- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardir insallahBen yine test yaptım 1 saatlik idrarla yoksa büyük yıkılıcam
16 yil bitti hala bekliyorum bu bebek gelecekYine bir ayı daha geride bıraktım bu ayda olmadı. 3.5 yıldır olmadığı gibi. Biraz önce adet oldum. Artık sinir sistemlerim bozuldu.
Kahverengi soğanın kabuklarını soydum 4 e böldüm1.5 şu bardağı klorsuz kaynamış suya soğanları attim 5 dk kaynattım demlenince süzdüm ılıkken içtim canim öğlenden önce öğleden sonra yemeklerden önce iciyorsun 15 gün boyunca bu küre regl bitince 2 gün sonra başlamıyorCanım nasık içiyorsun bende denemek istiyorumda
Hemen diktim kafama kokusi kotu kuzumTadı çok kötü gelirse biraz limon sık içine bastırıyor
İnşaAllah kuzum İnşaAllah. Rabbim gönlündeki muradını nasip etsin sana16 yil bitti hala bekliyorum bu bebek gelecek
İnşaAllah canım İnşaAllah. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. Ne yapalım kısmet değilmiş bu ayda.Yaa saglik olsun canim uzulme gelecegi vakit var mutlaka
Amin canım amin.Bende elendim bugun bir sonraki adet tarihi 1kasım. Rabbım güç kuvvet sabır versin bizlere inşallah
Var gibi caaniiimmmKızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum
Sürecim baya uzun aslında. Uzun süredir deniyoruz 1,5 senedir falan. Eşimde de bende de bir problem yoktu. Regl im hep düzenliydi. Ama sebepsiz birşeyler yolunda gitmiyordu. Bu ay rahim filmi çektirdim. Bu bir sebep yani ben filmin sebep olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle herkes çektirsin boşu boşuna beklemenin anlamı yok. Ben neden önceden çektirmemişim diye pişman oldum resmen. Testte çizgiyi görünce şok oldum hiç beklemiyodum. Alıştm artık boş test görmeye çünkü. Kan da verdm değerim 2536 çıktı. Hiç bir belirtim yok sadece iştahım açık göğüs hassasiyeti falan yaşamadım. O yüzden konduramadım açıkcası. Velhasılkelam herkese rahim filmi öneriyorum ben birde klomenle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. Herkese bu duygu tattırsın Rabbim ol deyince oluyor gerçektenGözün aydın sürecinden bahseder misin bizlere
Bende böyle şoklar yaşayayım aminn sizin adınıza çoook sevindim test mi yaptınız peki?
Amin canım bunları buraya yazıcağımı hiç düşünmezdim hep okuyordum şaka gibi gerçekten halabyzberryworld çook güzel testiniz hamileliğiniz daim olsun tekrar tebrik ederim
İkiz olabilir yavrumKızlar benim adetim 3 gün geçmiş sizce bu değer fazla değil mi ? Beta değerim 2536 ?
Bence ikiz olabilirsin canım kendini hazırla ikiz gibi duruyorKızlar benim adetim 3 gün geçmiş sizce bu değer fazla değil mi ? Beta değerim 2536 ?
Canım hayırlı olsun değerın çok normal daha önce gebelik geçirdiğimde adetten bi haft sonra 4500 lerde cıkmıstı 5 haftalık olmustum degerın çok güzel benceKızlar benim adetim 3 gün geçmiş sizce bu değer fazla değil mi ? Beta değerim 2536 ?
Ayyy öyle birşey olursa daha da şok olurum heraldeİkiz olabilir yavrum