- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.821
Gözün aydın sürecinden bahseder misin bizlereHamileyim kızlar ve şoktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın sürecinden bahseder misin bizlereHamileyim kızlar ve şoktayım
Hamileyim kızlar ve şoktayım
İyiyim kuzucum yuvarlanıp gidiyoruz işte annemin tedavisi devam ediyor tam iyileşme beklemiyoruz diyor doktorlar ömür uzatiyoruz ama şu an kullandığı ilaç ise yarıyor o yaradığı sürece iyi olacak inşallah. Bende tekrar sahalara döndüm sırf annem için bir torun görsün annecim diye öyle işte. Senin nasıl gidiyorİyiyim canım tabi ki hatırladım sen nasılsın nasıl gidiyor? Anneciğin nasıl iyi mi inşallah iyidir.
Amin canimİnşallah şifa olsunn canım
Geçen ay 9. Gun gördüm canim amh düşüklüğü için bi bayan saracoglunun sayfasına yazmis oda ona reçete edip vermiş neyse konuştuk ettik bana da gönderdi sağolsun 2 aydir başlamıyordum güvenip bugün bismillah dedim 15 gün sonra aslan pençesine başlıcam 1 ay boyunca ıcicem canim bire bir uyum belki fsh düşer kaliteli yumurta elde ederimPeki yumrtlama ne zaman görüyorsun canım? Arslan ppencesi ne zamana başlayacaksın.
Soğan suyun şifa olsun inşallah bende öyle içmiştim çok kötü değil devam.
Çok çok güzel ne zamandır deniyordun canim nasıl öğrendin problem vs varmıydı hamile kalamamak icinHamileyim kızlar ve şoktayım
Canım kan en doğru sonucu verir bi kan ver pazartesi silik çizgi olup hamile kalan çok bazen yanıltıyor diyende varKızlar ovulasyon testi yaptım üstteki 29 Eylül alttaki de bugün. Ne diyorsunuz sabah da kaset testte hayalet çizgi görmüştüm
golgelericinde canım beni listeden silebilirsin kistim adetle atılmamış bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam. Doktor istersen bu ayda kendiliğinden atılmasını bekleyebilirsin sana bırakıyorum dedi fakat yine kendiliğinden atılmazsa bir ayı daha boşa geçirmiş olucaz diye ilaç tercih ettim. En azından kafam dağılır bir ay stressiz geçer. Zaten bu ay hamilelik olsaymış tayin dönemi doğum olacakmış eşimin derdine bakın
Grupta pek aktif olamadım fakat okuyup takip ediyordum hepinizi Rabbim inşallah bu ay meleğinize kavuştursun hepinizi. Kavuşamayanlarla Kasım grubunda görüşürüz
Doğru da işte gönlüm dayanmıyor o zamana kadar nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorumCanım kan en doğru sonucu verir bi kan ver pazartesi silik çizgi olup hamile kalan çok bazen yanıltıyor diyende var
Hamileyim kızlar ve şoktayım
Kızlar ovulasyon testi yaptım üstteki 29 Eylül alttaki de bugün. Ne diyorsunuz sabah da kaset testte hayalet çizgi görmüştüm
Tebrik ederiim harika bir haberPeki ne kadar gecikti? Belirtiler nasıldı? Nasıl öğrendin? Detaylardan bahsedebilir misin canımHamileyim kızlar ve şoktayım
İyiyim kuzucum yuvarlanıp gidiyoruz işte annemin tedavisi devam ediyor tam iyileşme beklemiyoruz diyor doktorlar ömür uzatiyoruz ama şu an kullandığı ilaç ise yarıyor o yaradığı sürece iyi olacak inşallah. Bende tekrar sahalara döndüm sırf annem için bir torun görsün annecim diye öyle işte. Senin nasıl gidiyor
Ya bende istiyorum ama reglden önce kan versem de kimyasal falan olursa diye çekiniyorum yoksa bugün çoktan gitmiştimyarın sabah acile kan vermeye mi gitsen acaba çok heyecanla bekliyorum bende
Ya bende istiyorum ama reglden önce kan versem de kimyasal falan olursa diye çekiniyorum yoksa bugün çoktan gitmiştim
Geçen ay 9. Gun gördüm canim amh düşüklüğü için bi bayan saracoglunun sayfasına yazmis oda ona reçete edip vermiş neyse konuştuk ettik bana da gönderdi sağolsun 2 aydir başlamıyordum güvenip bugün bismillah dedim 15 gün sonra aslan pençesine başlıcam 1 ay boyunca ıcicem canim bire bir uyum belki fsh düşer kaliteli yumurta elde ederim
Aynen ya da salı. Saliya kadar gelmezse salı kesin vericem o zamana kadar da sabahları test yaparım duruma bakarımo zaman pazartesi diyelim kesin
Çok şükür canım her şeyin bir zamanı var inşallah bir gün Rabbim bize de evlat nasip ederÇok şükür ilaçların iyi gelmesine sevindim
Bende aynen bildiğin gibiyim henüz senin gibi evlad sahibi olamadım henüz valla bizimkiler de torun aşkıyla yanıp tutuşuyor da nasip olmayınca olmuyor napalım herşey Allahın takdirine bağlı yinede hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin cümlemize