Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım tabi ki hatırladım 😍sen nasılsın nasıl gidiyor? Anneciğin nasıl iyi mi inşallah iyidir.
İyiyim kuzucum yuvarlanıp gidiyoruz işte annemin tedavisi devam ediyor tam iyileşme beklemiyoruz diyor doktorlar ömür uzatiyoruz ama şu an kullandığı ilaç ise yarıyor o yaradığı sürece iyi olacak inşallah. Bende tekrar sahalara döndüm sırf annem için bir torun görsün annecim diye öyle işte. Senin nasıl gidiyor 😊

Peki yumrtlama ne zaman görüyorsun canım? Arslan ppencesi ne zamana başlayacaksın.
Soğan suyun şifa olsun inşallah 😍bende öyle içmiştim çok kötü değil :halay:devam.
Geçen ay 9. Gun gördüm canim amh düşüklüğü için bi bayan saracoglunun sayfasına yazmis oda ona reçete edip vermiş neyse konuştuk ettik bana da gönderdi sağolsun 2 aydir başlamıyordum güvenip bugün bismillah dedim 15 gün sonra aslan pençesine başlıcam 1 ay boyunca ıcicem canim bire bir uyum belki fsh düşer kaliteli yumurta elde ederim

Kızlar ovulasyon testi yaptım üstteki 29 Eylül alttaki de bugün. Ne diyorsunuz sabah da kaset testte hayalet çizgi görmüştüm

Eklentiler

• IMG_20211001_154819.jpg
    IMG_20211001_154819.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 47
golgelericinde golgelericinde canım beni listeden silebilirsin kistim adetle atılmamış bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam. Doktor istersen bu ayda kendiliğinden atılmasını bekleyebilirsin sana bırakıyorum dedi fakat yine kendiliğinden atılmazsa bir ayı daha boşa geçirmiş olucaz diye ilaç tercih ettim. En azından kafam dağılır bir ay stressiz geçer. Zaten bu ay hamilelik olsaymış tayin dönemi doğum olacakmış eşimin derdine bakın 🤣

Grupta pek aktif olamadım fakat okuyup takip ediyordum hepinizi Rabbim inşallah bu ay meleğinize kavuştursun hepinizi. Kavuşamayanlarla Kasım grubunda görüşürüz🥰👋

yaa üzüldüm ama yine de tedavisinin olmuş olmasına sevindim canım hakkında hayırlısı olsun

İyiyim kuzucum yuvarlanıp gidiyoruz işte annemin tedavisi devam ediyor tam iyileşme beklemiyoruz diyor doktorlar ömür uzatiyoruz ama şu an kullandığı ilaç ise yarıyor o yaradığı sürece iyi olacak inşallah. Bende tekrar sahalara döndüm sırf annem için bir torun görsün annecim diye öyle işte. Senin nasıl gidiyor 😊

Çok şükür ilaçların iyi gelmesine sevindim :KK200:
Bende aynen bildiğin gibiyim henüz senin gibi evlad sahibi olamadım henüz valla bizimkiler de torun aşkıyla yanıp tutuşuyor da nasip olmayınca olmuyor napalım herşey Allahın takdirine bağlı yinede hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin cümlemize 🙏🏼

Geçen ay 9. Gun gördüm canim amh düşüklüğü için bi bayan saracoglunun sayfasına yazmis oda ona reçete edip vermiş neyse konuştuk ettik bana da gönderdi sağolsun 2 aydir başlamıyordum güvenip bugün bismillah dedim 15 gün sonra aslan pençesine başlıcam 1 ay boyunca ıcicem canim bire bir uyum belki fsh düşer kaliteli yumurta elde ederim

İnşAllah canım. Çok güzel şeyler olacak 🤗 denemekten zarar çıkmaz 👍

Çok şükür ilaçların iyi gelmesine sevindim :KK200:
Bende aynen bildiğin gibiyim henüz senin gibi evlad sahibi olamadım henüz valla bizimkiler de torun aşkıyla yanıp tutuşuyor da nasip olmayınca olmuyor napalım herşey Allahın takdirine bağlı yinede hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin cümlemize 🙏🏼
Çok şükür canım her şeyin bir zamanı var inşallah bir gün Rabbim bize de evlat nasip eder 😊🤲

X