-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.801
bunları gördükçe daha 5 gün olmasına ragmen gidip test yapasım geliyor benimyaaa o zaman pozitif olma ihtimalin oldukca yüksekkk :) :)
Yani kimyasal olmuş da beta anca 2.39a düşmüş olabilir mi kimyasalda adet sureci uzuyor mu lekeleme devam ediyor mu bir sure?Kızlar 23 eylülde regl olmuştum beklediğimden 3 gün önce gelmişti çok yoğun pihtili kanamam oldu çok afedersiniz iri iri dokular geldi kanla karışık normalde 6 günde temiz akıntıya döner ama su an 9. Gün hala kahve lekelenme oluyor aklımı kurcalayan bunlar da değil mevsim geçişi falan filan derim normalde ama reglin 5. Günü hormon baktirdim betaya da bakmışlar 2.39 çıkmıştı basta önemsemedim ama lekeleme bitmedi bi turlu bu kimyasal gebelik gibi bir şey olabilir mi kimyasal yasayan varsa bana bilgi verebilir mi
Buraya da attım ama o attigimda çizgi falan yok bir tek benim gözlerim gördü ona da emin olamıyorumyaaa o zaman pozitif olma ihtimalin oldukca yüksekkk :) :)
Doktora gittim enfeksiyon yok dedi ilac falanda vermedi yeni evlisiniz olur öyle şeyler dedi yaşı büyük kadinlarda enfesiyon var ondan çocuk olmuyo diyolar kafam karıştı zarar gelmez diyip başladım valla hayıt otu kullan diyende var cokEnfeksiyon için çok iyi olduğunu okumuştum ben bu sebeple yapmıştım bayağı önce. İyi de gelmişti bana sürekli enfeksiyon şikayetiniz varsa doktora gitmeniz aslında daha iyi olur tek başına kür etkili olmayabiliyor.Adetle birlikte 15 gün yapıp birakman iyi olur adete yakın kullanmamak lazım. Baktınız tekrar adet oldunuz ikinci defa 15 gün yapıp bırakabilirsiniz. Ama bazı yerler 15.gün kullanılmalı 6 ay sonra yapılmalı diyende var. Zararı olmaz peşpeşe yapmanız 2 ay kullanmanın ama midenizi rahatsız edebilir eğer öyle birşey de sezer rahatsız olursanız bırakın kürü.
bunları gördükçe daha 5 gün olmasına ragmen gidip test yapasım geliyor benim
Buraya da attım ama o attigimda çizgi falan yok bir tek benim gözlerim gördü ona da emin olamıyorum
Aynen canım inşallah görürüm çift çizgiyio zamaan yarın yeni bir test günü
Doktora gittim enfeksiyon yok dedi ilac falanda vermedi yeni evlisiniz olur öyle şeyler dedi yaşı büyük kadinlarda enfesiyon var ondan çocuk olmuyo diyolar kafam karıştı zarar gelmez diyip başladım valla hayıt otu kullan diyende var cok
Ben 24 yaşındayım 10 aylık evliyim 7 aylık bi vajinismus sorunum vardi atlatali 3 ay oldu 3 aydır iliski yaşayabiliyorumYeni evlisiniz evet olblr ama geçmeden de bebek olma ihtimali zor olabiliyor bunun da yaşla alakası yok sen suyu çok iç soğan suyunu kullan başka birşey içme karıştırma yinede şuan ne kadarlık evlisiniz? Sizin yaşınız kaç?
Ben 24 yaşındayım 10 aylık evliyim 7 aylık bi vajinismus sorunum vardi atlatali 3 ay oldu 3 aydır iliski yaşayabiliyorum
Kaşıntı falan yok sadece bazen idrarda yanma oluyor o kadarBenim ilk çok enfeksiyonum oldu evlendiğimde öyle böyle değildi sonra geçti filan derken tekrarladı doktora gittim fitil verdi ilaç verdi o ay kullandım sonra hamile kalmıştım. Eğer kaşıntı koku gibi sorunun oluyorsa başka doktora görünürsün.Soğan suyunu kullan bakalım sonrası ne olacak.
İnşallah şifa olsunn canımKızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkkicilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canim
Hamileyim kızlar ve şoktayım
Kızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkkicilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canım