Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama bin kaçıncı günü test verdiniz gebelik testi varsa yapmanız iyi olacak ya da tekrar yumutlama oluyor

Aşılama bin kaçıncı günü test verdiniz gebelik testi varsa yapmanız iyi olacak ya da tekrar yumutlama oluyor
Aşılamanın 12.günü kan verdim canım negatif çıktı dün yaptığım ovülasyon testinden sonra tekrar gebelik testi yaptım negatif çıktı. Aşılama yapıldığında yumurtam çatlamamıştı bir ihtimal geç döllenme olabilir belki diye düşünüyorum adeti bekliyorum yine bugünleri değerlendiriyorum hayırlısı artık beklemedeyim şu an

Ah evet o zaman geç döllenme ibitmali var ama kist değildir bende kist varken asla böyle çıkmadı degerlendirlenizde iyi olur hayırlısı inşallah son denemeniz olur <3

Ah evet o zaman geç döllenme ibitmali var ama kist değildir bende kist varken asla böyle çıkmadı degerlendirlenizde iyi olur hayırlısı inşallah son denemeniz olur <3
İnşallah canım ya aşılamanın tutma olasılığı düşük ama insan ister istemez umutlanıyor inşallah hepimiz emeklerimizin sonucu alırız

Hayır öncesinde gecikmem yoktu ama bu ay biontech oldum. Ondan dolayı gecikme olabilir

Beni de alın a dostlar 17.10 bat yaş 24 1 aydır deniyoz

Soğan kürüne ne zaman başlanmalı ve ne kadar zaman kullanılmalı acaba bilgi verebilir misiniz
Adetin ilk günü başlanmalı ve yumurtlamaya kadar devam edilmeli yani ben öyle yapıyorum yinede başka şekil kullanan da vardır belki hoş ben midemden dolayı çok kullanamadım ama

Ayni dönem de olduk sanırım aşıyı canim bende oldum ikincisi geliyor gene de bi kan ver bence

Hadi guzel haberlerle gelin inşallah canim ilk bebis mi
14 Eylül'de aşı oldum canım. Adet tarihim 24 Eylül'dü. Bugün 1 Ekim hala olmadım, test negatif çıkınca kan vermek mantıksız geliyor Sende mi biontech oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…