Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 23 eylülde regl olmuştum beklediğimden 3 gün önce gelmişti çok yoğun pihtili kanamam oldu çok afedersiniz iri iri dokular geldi kanla karışık normalde 6 günde temiz akıntıya döner ama su an 9. Gün hala kahve lekelenme oluyor aklımı kurcalayan bunlar da değil mevsim geçişi falan filan derim normalde ama reglin 5. Günü hormon baktirdim betaya da bakmışlar 2.39 çıkmıştı basta önemsemedim ama lekeleme bitmedi bi turlu bu kimyasal gebelik gibi bir şey olabilir mi kimyasal yasayan varsa bana bilgi verebilir mi
Yani kimyasal olmuş da beta anca 2.39a düşmüş olabilir mi kimyasalda adet sureci uzuyor mu lekeleme devam ediyor mu bir sure?

Enfeksiyon için çok iyi olduğunu okumuştum ben bu sebeple yapmıştım bayağı önce. İyi de gelmişti bana sürekli enfeksiyon şikayetiniz varsa doktora gitmeniz aslında daha iyi olur tek başına kür etkili olmayabiliyor. 👍 Adetle birlikte 15 gün yapıp birakman iyi olur adete yakın kullanmamak lazım. Baktınız tekrar adet oldunuz ikinci defa 15 gün yapıp bırakabilirsiniz. Ama bazı yerler 15.gün kullanılmalı 6 ay sonra yapılmalı diyende var. Zararı olmaz peşpeşe yapmanız 2 ay kullanmanın ama midenizi rahatsız edebilir eğer öyle birşey de sezer rahatsız olursanız bırakın kürü.
Doktora gittim enfeksiyon yok dedi ilac falanda vermedi yeni evlisiniz olur öyle şeyler dedi yaşı büyük kadinlarda enfesiyon var ondan çocuk olmuyo diyolar kafam karıştı zarar gelmez diyip başladım valla hayıt otu kullan diyende var cok

Doktora gittim enfeksiyon yok dedi ilac falanda vermedi yeni evlisiniz olur öyle şeyler dedi yaşı büyük kadinlarda enfesiyon var ondan çocuk olmuyo diyolar kafam karıştı zarar gelmez diyip başladım valla hayıt otu kullan diyende var cok

Yeni evlisiniz evet olblr ama geçmeden de bebek olma ihtimali zor olabiliyor bunun da yaşla alakası yok sen suyu çok iç soğan suyunu kullan başka birşey içme karıştırma yinede şuan ne kadarlık evlisiniz? Sizin yaşınız kaç?

@golgelcanım beni listeden silebilirsin kistim adetle atılmamış bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam. Doktor istersen bu ayda kendiliğinden atılmasını bekleyebilirsin sana bırakıyorum dedi fakat yine kendiliğinden atılmazsa bir ayı daha boşa geçirmiş olucaz diye ilaç tercih ettim. En azından kafam dağılır bir ay stressiz geçer. Zaten bu ay hamilelik olsaymış tayin dönemi doğum olacakmış eşimin derdine bakın 🤣

Grupta pek aktif olamadım fakat okuyup takip ediyordum hepinizi Rabbim inşallah bu ay meleğinize kavuştursun hepinizi. Kavuşamayanlarla Kasım grubunda görüşürüz🥰👋

golgelericinde golgelericinde canım beni listeden silebilirsin kistim adetle atılmamış bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam. Doktor istersen bu ayda kendiliğinden atılmasını bekleyebilirsin sana bırakıyorum dedi fakat yine kendiliğinden atılmazsa bir ayı daha boşa geçirmiş olucaz diye ilaç tercih ettim. En azından kafam dağılır bir ay stressiz geçer. Zaten bu ay hamilelik olsaymış tayin dönemi doğum olacakmış eşimin derdine bakın 🤣

Grupta pek aktif olamadım fakat okuyup takip ediyordum hepinizi Rabbim inşallah bu ay meleğinize kavuştursun hepinizi. Kavuşamayanlarla Kasım grubunda görüşürüz🥰👋

Enfeksiyon hamileliğe engel malesef arkadaşım yaşamıştı ama 3 4 ay sonra kendiliğinden bebeği oldu

Yeni evlisiniz evet olblr ama geçmeden de bebek olma ihtimali zor olabiliyor bunun da yaşla alakası yok sen suyu çok iç soğan suyunu kullan başka birşey içme karıştırma yinede şuan ne kadarlık evlisiniz? Sizin yaşınız kaç?
Ben 24 yaşındayım 10 aylık evliyim 7 aylık bi vajinismus sorunum vardi atlatali 3 ay oldu 3 aydır iliski yaşayabiliyorum

Ben 24 yaşındayım 10 aylık evliyim 7 aylık bi vajinismus sorunum vardi atlatali 3 ay oldu 3 aydır iliski yaşayabiliyorum

Benim ilk çok enfeksiyonum oldu evlendiğimde öyle böyle değildi sonra geçti filan derken tekrarladı doktora gittim fitil verdi ilaç verdi o ay kullandım sonra hamile kalmıştım. Eğer kaşıntı koku gibi sorunun oluyorsa başka doktora görünürsün. 👍 Soğan suyunu kullan bakalım sonrası ne olacak.

Benim ilk çok enfeksiyonum oldu evlendiğimde öyle böyle değildi sonra geçti filan derken tekrarladı doktora gittim fitil verdi ilaç verdi o ay kullandım sonra hamile kalmıştım. Eğer kaşıntı koku gibi sorunun oluyorsa başka doktora görünürsün. 👍 Soğan suyunu kullan bakalım sonrası ne olacak.
Kaşıntı falan yok sadece bazen idrarda yanma oluyor o kadar

Kızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkk 😕 icilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh 😂 Yusra-61 Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canim

Eklentiler

• IMG_20211001_152137_597.jpg
    IMG_20211001_152137_597.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkk 😕 icilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh 😂 Yusra-61 Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canim
İnşallah şifa olsunn canım😘

Kızlar başladım soğan suyuna bugün 6.gunum normalde saracoğlu 7. Gun diyor ama meraktan yaptım iyyykkk 😕 icilmeyecek kadar kotu degil ama kokusi fena normalde cig sogan cok severim neyse uzun lafin kisasi kizlar 1 dikiste ictim oh 😂 Yusra-61 Yusra-61 15 gün boyunca sabah ve akşam denicem canım

Peki yumrtlama ne zaman görüyorsun canım? Arslan ppencesi ne zamana başlayacaksın.
Soğan suyun şifa olsun inşallah 😍bende öyle içmiştim çok kötü değil :halay:devam.

X