çıkar zaten hayırlısı senin içinUygulamaya göre 2, yumurtlamaya göre 4 gün var reglime. Benim düzenli denemelerim olmadi ara ara denedik sadece bu 4-5 aylık aradan sonraki ilk denememiz canim
Öyle canım hayırlısı önümüzdeki salı da regl gelmezse kan vereceğim zatenHadi yarın bidaha test yap bakalım ne çıkcak canim yenisyse silik çıkar zaten hayırlısı senin için
benim bir arkadaşım 5 yıl üzerine hamile kaldı canım ümidini yitirme.. Biliyorum zor ama doğru zamanı vardır ve bizi bulacak o zaman gelince bebişlerimiz..Yine bir ayı daha geride bıraktım bu ayda olmadı. 3.5 yıldır olmadığı gibi. Biraz önce adet oldum. Artık sinir sistemlerim bozuldu.
İnşaAllah. Ama işte yoruldum artık. Her ay aynı hayal kırıklığı aynı üzüntü.benim bir arkadaşım 5 yıl üzerine hamile kaldı canım ümidini yitirme.. Biliyorum zor ama doğru zamanı vardır ve bizi bulacak o zaman gelince bebişlerimiz..
Kuzu bende de kist vardı, adetle atarsın dedi, adetle atmadan o ay hamile kaldım, yani kist engel değil gebeliğe. Doğum kontrol kullanmak yerine, doğal yöntemlerle dene bu ay bakalım@golgelcanım beni listeden silebilirsin kistim adetle atılmamış bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam. Doktor istersen bu ayda kendiliğinden atılmasını bekleyebilirsin sana bırakıyorum dedi fakat yine kendiliğinden atılmazsa bir ayı daha boşa geçirmiş olucaz diye ilaç tercih ettim. En azından kafam dağılır bir ay stressiz geçer. Zaten bu ay hamilelik olsaymış tayin dönemi doğum olacakmış eşimin derdine bakın
Grupta pek aktif olamadım fakat okuyup takip ediyordum hepinizi Rabbim inşallah bu ay meleğinize kavuştursun hepinizi. Kavuşamayanlarla Kasım grubunda görüşürüz
Yaa saglik olsun canim uzulme gelecegi vakit var mutlakaYine bir ayı daha geride bıraktım bu ayda olmadı. 3.5 yıldır olmadığı gibi. Biraz önce adet oldum. Artık sinir sistemlerim bozuldu.
Canım nasık içiyorsun bende denemek istiyorumdaKızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkk icilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canim
Şifa olsun kuzummmmKızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkk icilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canim
Tadı çok kötü gelirse biraz limon sık içine bastırıyorKızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkk icilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canim
Doktoruma sordum, gelmene gerek yok test negatifse duphaston alıp kullan dedio zaman pazartesi kan vermelisin bence canım geç döllenme olabilrisin :)
Evet canim bende biontech oldum ikincisi geldi onu hala olamadim ama bi an önce olmak istiyorum bence yaptır en azından kafanda soru işareti kalmaz için rahat eder14 Eylül'de aşı oldum canım. Adet tarihim 24 Eylül'dü. Bugün 1 Ekim hala olmadım, test negatif çıkınca kan vermek mantıksız geliyor Sende mi biontech oldun?
Silik testi attığında diğerlerini de atmıştın kuruma çizgisi olsa onlarda da olmaz mı aynı marka sonuçta bugünki yaptığında silik çizgi belirdi mi? İçin rahat etse öyle kullansan ya söktürücüyüDoktoruma sordum, gelmene gerek yok test negatifse duphaston alıp kullan dedi
Duphaston direkt söktürücü değil kuzuDoktoruma sordum, gelmene gerek yok test negatifse duphaston alıp kullan dedi
Canım geçen ay da denedim kist 1 cm küçülmüş hala duruyor ya bu ayda böyle demezsem tedavi bir ay daha aksayacak diye kullanalım demiştik. Kasımda da klomenle deneyip olmazsa Aralık yada ocak ayında aşılamaya geçicez artık.Kuzu bende de kist vardı, adetle atarsın dedi, adetle atmadan o ay hamile kaldım, yani kist engel değil gebeliğe. Doğum kontrol kullanmak yerine, doğal yöntemlerle dene bu ay bakalım
Canım geçen ay da denedim kist 1 cm küçülmüş hala duruyor ya bu ayda böyle demezsem tedavi bir ay daha aksayacak diye kullanalım demiştik. Kasımda da klomenle deneyip olmazsa Aralık yada ocak ayında aşılamaya geçicez artık.